Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlaarrrr buldum sonunda kopyala yapıştır yapamıyorum makalenin olduğu site izin vermiyor ama şöyle yazıyor ; Stres kortizol ve prolaktin hormonlarında dengesizlik yaratıp yumurtalıkların normal çalışmasını engelleyebilir ve sperm kalitesini olumsuz etkileyebilir diyo yani kızlar sterese son rahatlamak ve gevşemek zorundayız ve eşlerimizide sakinleştirmeliyiz çünkü onlarda kendilerini suçluyorlar bize hissettirmemeye çalışıyorlar ama hani erkekler ya dölleme onların görevi o zamanda spermcikler çok sağlıklı olmuyor

evet doğru rahatlamamaız lazım o yüzen ben3 ay beklemedeyim doktora gitmicem bi tek ovulasyon testi aldım onu denicem bu ay tuttu tuttu diğer aylar beklicez bakalım

dün akşam test yaptım çift çizgi çıktı.çok beklemiyordum 8 aylık evliyim.
neler hissedeceğimi hisseetmem gerektiğini bilemedim.
ay tatlım tebrikler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
makale aramaktan yazıları kaçırdım şu an ne hissedeceğini bilememen çok normal bebişini ultrasonda tam olarak görene kadar karmakarışık olursun görüncede için gider ay düşünce bile mutlu oldum kaydirigubbakcemile3

kızlar öyle hayal kurduğunuz zaman gelmeyen bebeğe mektuplar die bi topic var yazsanıza orya insanın içini rahatlatıyor

kızlar ben diyet ve spora başladım bakalım zayıflayabilecek miyim?
sabahları çay ve bi-iki dilim yulaflı bsküvi (özellikle alırken bakıyorum kalorisi az olanı tercih ediyorum)
öğlen güzel çorba varsa içiyorum yoksa sadece marul salatası yiyorum
akşamda sulu yemek ve bol salata yiyorum :)
hafta 4 gün terleme eşofmanı ile 30 dk koşu bandında yürüyüş yapıyorum
umarım aldığım kiloları veririm

sabahları çay ve bi-iki dilim yulaflı bsküvi (özellikle alırken bakıyorum kalorisi az olanı tercih ediyorum)

oo verırsın tatlım bu yaptıkların ıle
bende pztesı yuruyuse baslıyorum
1 saat umarım
bıraz souk gıdıyor havalar ama bakalım
yuruyusu ben cok sevıyorum

oo verırsın tatlım bu yaptıkların ıle
bende pztesı yuruyuse baslıyorum
1 saat umarım
bıraz souk gıdıyor havalar ama bakalım
yuruyusu ben cok sevıyorum

yürüyüşü bende çok seviyorum
ama vaktim olmuyor
akşamları da soğuk oluyor
o yüzden koşu bandı aldık
walla zayıflamam lazım mugi
yoksa hamiş kalınca yarım dünya olurum:)

yaaa nasıl kilo aldığımı anlamış değilim
ama nasıl verecem onu düşünüyorum hiç bu sıkıntıyı yaşamamıştım

saçmalama sakın korkma......sen çok büyük bi iş başardın bak minik spermer ne kadar uzun bi yol kat edip yumurtayla buluştuuuu veeee rahimde kendine yer buldu şimdi sana tutunup yemek yicek be hızla büyicek onunla konuş devalı ve tadnı çıkar süper bişey olmalı Allah nazarda saklasın cnm.maaşalllah

destegin için tşk ederim kaydirigubbakcemile5 canım harika bişey içinde onun oldugunu bilmek allah herkezee nasip etsin bebişim hep bnimle kalsın .....

yürüyüşü bende çok seviyorum
ama vaktim olmuyor
akşamları da soğuk oluyor
o yüzden koşu bandı aldık
walla zayıflamam lazım mugi
yoksa hamiş kalınca yarım dünya olurum:)

kac kılosun?
evet gebelıkten once tedbır alsan ıyı olur
sonra hamılelıkte rahat edersın
ıstah nasıl olur bızım bılmem ama ynınede mınımum 10 kılo alınıyor
offf10 kılo kafamçokkarıştı

kac kılosun?
evet gebelıkten once tedbır alsan ıyı olur
sonra hamılelıkte rahat edersın
ıstah nasıl olur bızım bılmem ama ynınede mınımum 10 kılo alınıyor
offf10 kılo kafamçokkarıştı

canım evlendiğimde 51-52 arasıydım
sonra almaya başladım sanırım d.konrol hapı da etki etti
şimdi 60 olmuştum
arada spora gittim olmadı
neden anlamadı kafama çok takılıyor maalesef
zaten 8 kilo aldım hamilelik sürecinde ez az 10 kilo diyorsun
al sana 18 kilo kolaysa ver :KK43:

sorma canım ya ne uğraştırıyor beni deli ediyo fön çektiriyorum ama 4 kere çekmeleri gerekiyo ve sadece 3 saat kalabiliyo fön

canım biliyomusun içimden nasıl kızıyorum sana yanlış anlama beni nolur burda uzun süredir bebek için uğraşıyoruz ve çok daha zor durumda olanlar var o çift çizğiyi rabbim bize göstersin diye deli gibi aglıyoruz yalvarıyoruz denemediğimiz şey kalmadı artık ömrünün yarısını bebek için feda et olucak bebek deseler saniye düşünmeden tamam diye atlıycaz
rabbim yokluğunu aratmasın çok zor
tadını çıkar anne oluyosun dünyada ki en saf en temiz en mükemmel şeyi yaşıyosun

yooo yanlış anlamayın nolur...içimdekinin nasıl bir nimet mucize olduğunun farkındayım..Hamdolsun...
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip eder inş.

ii yapmışsın cnm bende 2 haftadır dikkat ediyorum ben cips ve kola hastasıyım 2 haftadır bıraktım 58,5 kiloydum 56.1 e düştüm bu sabah akşamlarıda işten gelince oryantel müzik koyup oynuyorum ısınınca ip atlıyorum sonrada adım atm aletim var onda 200 adım atıyorum falan bakalım devamı gelcekmi he bide yediklerimde dikkat ediyorum bakalım verebilcekmiyim daha sende devam et sakın bırakma

X