aaaaaaaaaaaa çok sevindim nası başardınız herhangi bir ön çalışma yada yumurtlama günü takibi falan yaptın mı kaç aydır korunmuyorsunuz
ay dur tebrik etmeden bi sürü soru sordum e hadi sana bi kutlama halahyı çekelim
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ii yapmışsın cnm bende 2 haftadır dikkat ediyorum ben cips ve kola hastasıyım 2 haftadır bıraktım 58,5 kiloydum 56.1 e düştüm bu sabah akşamlarıda işten gelince oryantel müzik koyup oynuyorum ısınınca ip atlıyorum sonrada adım atm aletim var onda 200 adım atıyorum falan bakalım devamı gelcekmi he bide yediklerimde dikkat ediyorum bakalım verebilcekmiyim daha sende devam et sakın bırakma
hiç bişey yapmadık..normalde korunuyodum.benim niyetim mart gibiydi.
ama herkes korununca bir süre olmaz dedi.
Bende bu ay bişey olmaz diye eşime bişey demedim..korunmadık yani..
O da kısmetmiş..gerçi daha kan testi yaptırmadım ama testeki ikinci çizgi gayet belirgindi..
tatlım bu konuda hamileyken drum bana ne kadar maydonoz yiyorsun ki 4 5 bağ yiyormusun bir oturuşta dedi yani yemek üzerinde birazcık maydonozun yada 1 tane havucun etkisi yokmuş ama çok yersen kanı sulandırma özelliği olduğu için düşük ihtimali yaratıyorkızlar ben bişeyler duydum bizim orda hamile bi bayana doktoru sölemiş hamile olanlar maydonoz.sogan.havuç yediklerinde bebekleri düüüşüomuş.. :gitme: :gitme: mafoldumben bununla ilgili bilgisi olan varmı ?
bide hamile kalmak için sogankürü denenio nasıl yapılo bilgi verrimisiniz merak ettim de ?
canım ben kolaya düşkün değilim ama cips severdim kaç aydır onu da yemiyorum
dediğim gibi nasıl şiştim anlamadım
sende devam et bırakma hareketlilik en iyisi
canım ben kolaya düşkün değilim ama cips severdim kaç aydır onu da yemiyorum
dediğim gibi nasıl şiştim anlamadım
sende devam et bırakma hareketlilik en iyisi
kızlar merhaba ben doktordan geldim... Beni şubat ayından da silin.maalesef kist oluşmuş 3 cm e yakın ve doktor doğum kontrol hapı verdi.moralim altüst durumda.eşimle gitmiştik o da saat 4 te gidip spermiyogram için örnek verecek.umarım onda sorun çıkmaz.şubat bana uğur getirir sanıyordum ama ne yazıkki daha gelmeden uğursuzluğu geldi.arabada hüngür hüngür ağladım. Bu ay foruma da girmemeyi düşünüyorum.
tatlım bu konuda hamileyken drum bana ne kadar maydonoz yiyorsun ki 4 5 bağ yiyormusun bir oturuşta dedi yani yemek üzerinde birazcık maydonozun yada 1 tane havucun etkisi yokmuş ama çok yersen kanı sulandırma özelliği olduğu için düşük ihtimali yaratıyor
yaw sen hamile değilmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum çünkü hamilelerin soğan kürü yapmamaları gerek rahmi temizlediği için
kızlar merhaba ben doktordan geldim... Beni şubat ayından da silin.Maalesef kist oluşmuş 3 cm e yakın ve doktor doğum kontrol hapı verdi.Moralim altüst durumda.Eşimle gitmiştik o da saat 4 te gidip spermiyogram için örnek verecek.Umarım onda sorun çıkmaz.Şubat bana uğur getirir sanıyordum ama ne yazıkki daha gelmeden uğursuzluğu geldi.Arabada hüngür hüngür ağladım. Bu ay foruma da girmemeyi düşünüyorum.
canım yok öyle girmicem topiğe yok şubat uğur getirmedi vs olmıcak arkadaşım böyle kötü düşünceler içimizde hımmmm kızarım bakkızlar merhaba ben doktordan geldim... Beni şubat ayından da silin.Maalesef kist oluşmuş 3 cm e yakın ve doktor doğum kontrol hapı verdi.Moralim altüst durumda.Eşimle gitmiştik o da saat 4 te gidip spermiyogram için örnek verecek.Umarım onda sorun çıkmaz.Şubat bana uğur getirir sanıyordum ama ne yazıkki daha gelmeden uğursuzluğu geldi.Arabada hüngür hüngür ağladım. Bu ay foruma da girmemeyi düşünüyorum.
kızlar merhaba ben doktordan geldim... Beni şubat ayından da silin.Maalesef kist oluşmuş 3 cm e yakın ve doktor doğum kontrol hapı verdi.Moralim altüst durumda.Eşimle gitmiştik o da saat 4 te gidip spermiyogram için örnek verecek.Umarım onda sorun çıkmaz.Şubat bana uğur getirir sanıyordum ama ne yazıkki daha gelmeden uğursuzluğu geldi.Arabada hüngür hüngür ağladım. Bu ay foruma da girmemeyi düşünüyorum.
canım sen normal yemek düzenine devam et et süt yumurta yoğurt bal pekmez yemeğide ihmal etme soğanıda ye ama normal şekilde kür falan yapma bitek adaçayına dikkat et çünkü toksin madde olduğu için drlar önermiyor tatlımhmmm anladım canım .. bian tırstım evet hamilyim de sogan kürün yapmak için deil merak tan sordum canım hamileyken yediginde sorun oluosa bebiş düüüşünürkn faydasımı oluo kafam karıştı valla boshayallersmile boshayallersmile
gaye bende sabahtan beri seni bekliyorum tatlımmm
canım üzülme bitanem
bir ay mı kullanacaksın hapı tatlım?
Canım seni çok seviyoruz sakın umutma canım arkadaşım