- 12 Kasım 2009
- 1.531
- 0
valla mugmug o iş çok zor....insan aklından tamamen silemiyor... ama şunu yapabilirsin... en azından ben bunu yaptım...
yumurtlama günlerimi takip etmedim... kaçıncı günümdeyim bugün mu yumurta olur bugün mu çatlar göğsüm şişti acıdı akıntım var karnımda batma var..... v.s v.s bunların hepsini bir kenara atıp, kendindeki hiçbir değişikliğe aldırmadan sadece gün aşırı ilişki yaşadık... haa ne oldu ben geçen ay adet olmadım halada olamadım.. yani yumurtlamayamadım =))))) ama olsun.. ilk kez manevi olaak rahata kavuştum.. kafam çok rahattı ve istediğimi başardım... o yüzden şimdi çok rahatım... adet olabilrsem soğan kürü yapıcam böylece zamanında adet olup incir kürleriylede yumurtlamamı sağlıcam ve aynı psikolji ile yola devam edicem.. eminim güzel sonuç elde edicem.. çok umutluyum... umudum nedeni de geçen ay ki rahatlamama bağlıyorum...
aylardır doktorlardayım..sürekli tedavi ama sonuç elde edemedim... birazda bu yolu denicem.. zaten o da olmazsa aşılamaya geçicez.. rabbim hayırlısını versin..
sende başarabilirsin... çok kendini dinlersen aklından bu işi atabilmene imkan yok... kendini dinlemezsende atmıcaksın ama daha az düşünüp daha rahat ediceksin
cıkarıcas bır sekılde aklımızdan
yapıcasss
yapıcam
(motıve oluyorum kısmı)
fılm ızlıyorum sımdı netten
ıcım acıldı valla
tavsıye ederım It's Complicated 2010 (Türkçe Altyazılı)