- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
kızlar gnaydın nasılsınız
hoşgeldin canım;
sen nasılsın?
bebiş nasıl?
ben iyiyim canım çalışmaya devam tatlımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım;
sen nasılsın?
bebiş nasıl?
ben iyiyim canım çalışmaya devam tatlımmm
ikimizde iyiyiz teyzesi bebeğim annesini hiç üzmüyor maşallah
ctesi çalışmak çok kötü ya
guzelll calısmayana ekmek yokmerhaba kızlar napıyonuz bizde misafir var çok sık giremiyorum çalışmalar devam etmeye çalışyoz bakalım hayırlısı inşallah olur bu ay....
neyyyyyyyyyyyyyyyy lost baslamıs mıııdelikafaduldennolsun canım ya haftasonu tıkıldık kaldık eve işte allahtan eşim lost5. sezonu aldı ona bakıcaz da ben önceden bi gireyim dedim napıyo bizim kızlar bakalım dedim bide dünden beri fena belim agrıyo ya bacaklarım bile sızlıyor
şekerim sabahtan ilk yapıversene ınsss :lepi: senin olcakahala adet olmadım canım ama korkuyoum test yapmaya ya tek çizgi çıkarsa diye.biraz daha beklicem o yüzden..evet canım aynen fazla iş olmuyor ama geliyoruz yinede
ben pek iyiyim iğnenin etkisi mi nedir bilmem arasıra adet olcak gibi kasığımda batma oluyo onun dışında iyiyim bizde evdeyiz ama k.validemgil burda olunca misafirlerimiz çok geliyo senin ağrılarında nedendir acaba .....
slm kızlar
slm kızlar bugün 47. günüm kırmızıları bekliyodum akşamdan ber kasık ağrısı çekiyorum ve şuanda kırmızılarım yavaş yavaş teşrif etmeye başladılar çok şükür kırmızıları görünce bu kadar sevineceğim ölsem aklıma gelmezdim :)) inşaallah bi daha beni böyle bekletmezler artık ben şubat değil de mart ayında çift çizgiyi görmeyi hayal edicem 10 gün sonra soğan suyuna başlıycam inşallah içebilirim boshayallersmile
kaydirigubbakcemile5
çok sevindiim hadi martta seviniriz inşallah
slm kızlarrrrr
nasılsınız