Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

halev bılırım ankaranın ayazını lıseyı orda okudum ... bıde eskıshırlıyım bne zaten daha da beter...
oyuzden ıstanbulun sogugu cok dokunmuyo aslında bana a.s

kızlar gaye samsak ve mersel tpoıge daha az gırmeye karar almıslar sanırım...
aslında hepımızın zaman zaman aklına gelen bısey demekkı ...ben de normalde buraya gırınce gercekten daha planlı ve daha fazla bu ıse odaklı yasamaya basladım ama oda neden bılıyroum cunku baska ısım yok....
bende kendıme yenı ugraslar bulacagım ve onların dedıgı gıbı gun boyu topıkte olmayacagım ınsallah...
zaten haftaya yokum gezmeye gıdıom sonrakı haftada annem amaelıyat olacak orda olacagım sonra zaten regl zamanım gelmıs olacak hayılrısı ıle

evet canım... hadi bakalım inşallahhh herşey güzel olurr.... olurda güzel haberler olursa bizi unutmayın ama... halay çekelim sayenizde =)))
annen inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur... şimdiden acil şifalar diliyorum

hamile olmadığına emin olmadan sakın bir kür denemeyesin....

aslında aklımdan o da geçmiyor değil ama ihtimal bile vermiyorum hamile olduğuma zamanında çok verdim şimdi de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum adetimin üzerinden geçeli 34. günüm haftasonu olmazsam 36 gün oluyor test yaptırırsam hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yaaaaaaa:çok üzgünüm: biraz daha bekleyeyim mi 40 gün olunca test yaptırırım eğer değilsem de küre başlarım en azından adeti söktürürüm de rahatlarım dimea.s

selam kızlar..
çok yogunum giremiyorum bu aralar. ne var ne yok nasılsınız?
güzel haberler var mı bakalım ?

merhaba pınar anneeee.. nasılsınız bakalımmm.. bebişde iyi inşallaahhhhh
güzel haber yookk...
hepimiz için bu ay verimsiz geçti =)))
şubat mart artık diye umut ediyoruz....

aslında aklımdan o da geçmiyor değil ama ihtimal bile vermiyorum hamile olduğuma zamanında çok verdim şimdi de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum adetimin üzerinden geçeli 34. günüm haftasonu olmazsam 36 gün oluyor test yaptırırsam hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yaaaaaaa:çok üzgünüm: biraz daha bekleyeyim mi 40 gün olunca test yaptırırım eğer değilsem de küre başlarım en azından adeti söktürürüm de rahatlarım dimea.s

o zaman hicbir kure baslama cnm, madem bi ihtimalde olsa hamile olabilirsin. 34. gunun bugun peki kacgunde geliyodu normalde, bu bi gecikme degilmi?
insallah hamilesindir kurlere falan gerek kalmaz.

iyice emin ol ondan sonra kür dene.. olurda bir gebelik varsa ona zararı dokunabilir....

benimde 3-4 kilo fazlam var lahana kurune baslamk istiyodum, fakat bebek icin ugrasirken ne kadar dogru olur bilemedim. baslisammi acaba kizlar ne dersiniz?

yok canim 1 saat gitmez bunu yapman 5 dakikada kayniyo camin onune koyarsin bardagini 5 dakikadada soguyo zaten 15 dakikani alir.
bu arada limon bali ne icin iciyosun?
ve bide ne kadar gecikmen oldu hamile olmadigina eminsin dimi?
sorucaksin tabi guzelim burda birbirimizle bildiklerimizi paylasmak icin burdayiz.

öle yaparım o zaman ama deminde yazdığım gibi canım hamilelik konusunda kararsızım yani baktırmak konusunda

o zaman hicbir kure baslama cnm, madem bi ihtimalde olsa hamile olabilirsin. 34. gunun bugun peki kacgunde geliyodu normalde, bu bi gecikme degilmi?
insallah hamilesindir kurlere falan gerek kalmaz.

ay canım ya keşke öle olsa ama daha yeni 50 gün geciktiğini biliyorum o yüzden pek umutlu değilim benim adetler düzensiz ya o yüzden hesaplayamıyorum bozulmadan önce 30-40 gün arası oluyordum bide uzun sürüyorki adetim 8 gün

evet canım... hadi bakalım inşallahhh herşey güzel olurr.... olurda güzel haberler olursa bizi unutmayın ama... halay çekelim sayenizde =)))
annen inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur... şimdiden acil şifalar diliyorum

saol canım Allah razı olsun ..ınsallah guzel gecer ve rahatlıkla atlatır ...

hepınıze ıyı aksamlar sımdıden cıkıyorum ben ...
yemek vs derken anca vakıt gecer opuyorumnanaktan

kızlar bende ocak ayında 2 çizgi görmek isteyenlerdenim hemde çooooooooooooooooook.bu ay herşeyi tam olarak denedik ve bekliyoruz eşim şuan şehir dışında benden haber bekliyor.yarın gelecek ve ben ona süpriz yapmak için bugün gittim test aldım(idrar testi)ama negatif çıktı ama daha adetime 11 gün ar.belki çıkar dedim yarın için süpriz yapayım die.ama çokta üzüldüm kızlar sizler tecrübelisiniz adet günüme 11 gün varken testin negatif çıkması doğalmı hamilede olabilirmiyi?lütfen yardımlarınızı bekliyorummafoldumben

kızlar bende ocak ayında 2 çizgi görmek isteyenlerdenim hemde çooooooooooooooooook.bu ay herşeyi tam olarak denedik ve bekliyoruz eşim şuan şehir dışında benden haber bekliyor.yarın gelecek ve ben ona süpriz yapmak için bugün gittim test aldım(idrar testi)ama negatif çıktı ama daha adetime 11 gün ar.belki çıkar dedim yarın için süpriz yapayım die.ama çokta üzüldüm kızlar sizler tecrübelisiniz adet günüme 11 gün varken testin negatif çıkması doğalmı hamilede olabilirmiyi?lütfen yardımlarınızı bekliyorummafoldumben

11 gün önce miiiii akannehir
pozitif çıkmasına imkan yoookkk =))))))))
yumurtlama günün bile 2-3 gün önce bitmiştir tahminen.... =)))
eşinle geçen hafta gün aşırı ilşki oldu dimi?

herkeseeee iyi akşamlar bayanlarrr... iyi haftasonları diliyorumm...
akşam olur mesai biter ve lapacı giderrr kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan

Gayecım
senı kacırmısım
gelınce belkı okursun
Hayatım hıc uzulmene gerek yok
ılla Subat ayına takılma
belkı Martta olacaktı, ve sen Subatta adet gorunce uzulecektın
bu sekılde bakmak lazım..Kıst tedavısı olan ılacla hemen son bulan bır dogal durum.
sıkma canını..esının de aynen oyle
bızımde olacak cocuklarımız bırgun
olmaması durumu zaten olamaz
ama zamanın dolmasını beklıyoruz
sen sıkma canını da vucudun daha farklı tepkıler vermesın
opuyorum canım
sen cok tatlı/pozıtıf bır arkadasımsın
sevıyorum cok senı

hepinize iyi hafta sonları arkadaşlar sizinle sohbet etmek güzeldi kendinize çok ama çok iyi bakın takılmayın fazla çocuk meselesine oluruna bırakın. hafta başına iyi haberlerle gelmeniz dileğiyle hoşcakalın arkadaşlar.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar bugün günüm benim
ama hala bişey yok..gelen giden yani.ama yidende çok ümitlenmek istemiyorum

X