Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar iyiyim erkenden de giremedim nette sorun vardı
sizler nasılsınız şekerlerim
özlemişim valla kızlarrr

kızlar iyiyim erkenden de giremedim nette sorun vardı
sizler nasılsınız şekerlerim
özlemişim valla kızlarrr

bugün bende pek giremedim Ayselcim. Artık kendime biraz farklı uğraşlar arıyorum kafamdan atmak için... Sanırım haftanın 3 günü şu nakış hocasına gideceğim. salı perşembe ve cumartesi. biraz olsun kafamdan atarım bebek fikrini.

kızlar ben de çıkayım yatma vakti. yarın karne günü ağlayanlar bayılanlar bana bakar. dinlenip biraz enerji depolayım bari.

canım burdada halk eğitim merkezi varmış takı ve kurdele işi falan gösteriyolarmış haftaiçi hergün sabah 9 11 arası ve bize 5 dakika yürüme mesafesi uzaklıkta acaba bende gitsem mi diye düşünüyorum

Olabilir şekerim.öğrenmenin zararı olmaz faydası olur en azından bir sanat edinmiş olursun.Ve terapi gibi olur bu tarz şeyler.

herkeesee günayddıınnn...
mesai başlar.. lapacı kk ya damlaarrr =)))
opuyorumnanaktan
sebin ve tubiloshh gelmiş ben yokken.. ikiside iyiymiş..bebekler de maşallah iyilermiş ne güzeelll... allah tamamına erdirsin inşallaahhh...

mugmug... günaydın.. naber nasılsınnn??? var mı gelen giden ?

Gunaydın canım
regl ımın bıtmesını beklıyorum
guzel annelerın guzel haberlerıne cok sevındım
samsak cık guzel haberler verse keske pztesı
sevınsek bıraz daha bu hafta

Gunaydın canım
regl ımın bıtmesını beklıyorum
guzel annelerın guzel haberlerıne cok sevındım
samsak cık guzel haberler verse keske pztesı
sevınsek bıraz daha bu hafta

:bbo:
samsakla seni karıştırdım ben mugmug..... adetini bekliyordu ya sen bekliyormuşsun gibi düşündüm.. sabah sabaahhhh hala aklım evde galibaaa ohaoldumsmile

:bbo:
samsakla seni karıştırdım ben mugmug..... adetini bekliyordu ya sen bekliyormuşsun gibi düşündüm.. sabah sabaahhhh hala aklım evde galibaaa ohaoldumsmile

problem degıl canım
valla bende gormeseydım ıyı olacak tı ama eyvahedigeldismile
ıste ne yaparsın
ya sabahtan berı nasıl takmamak gerektıgını dusunuyorum
ısın ıcınden cıkamadım ben

[/B]gününüzün aydın umutlarınızın güzel sonuçlanacağı bir gün geçirmeniz dileğiyle günaydın arkadaşlar... [/B]zemuszemus

problem degıl canım
valla bende gormeseydım ıyı olacak tı ama eyvahedigeldismile
ıste ne yaparsın
ya sabahtan berı nasıl takmamak gerektıgını dusunuyorum
ısın ıcınden cıkamadım ben

valla mugmug o iş çok zor....insan aklından tamamen silemiyor... ama şunu yapabilirsin... en azından ben bunu yaptım...
yumurtlama günlerimi takip etmedim... kaçıncı günümdeyim bugün mu yumurta olur bugün mu çatlar göğsüm şişti acıdı akıntım var karnımda batma var..... v.s v.s bunların hepsini bir kenara atıp, kendindeki hiçbir değişikliğe aldırmadan sadece gün aşırı ilişki yaşadık... haa ne oldu ben geçen ay adet olmadım halada olamadım.. yani yumurtlamayamadım =))))) ama olsun.. ilk kez manevi olaak rahata kavuştum.. kafam çok rahattı ve istediğimi başardım... o yüzden şimdi çok rahatım... adet olabilrsem soğan kürü yapıcam böylece zamanında adet olup incir kürleriylede yumurtlamamı sağlıcam ve aynı psikolji ile yola devam edicem.. eminim güzel sonuç elde edicem.. çok umutluyum... umudum nedeni de geçen ay ki rahatlamama bağlıyorum...
aylardır doktorlardayım..sürekli tedavi ama sonuç elde edemedim... birazda bu yolu denicem.. zaten o da olmazsa aşılamaya geçicez.. rabbim hayırlısını versin..
sende başarabilirsin... çok kendini dinlersen aklından bu işi atabilmene imkan yok... kendini dinlemezsende atmıcaksın ama daha az düşünüp daha rahat ediceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…