Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayselcim özel mesajım cevap yazdığım için teşekkür ederim saol cm dün aldım bitane bakalım işe yarayacak mı

canım dediğim gibi çigt çizgi gördüm çalışmayı yaptık ama o ay sonuç negatifti.
Geçen ay ve bu ay kullanmadım. Ama bu testlerle hamile kalan arkadaşlarımızda var

umutsuz yaşanmaz.... umut beslemek lazım.. inşallahh bu yaptıklarının karşılığını alırsın merselcimm.... şifanın nerden geleceği hiç belli olmaz....

kvrck canım
ovulasyon testi.
canım akşamda çıkıyorum diyemedim nette sorun var demiştim yine sorun oldu
kusura bakma canım benim

evet kızlar ovulasyon testi adetim 30 günde bir benim 16 sında oldum
13 gün sonra gün içinde herhangi bir saati seçiyosun her gün o saatte 5 gün boyunca idrarına bakıyosun çift çizgi çıkıca 24-48 saat içinde yumurtlayacaksın demekmiş o zaman full yaramazlık yapıosun :)) olay bu 50 tl ye aldım ben ama bulana kadar 14 eczane gezdim kimileri ne olduğunu b ile bilmiyodu bide açıkladım utandım fallan ama buldum sonunda.

kızlar bide bu sıcak süte yada suya oturma olayın söylüyor hep büyükler hiç duyan varmı

guclubacismile
kendimi bildim bileli kıvırcıkım ki ben bayanssulusmile

ne güzel ben çok isterdim kıvır kıvır saçlarım olsun hatta 5 sene önce saçlarıma perma yaptırmıştım ama saçım lastik gibi oldu iğrenç yapamadılar....bakımı zor ama bence güzel

canım keşke internetten alsaydın pahalıya almışsın canım benim yaa
testler nasıl kaset tipi mi?

dün akşam test yaptım çift çizgi çıktı.çok beklemiyordum 8 aylık evliyim.
neler hissedeceğimi hisseetmem gerektiğini bilemedim.

kvrck canım
ovulasyon testi.
canım akşamda çıkıyorum diyemedim nette sorun var demiştim yine sorun oldu
kusura bakma canım benim
hım anladım canım ovulasyon testi kullanmadım ben hiç zaten stres yapıyorum bide o olursa daha çook stres yaparım diye korkuyorum
canım bu konu hakkında bi bilgim yok ama ya enfeksiyon kaparsan ne bileyim ya bana pek saglıklı bişimiş gibi gelmedi istersen önce şu b+t+ç ve keçiboynuzu bide bu ovulasyon testini kullan o süt işine ilerleyen zamanlarda yaparsın inşallah gerek kalmaz

ya yumurtlama olacağını düşündüğün gün hani akıntı falan kendini belli ediyo ya 2 kilo sütü kaynayım bi leğene koyup üzerine dayanabileceğin ısıdayken tabi oturup üstünede bi battaniye alıp terleyecekmişsin sadece sütle değil suylada yapılıyor amaç şu sıcakta cisimler genleşme yapıyorlar ya rahim ağzını ve tüpü sıcak tutmak ve genleşmeye yardımcı olmak bende senin gibi düşündüm süte oturucam bide çarpılırsam görürsünüz çocuğum olsun derken yamulucam sizin yüzünüzden dedim.

madem sıcak ii geliyormuş belimiz ayağımız üşütmemek lazım birde bi sıcak duş alırım ama aklıma takılan şu sıcacık sıcacıkken ilişkiye girersem spermler ölebilir sonuçta spermler sıcağı sevmiyo dimi ama??????????

ne güzel ben çok isterdim kıvır kıvır saçlarım olsun hatta 5 sene önce saçlarıma perma yaptırmıştım ama saçım lastik gibi oldu iğrenç yapamadılar....bakımı zor ama bence güzel
sorma canım ya ne uğraştırıyor beni deli ediyo fön çektiriyorum ama 4 kere çekmeleri gerekiyo ve sadece 3 saat kalabiliyo fön

canım biliyomusun içimden nasıl kızıyorum sana yanlış anlama beni nolur burda uzun süredir bebek için uğraşıyoruz ve çok daha zor durumda olanlar var o çift çizğiyi rabbim bize göstersin diye deli gibi aglıyoruz yalvarıyoruz denemediğimiz şey kalmadı artık ömrünün yarısını bebek için feda et olucak bebek deseler saniye düşünmeden tamam diye atlıycaz
rabbim yokluğunu aratmasın çok zor
tadını çıkar anne oluyosun dünyada ki en saf en temiz en mükemmel şeyi yaşıyosun

kızlaarrrr buldum sonunda kopyala yapıştır yapamıyorum makalenin olduğu site izin vermiyor ama şöyle yazıyor ; Stres kortizol ve prolaktin hormonlarında dengesizlik yaratıp yumurtalıkların normal çalışmasını engelleyebilir ve sperm kalitesini olumsuz etkileyebilir diyo yani kızlar sterese son rahatlamak ve gevşemek zorundayız ve eşlerimizide sakinleştirmeliyiz çünkü onlarda kendilerini suçluyorlar bize hissettirmemeye çalışıyorlar ama hani erkekler ya dölleme onların görevi o zamanda spermcikler çok sağlıklı olmuyor

aaaaaaaaaaaa çok sevindim nası başardınız herhangi bir ön çalışma yada yumurtlama günü takibi falan yaptın mı kaç aydır korunmuyorsunuz

ay dur tebrik etmeden bi sürü soru sordum e hadi sana bi kutlama halahyı çekelim
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…