Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:teytey:
kızlar gnaydın nasılsınız

ayşecim seni merak ediyordum...nasılsın
ya istanbul acaip soğuksun aman dikkat et kuşum...

kızlar günaydın kk kardeşliğinde baya kişi olmuşuz yaaaolumunekankayizsmile

birde TRT 2de acaip güzel bir müzik ziyafeti var tavsiye ederim

merhaba kızlar napıyonuz bizde misafir var çok sık giremiyorum çalışmalar devam etmeye çalışyoz bakalım hayırlısı inşallah olur bu ay....
guzelll calısmayana ekmek yok

neyyyyyyyyyyyyyyyy lost baslamıs mıııdelikafadulden

hala adet olmadım canım ama korkuyoum test yapmaya ya tek çizgi çıkarsa diye.biraz daha beklicem o yüzden..evet canım aynen fazla iş olmuyor ama geliyoruz yinede
şekerim sabahtan ilk yapıversene ınsss :lepi: senin olcaka

mervam------------------ 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
edut----------------------- 22 ocak
bitte----------------------- 22 ocak
Tomtomm-------------- 22 ocak
samsak------------------ 23 ocak
bekleyis------------------ 24 ocak
bafo------------------------ 26 ocak:1ninca:
kvrck----------------------- 27 ocak
nilde------------------------ 27 ocak

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
dolsun bu hafta hasret kaldk yaw

kıslar nasılsınız bakem bılgısayar bozuktu ben kac gundur gıremıyorum bafocum ben 16 ocakta adet oldum temıslendım calısmalara bıle basladım be yavvv

cnm benimde iğneyi vurulduğumun ertesi günü kasıklarımda felaket bi ağrı başlamıştı adet olcakmışım gibi ama bugün geçti iğneden sanırım o ağrılar dimi

Kızlar selam... ben bu sabah kar kış demedim gittim nakış hocasının yanına. Kurdela nakışını öğrenmeye başladım. malzemelerimi ve kitaplarımı da aldım geldim eve.Salı gününe kadar evde hazırlanıp Salı günü tekrar gidicem. Hakikaten çok güzel bir şeymiş.Hem sanat öğreniyorum hemde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. saat 10 da gittim bi baktım saat 3 olmuş.5 saat hemencik geçivermiş.Bu olay bana iyi gelecek.
Sanırım müjdeli haber hala yok.Umarım önümüzdeki haftaya güzel bir başlangıç yapar ve öyle devam ederiz.Ben bu akşam evde değilim.En büyük görümcem geldi izmirden kayınvalidemlerde kalacağız.
Takrar ne zaman girebilirim bilmiyorum.Hepinizi öpüyorum.Görüşmek üzere.

slm kızlar bugün 47. günüm kırmızıları bekliyodum akşamdan ber kasık ağrısı çekiyorum ve şuanda kırmızılarım yavaş yavaş teşrif etmeye başladılar çok şükür kırmızıları görünce bu kadar sevineceğim ölsem aklıma gelmezdim :)) inşaallah bi daha beni böyle bekletmezler artık ben şubat değil de mart ayında çift çizgiyi görmeyi hayal edicem 10 gün sonra soğan suyuna başlıycam inşallah içebilirim boshayallersmile

kızlar selam,
gayec,m çok sevindim artık yuklersın sıteye bak merak edıyoruz

sebincim hoşgeldin...nasıl gecyor gunler asermeye basladınmıolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5
çok sevindiim hadi martta seviniriz inşallah

bitan kırmızılar gelmiş canım çok bekletti kırmızılar seni inş. son gelişleri olur tatlımmm

bafocuğummm ne dinliyorsunnnn TRT' de

ve annemiz sebinnn nasılsın tatlım?

sen nasılsın ayselcimm gününe kaç gün kaldı bi değişiklik hissediyo musun inşallah hamiş olursun bu ay canım benim ya sonra arkandan da biz gelirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…