Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çok mutlu olurum hayatım okadar ihtiyacım varki dualarınıza...:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE

Allahım ya nasıl bir ikilemdir galiba sadece PKO hastaları adet gününde hem adet olmamak isteyip bir yandanda olamayı bekler... çünkü adet olmamak normal insanların acaba hamilemiyim tepksinden farklıdır...ya hormonlarım bozulduysa...:) biyologsun anladığım kadarıyla...hastanedemi

tatlım yumurta olgunlaşıp çatlatıldıktan hemen akabinde eşinden alınan sperm örnekleri yıkanıyor ve en verimliler santrifujla ortaya cıkıor ve o spermleri bir kataterle ( yani ince uzun bir borucuk ucunda enjektör) rahim içine bırakıolar ultrason altında ve aşılamanın 14. gününde netice belli oluor:KK70: bende il yaptırıcam ama sağlıkçıyım ordan biliom:d

e yumurta için ne yapılıyor ... yani doğal büyümemi bekleniyor?ilaçlamı yapılıyor...biz çok başındayızda bilmediğimden soryorum daha ben ilaç kullanacakmışım ama eşimin galiba sperm sayımı yapılacak ama oda çok ağırdan alıyor...daha bebeke hazır değil gibi yada korkuyor bilmiyorum

e yumurta için ne yapılıyor ... yani doğal büyümemi bekleniyor?ilaçlamı yapılıyor...biz çok başındayızda bilmediğimden soryorum daha ben ilaç kullanacakmışım ama eşimin galiba sperm sayımı yapılacak ama oda çok ağırdan alıyor...daha bebeke hazır değil gibi yada korkuyor bilmiyorum

tatlım bende pco var o nedenle yumurta olmuor bildiğin gibi 10mm altı multifolüküller yer alıor yumurtalıkta ve adetlerin düzensizleşior ilk başta bana kan tahlilleri hsg(ilaçlı ultrason) sis(rahim yapışıklık veya anormallik varmı ) yapıldı ve eşimede spermiyogram,eşimde bi problem yok bende pco dan yumurtam olmuordu ilk ilaçla yani hapla başladık tedaviye ama malesef 10mm altında kaldı sonra hapı çoğalttık gene değişen bişi olmadı en son koh denilen iğnelere geçtik ve bu defa yumurtalr olgunlaşmaya başladı 20-22mm ulaşınca çatlatma iğnesi vuruldu ve ben iki iğne tadavimde normal yolla denedik olmadı şimdi ise aşılama yapıcaz.bu ara çatlatma iğnesi vurulunca 15. veya 16. gün muhakkak adet oluyorsun.bilmiyorumkismilebuyrunnnnnnnnn

11 gün önce miiiii akannehir
pozitif çıkmasına imkan yoookkk =))))))))
yumurtlama günün bile 2-3 gün önce bitmiştir tahminen.... =)))
eşinle geçen hafta gün aşırı ilşki oldu dimi?

canım evet hatta günleri bile aklımda tuttum ayın 10. 15. ve 18.günlerinde denedik zaten yumurtlama günü 19du.bidahaki adet tarihim 2 şubat ben şimdi nezaman yapayım bu testi tekrar?????????:sm_confused:

tatlım bende pco var o nedenle yumurta olmuor bildiğin gibi 10mm altı multifolüküller yer alıor yumurtalıkta ve adetlerin düzensizleşior ilk başta bana kan tahlilleri hsg(ilaçlı ultrason) sis(rahim yapışıklık veya anormallik varmı ) yapıldı ve eşimede spermiyogram,eşimde bi problem yok bende pco dan yumurtam olmuordu ilk ilaçla yani hapla başladık tedaviye ama malesef 10mm altında kaldı sonra hapı çoğalttık gene değişen bişi olmadı en son koh denilen iğnelere geçtik ve bu defa yumurtalr olgunlaşmaya başladı 20-22mm ulaşınca çatlatma iğnesi vuruldu ve ben iki iğne tadavimde normal yolla denedik olmadı şimdi ise aşılama yapıcaz.bu ara çatlatma iğnesi vurulunca 15. veya 16. gün muhakkak adet oluyorsun.bilmiyorumkismilebuyrunnnnnnnnn

