Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım merhaba
inş. hiç gelmez o kırmızılarda yeni yaşına anne olarak girmiş olursun tatlım
inşallah canım..yarında beklicem gelmezse yarın akşam yapıcam test.çok heyecanlıyım.ama hiç bi belirtim yok.ne adet nede hamilelik belirtisi sadece sabahları yataktan çok zor kalkıyorum çok uykum oluyo gün içindede ara ara.bu arada pek kimse girmiyo galiba.tanıdık isim göremiyorum hiç

hafta sonları katılım az oluyor
birde bazı arkadaşlar olumsuz etkilendikleri sürekli düşündüklerini belirterek bir süre girmeme kararı aldı

kızlarrr..ben bugün adet olmadım yafu... ya acaba kafayı takıp adetimi geciktiriyormuyum öf öff....

kızlar ben geldim.
nasılsınız. benim sacılar aynen devam ve hala içim sızlıyo adet olduğum için
o yüzden bütün sancılara rapmen eve gelip temizliğe giriştim.
artık ben de şaşırdım hangi dala atlayacağımı bilemiyorum
geçenlerde bi hocadan bahsetmişlerdi. bi arkadaşımın da bebeği olmuyor
kız aramış adam meryem suresini oku hergün ama senin çaren doktorda demiş. (sanırım yıldızname bakıyormuş)
bugün adet olduğumu farkedinc arkadaş zorla arattırdı. adam bana ve eşime bi sürü dua verdi
hergün bunları okuyun dedi.
doktora tekrar gitmek istiyorum dedim adam istiyorsan git ama şifan bunlar dedi. ay ne düşüneceğimi şaşırdım kızlar

Kızlar herkese selam tekrardan... eşimin sperm sonuçları çıktı. Çok şükür gayet normalmiş.Bende doktorumla tekrar konuştum.Çok yoğun ve pıhtılı adet gördüğümü söyledim acaba kist gidermi adet sonuna doğru dedim. O zaman dkh ya başlama pazartesi 1 gibi gel tekrar bakalım eğer gitmediyse dkh'ya başlarsın gittiyse tedaviye devam ederiz dedi.Şimdi adetliyim falan diye düşünmeden dua edicem.Rabbim inşallah bana mucizesini yaşatır.

ayy canım dualar kabul olur inş.
bazen duruma özel dualar okunması gerekiyor ben çok inanıyorum
canım sıcak birşeyler içerek ağrısız atlatırsın tatlım

canım inşallah bişi kalmaz kist falan hepsi sökülür gider.
şükür kocanın sonuçları da iyi eh sadece zamanı var demekki naz ediyo senin bebe

ayy canım dualar kabul olur inş.
bazen duruma özel dualar okunması gerekiyor ben çok inanıyorum
canım sıcak birşeyler içerek ağrısız atlatırsın tatlım

ayselim içtim bişiler. ya kantaron diye bi bitki var sancı falan hakgetire. 2 bardak içsem kendime gelirim de
işte ben kendi işime çok üşeniyorum

canım çok sevindim tatlımmmm umarım kistte yoktur

aa kızlar bugü beni sevindiren bişi de oldu tabi:))
puzzle almış kocam demiştim ya o geldi. bu akşam başlayacağım.
ben de puzzle günlüğü yazıcam

e kuzum ikisinide yap nolcak... hem dua et hem doktora git...nerden hayır gelceğini allah bilir

sllm kızlar nasılsınız? ayselim sen nasılsın ? bende bugün doktordaydım 2 tane yumoşum varmış kızlar biri sağda biri solda büyüyolar pazartesi gene gidiyorum sanırsam bu hafta içi aşılama olucak

ekim bebişi gelirmiş bide:)

bu arada biyologul aşılam için nasıl bişiler yapılıyor?iiğne feln vuruluyormuş zormu?

bu arada biyologul aşılam için nasıl bişiler yapılıyor?iiğne feln vuruluyormuş zormu?

tatlım yumurta olgunlaşıp çatlatıldıktan hemen akabinde eşinden alınan sperm örnekleri yıkanıyor ve en verimliler santrifujla ortaya cıkıor ve o spermleri bir kataterle ( yani ince uzun bir borucuk ucunda enjektör) rahim içine bırakıolar ultrason altında ve aşılamanın 14. gününde netice belli oluor bende il yaptırıcam ama sağlıkçıyım ordan biliom:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…