inşallah canım..yarında beklicem gelmezse yarın akşam yapıcam test.çok heyecanlıyım.ama hiç bi belirtim yok.canım merhaba
inş. hiç gelmez o kırmızılarda yeni yaşına anne olarak girmiş olursun tatlım
inşallah canım..yarında beklicem gelmezse yarın akşam yapıcam test.çok heyecanlıyım.ama hiç bi belirtim yok.ne adet nede hamilelik belirtisi sadece sabahları yataktan çok zor kalkıyorum çok uykum oluyo gün içindede ara ara.bu arada pek kimse girmiyo galiba.tanıdık isim göremiyorum hiç
kızlar ben geldim.
nasılsınız. benim sacılar aynen devam ve hala içim sızlıyo adet olduğum için
o yüzden bütün sancılara rapmen eve gelip temizliğe giriştim.
artık ben de şaşırdım hangi dala atlayacağımı bilemiyorum
geçenlerde bi hocadan bahsetmişlerdi. bi arkadaşımın da bebeği olmuyor
kız aramış adam meryem suresini oku hergün ama senin çaren doktorda demiş. (sanırım yıldızname bakıyormuş)
bugün adet olduğumu farkedinc arkadaş zorla arattırdı. adam bana ve eşime bi sürü dua verdi
hergün bunları okuyun dedi.
doktora tekrar gitmek istiyorum dedim adam istiyorsan git ama şifan bunlar dedi. ay ne düşüneceğimi şaşırdım kızlar
Kızlar herkese selam tekrardan... eşimin sperm sonuçları çıktı. Çok şükür gayet normalmiş.Bende doktorumla tekrar konuştum.Çok yoğun ve pıhtılı adet gördüğümü söyledim acaba kist gidermi adet sonuna doğru dedim. O zaman dkh ya başlama pazartesi 1 gibi gel tekrar bakalım eğer gitmediyse dkh'ya başlarsın gittiyse tedaviye devam ederiz dedi.Şimdi adetliyim falan diye düşünmeden dua edicem.Rabbim inşallah bana mucizesini yaşatır.
ayy canım dualar kabul olur inş.
bazen duruma özel dualar okunması gerekiyor ben çok inanıyorum
canım sıcak birşeyler içerek ağrısız atlatırsın tatlım
Kızlar herkese selam tekrardan... eşimin sperm sonuçları çıktı. Çok şükür gayet normalmiş.Bende doktorumla tekrar konuştum.Çok yoğun ve pıhtılı adet gördüğümü söyledim acaba kist gidermi adet sonuna doğru dedim. O zaman dkh ya başlama pazartesi 1 gibi gel tekrar bakalım eğer gitmediyse dkh'ya başlarsın gittiyse tedaviye devam ederiz dedi.Şimdi adetliyim falan diye düşünmeden dua edicem.Rabbim inşallah bana mucizesini yaşatır.
kızlar ben geldim.
nasılsınız. benim sacılar aynen devam ve hala içim sızlıyo adet olduğum için
o yüzden bütün sancılara rapmen eve gelip temizliğe giriştim.
artık ben de şaşırdım hangi dala atlayacağımı bilemiyorum
geçenlerde bi hocadan bahsetmişlerdi. bi arkadaşımın da bebeği olmuyor
kız aramış adam meryem suresini oku hergün ama senin çaren doktorda demiş. (sanırım yıldızname bakıyormuş)
bugün adet olduğumu farkedinc arkadaş zorla arattırdı. adam bana ve eşime bi sürü dua verdi
hergün bunları okuyun dedi.
doktora tekrar gitmek istiyorum dedim adam istiyorsan git ama şifan bunlar dedi. ay ne düşüneceğimi şaşırdım kızlar
sllm kızlar nasılsınız? ayselim sen nasılsın ? bende bugün doktordaydım 2 tane yumoşum varmış kızlar biri sağda biri solda büyüyolar pazartesi gene gidiyorum sanırsam bu hafta içi aşılama olucak
sllm kızlar nasılsınız? ayselim sen nasılsın ? bende bugün doktordaydım 2 tane yumoşum varmış kızlar biri sağda biri solda büyüyolar pazartesi gene gidiyorum sanırsam bu hafta içi aşılama olucak
ekim bebişi gelirmiş bide:)
inşallah yaa ben budefa çok umutluyum nedendir bilmem ama dualarınıza ihtiyacım var kızlar...
bu arada biyologul aşılam için nasıl bişiler yapılıyor?iiğne feln vuruluyormuş zormu?
birazdan yatsı oknunca namaz kılıcam tabi eğer adetim gelmezse (beklemedeimde) söz dua etcem sana