bende PKO hastasıyım 1 yumurtalığımda 21 diğerinde 18 adet folükül varmış... adet düzensizliğim yada kıllanmam yoktu ama kilo problemim var.. bu ay ilk defa korunmasız ilişmiz oldu.. dayanamayıp 1 kere test yaptım tek çizgi... bugün 29. günüm hafifi sancım var ama adet olmadım bende kafaya takıp acaba günümü geciktiriyormuym diye endişenmeye başladım..bilmiyorumkismile

bende PKO hastasıyım 1 yumurtalığımda 21 diğerinde 18 adet folükül varmış... adet düzensizliğim yada kıllanmam yoktu ama kilo problemim var.. bu ay ilk defa korunmasız ilişmiz oldu.. dayanamayıp 1 kere test yaptım tek çizgi... bugün 29. günüm hafifi sancım var ama adet olmadım bende kafaya takıp acaba günümü geciktiriyormuym diye endişenmeye başladım..bilmiyorumkismile

kilo vermeye bak hayatım yumurtalıklar üzerine okadar etkisi varki ben bi kilo aldım kullandığım doz fayda etmedi geri verdim deli gibi ağrıdı bi baktık yumurta büyümüş düşün bendede kilo problemi var valla sen gene geçen adet tarihini bekle olmazsan ya doktora git yada faarlutal kullan ama hamile olmadına emin ol ilkyasakkelime

kilo vermeye bak hayatım yumurtalıklar üzerine okadar etkisi varki ben bi kilo aldım kullandığım doz fayda etmedi geri verdim deli gibi ağrıdı bi baktık yumurta büyümüş düşün bendede kilo problemi var valla sen gene geçen adet tarihini bekle olmazsan ya doktora git yada faarlutal kullan ama hamile olmadına emin ol ilkyasakkelime

bugün beklyorum bakalım...sağol kuzu

sllm kızlar nasılsınız? ayselim sen nasılsın ? bende bugün doktordaydım 2 tane yumoşum varmış kızlar biri sağda biri solda büyüyolar pazartesi gene gidiyorum sanırsam bu hafta içi aşılama olucak:KK70:

canım biraz geç olacak ama seni gördüğüme sevindim canımm
canım inşallah aşılama başarı ile sonuçlanır :emir_bebek:

günaydınn...bende çalışıyoeum ama allahtan cumartesi değil... nasılsın? adetimi bekliyorum, kasıklarım ağrıyor ama bekliyorum diye gelemedi nazlı:)

günaydınn...bende çalışıyoeum ama allahtan cumartesi değil... nasılsın? adetimi bekliyorum, kasıklarım ağrıyor ama bekliyorum diye gelemedi nazlı:)

günaydın canımmm
sen 5 gün çalışanlardansın demek :)))
ben ne yapayım cumartesi de tam gün çalışıyorum:KK43:

günaydın tatlımmm
var mı bir gelişme?
cumartesileri çalışmak sıkıcı geliyor bana:KK43:
hala adet olmadım canım ama korkuyoum test yapmaya ya tek çizgi çıkarsa diye.biraz daha beklicem o yüzden..evet canım aynen fazla iş olmuyor ama geliyoruz yinede :KK43:

slm.. Merak etme uyumayanlar da oluyo. Ben de öğretmenim tatilim bugün başladı ama sabah 7 den beri uyuyamadım. Eşimi işe gönderince uykum kaçtı başka topiklerde dolanıyordum.

mrhb canımmm
alışkanlık olsa gerek erken kalkmak.
Hamile mi kalmak istiyorsun? Bebişin var mı?

X