Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım ben adet düzensizliğinden doktora gittiğimde bana 2 veya 3 aylık doğum kontrol hapı verdiler ve hepsini kullandım düzeldi derken tekrar bozuldu o aralarda tabiki ağrı sızı hep oluyor mesela benimde günüm geçiyor ve ağrılarım oluyor ha oldum olacam derken olamıyorum her seferinde de açıkcası dr a gitmeyi düşünmüyorum bitkilerle getirmeye çalışıyorum gelmezse de kendi bilir canım ne yapayım stres olunca bana oluyor olan kendi haline bırakıyorum ben ama yinede sen bilirsin kendini iyi hissedeceksen git dra canıma.s

slm kızlar nasılsınız ben geldım ...
dısardaydım hava cok soguk kar yagıyor...
evı gıbısı yok ınsanın ..
varmı guzel haber gecmısı okuyayım gelıyorum ınsallah

doğum kon. hapı verdiğine göre sende kist olmalı... kist yoksa adet söktürücü ilaç veriyorlar çünkü... bende pcos var.. o yüzden adet olamıyorum... adet söktürücüde işe yaramadı.. çaylarda... ben en iyisi soğan kürüne başlayayım.. belki o işe yarar..
artık bir an önce adet olmak istiyorum... sürekli ağrı çekiyorum 1 aydır..ha oldum ha olucam ama yok... hamile kalabilme umutlarının tükenmeside cabası.. bir an önce olmalıyım ki çalışmalara devam edebileyim kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin lorkkee lorkke lorrkkeee..... :teytey: =))))
vallahi feci yaa.. tipi var şu an buralarda...
yeni bir haber yok...
bir süreliğine topice girmeme kararı alan arkadaşlar oldu :gitme:
inşallah en kısa sürede hamilleeyyiiimmm demek için dönerlerrr....

canım çok şükür kist yok bende olsaydı dr söylerdi. kontrol hapını adet düzenleyici olarak da veriyorlar bana onun için verdi dr. pcos da yok galiba o kadar ultrasona girdim çok şükür birşey çıkmadı çıksa dr. saklaması gereken birşey değil bunlar dime.a.s

elbette saklanması gereken şeyler değil.... gittiğim her doktor bana bariz pco diyor hemen =)))))) hiç gizlemiyorlar vallaaaa =))))
sen şanslılardansın o haldeee..
inşallah rabbim hayırlı bir evlat da verir...tez zamanda :Saruboceq:

slm hoşgeldin burada acayip soğuk biraz kar yağdı da ayazı kesildi yoksa felç ediyor yaaaaaaa:bbo:

sağol canım sana, bana herkese versin ama hayırlı ise versin her zaman hayırlısını diliyorum Allah'tan.:Saruboceq::ecrin_bebek:

bu arada bende soğan kürünü başlasam mı diye tereddütteyim bu adetin geleceği yok gibi bari önden hazırlık yapmaya başlayayım ki belki gelmeye yüzü tutar dimi arkadaşlar yada bekleyeyim mi başlamak için çık kararsızım yaaaaabilmiyorumkismile

hic dusunme basla canim sogana, benimde oyle geldi adetim soganla. dogal bisey en azindan zarari yok adet olmasanda bisey kaybetmessin.

hic dusunme basla canim sogana, benimde oyle geldi adetim soganla. dogal bisey en azindan zarari yok adet olmasanda bisey kaybetmessin.

değilmi ya başlayım o zaman en azından insanın içini de temizliyor ama bu kürü taze tüketmek gerekiyormuş galiba çalıştığım için de bu çok zor her sabah nasıl hazırlayıp soğumasını bekleyebilirim ki nasıl yapıcam öle bigün önceden akşam yapsam sabah içsem faydasını görürmüyüm yinede a.s

halev bılırım ankaranın ayazını lıseyı orda okudum ... bıde eskıshırlıyım bne zaten daha da beter...
oyuzden ıstanbulun sogugu cok dokunmuyo aslında bana a.s

kızlar gaye samsak ve mersel tpoıge daha az gırmeye karar almıslar sanırım...
aslında hepımızın zaman zaman aklına gelen bısey demekkı ...ben de normalde buraya gırınce gercekten daha planlı ve daha fazla bu ıse odaklı yasamaya basladım ama oda neden bılıyroum cunku baska ısım yok....
bende kendıme yenı ugraslar bulacagım ve onların dedıgı gıbı gun boyu topıkte olmayacagım ınsallah...
zaten haftaya yokum gezmeye gıdıom sonrakı haftada annem amaelıyat olacak orda olacagım sonra zaten regl zamanım gelmıs olacak hayılrısı ıle

taze hazirlanmasi gerek cnm sanirim aksamdan olmaz. sabah kalkar kalkmaz once sogani yap cikmadanda ic. yada calisanlar genelde birini aksam yemeginden once birinide yatmazdan once iciyolar. en cogu gunde birkez ic onun bile faydasini gorursun.

selam kızlar..
çok yogunum giremiyorum bu aralar. ne var ne yok nasılsınız?
güzel haberler var mı bakalım ?

taze hazirlanmasi gerek cnm sanirim aksamdan olmaz. sabah kalkar kalkmaz once sogani yap cikmadanda ic. yada calisanlar genelde birini aksam yemeginden once birinide yatmazdan once iciyolar. en cogu gunde birkez ic onun bile faydasini gorursun.

o zaman 6 da kalkmam gerekiyor normalde 7 de kalkıyordum. sabahları limon+bal karışımı yapıyordum kendime ılık su ile soğan kürüne başlayacağıma göre buna devam etmelimiyim etmemelimiyim ayyyyyyyy çok soru soruyorum değil miiiiiiieyvahedigeldismile

hamile olmadığına emin olmadan sakın bir kür denemeyesin....

canım bak bende bu soruyu saraçoğluna sordum geçen hafta.. bana cevap yazdı.. aynen kopyalıyorum buraya

Merhaba,

Soğan kürünü arzu ederseniz sabah-akşam, akşam yemekten önce ve gece uyumadan önce,öğleden evvel ve öğleden sonra, aralarında 3 saat fark olmak şartı ile aç karnınıza ve ılık olarak içebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

yok canim 1 saat gitmez bunu yapman 5 dakikada kayniyo camin onune koyarsin bardagini 5 dakikadada soguyo zaten 15 dakikani alir.
bu arada limon bali ne icin iciyosun?
ve bide ne kadar gecikmen oldu hamile olmadigina eminsin dimi?
sorucaksin tabi guzelim burda birbirimizle bildiklerimizi paylasmak icin burdayiz.

yoğun işler. buraya girersem gündüz çalışamıyorum geceye sarkıyo işler. o yüzden 1-2 hafta pek giremeyeceğim. öyle görünüyor..

onun dışında iyiyim ama yorgunluk kötü etkiliyor. gece zor uyuyorum..

sizleri öpüyorum, iyi haftasonları şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…