Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

valla mugmug o iş çok zor....insan aklından tamamen silemiyor... ama şunu yapabilirsin... en azından ben bunu yaptım...
yumurtlama günlerimi takip etmedim... kaçıncı günümdeyim bugün mu yumurta olur bugün mu çatlar göğsüm şişti acıdı akıntım var karnımda batma var..... v.s v.s bunların hepsini bir kenara atıp, kendindeki hiçbir değişikliğe aldırmadan sadece gün aşırı ilişki yaşadık... haa ne oldu ben geçen ay adet olmadım halada olamadım.. yani yumurtlamayamadım =))))) ama olsun.. ilk kez manevi olaak rahata kavuştum.. kafam çok rahattı ve istediğimi başardım... o yüzden şimdi çok rahatım... adet olabilrsem soğan kürü yapıcam böylece zamanında adet olup incir kürleriylede yumurtlamamı sağlıcam ve aynı psikolji ile yola devam edicem.. eminim güzel sonuç elde edicem.. çok umutluyum... umudum nedeni de geçen ay ki rahatlamama bağlıyorum...
aylardır doktorlardayım..sürekli tedavi ama sonuç elde edemedim... birazda bu yolu denicem.. zaten o da olmazsa aşılamaya geçicez.. rabbim hayırlısını versin..
sende başarabilirsin... çok kendini dinlersen aklından bu işi atabilmene imkan yok... kendini dinlemezsende atmıcaksın ama daha az düşünüp daha rahat ediceksin :KK66:

cıkarıcas bır sekılde aklımızdan
yapıcasss
yapıcam
(motıve oluyorum kısmı)
fılm ızlıyorum sımdı netten
ıcım acıldı valla
tavsıye ederım It's Complicated 2010 (Türkçe Altyazılı)

cıkarıcas bır sekılde aklımızdan
yapıcasss
yapıcam
(motıve oluyorum kısmı)
fılm ızlıyorum sımdı netten
ıcım acıldı valla
tavsıye ederım It's Complicated 2010 (Türkçe Altyazılı)

ben bu şekilde yaptım.. herkesin farklı yöntemi vardır muhakkak.. ama illaki başarılabilir... çok da zor birşey değil....
işyerinde film izleyemem maalesefffff....
sana iyi seyirler =))

valla mugmug o iş çok zor....insan aklından tamamen silemiyor... ama şunu yapabilirsin... en azından ben bunu yaptım...
yumurtlama günlerimi takip etmedim... kaçıncı günümdeyim bugün mu yumurta olur bugün mu çatlar göğsüm şişti acıdı akıntım var karnımda batma var..... v.s v.s bunların hepsini bir kenara atıp, kendindeki hiçbir değişikliğe aldırmadan sadece gün aşırı ilişki yaşadık... haa ne oldu ben geçen ay adet olmadım halada olamadım.. yani yumurtlamayamadım =))))) ama olsun.. ilk kez manevi olaak rahata kavuştum.. kafam çok rahattı ve istediğimi başardım... o yüzden şimdi çok rahatım... adet olabilrsem soğan kürü yapıcam böylece zamanında adet olup incir kürleriylede yumurtlamamı sağlıcam ve aynı psikolji ile yola devam edicem.. eminim güzel sonuç elde edicem.. çok umutluyum... umudum nedeni de geçen ay ki rahatlamama bağlıyorum...
aylardır doktorlardayım..sürekli tedavi ama sonuç elde edemedim... birazda bu yolu denicem.. zaten o da olmazsa aşılamaya geçicez.. rabbim hayırlısını versin..
sende başarabilirsin... çok kendini dinlersen aklından bu işi atabilmene imkan yok... kendini dinlemezsende atmıcaksın ama daha az düşünüp daha rahat ediceksin :KK66:

haklısın lapaci bende 50 gün sonra adet olduğumda ki stresi anlatamam çok kötü oldum hasta olunca da rahatladım bak bu ay adetimin üzerinde geçeli 34. gün oldu ve hala tık yok bi ara 3 günlüğüne kahve tonuna yakın bi akıntım vardı adet oldum sandım sevindim ama hayal kırıklığı oldu. ama nedense rahatım eşimlede canımız istediğinde giriyoruz ilişkiye öyle şartlandırmıyoruz kendimizi zaten eşimin desteği ve rahatlığı bana daha çok morla oluyor:teselli:

günaydın kıssslar nassınız ben bi telaş k.validemgil geldi dün akşamdan beri koşturmaca sabah kahvaltılarını hazırladım çıktım geç kaldım dolayısıyla eeee sizde ne haber..........

haklısın lapaci bende 50 gün sonra adet olduğumda ki stresi anlatamam çok kötü oldum hasta olunca da rahatladım bak bu ay adetimin üzerinde geçeli 34. gün oldu ve hala tık yok bi ara 3 günlüğüne kahve tonuna yakın bi akıntım vardı adet oldum sandım sevindim ama hayal kırıklığı oldu. ama nedense rahatım eşimlede canımız istediğinde giriyoruz ilişkiye öyle şartlandırmıyoruz kendimizi zaten eşimin desteği ve rahatlığı bana daha çok morla oluyor:teselli:

kesinlikle... sıkıntı yapsakda yapmasakda birşey değişmiyo.. hatta stres olmasını da engelliyo.. ne gerek var huzursuz olmaya..... allah hepimizin çabalarını karşılıksız bırakmasın... hayırlı evlatlar versin hepimiz....
sen hala adet olmadınmı??? test yapmadınmı?? tamam rahat olmalıyızda adet gecikince artık acaba demek lazım =))

günaydın kıssslar nassınız ben bi telaş k.validemgil geldi dün akşamdan beri koşturmaca sabah kahvaltılarını hazırladım çıktım geç kaldım dolayısıyla eeee sizde ne haber..........

hoşgeldin ekakal... bendede aynı şeyler var.... 2 haftadır bizdeler =))) hep bir koşturmaca var bende de =))
iyiyiz..sen nasılsın bakalımmm...

kızlar haklısınız sürekli konuşup düşünürken o kadar çok stres yapıyoruz ki
aslında akışına koyvermek lazım ama çok istediğin birşeyi beklerken akışına bırakmak en zoru oluyor maalesef.
Ben yapamıyorum açıkçası
çalışırken iş yoğunluğunda bi noktada dikkatimi vermiyorum ama amacım belli yani
bebiş sahibi olmak
ve bu kadar uzayacağını hiç tahmin etmedim açıkçası

hoşgeldiniz aysell..gulus27.. nasılsınız bakalımmmm
iyiyim tatlım sen nasılsın 4 gündür aralıksız çalışıyoz kocişle ay dün izin verdik birbirimize :kedi: bakalım inşallah şubatın ilk haftası hayırlı kan tahlili sonucunu size söylerim zemuszemus

QUOTE=lapaci;11166671]kesinlikle... sıkıntı yapsakda yapmasakda birşey değişmiyo.. hatta stres olmasını da engelliyo.. ne gerek var huzursuz olmaya..... allah hepimizin çabalarını karşılıksız bırakmasın... hayırlı evlatlar versin hepimiz....
sen hala adet olmadınmı??? test yapmadınmı?? tamam rahat olmalıyızda adet gecikince artık acaba demek lazım =))[/QUOTE]

aslında yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum desem yeridir kaydirigubbakcemile3 ama 40. güne kadar yolu var o zamana kadar yaptırmayacağım canım sabretmeye çalışırım düzensiz olunca heran her saniye gelebilir diye boşuna da ümitlenmek istemiyorum açıkcası:1rolleyes:

kızlar haklısınız sürekli konuşup düşünürken o kadar çok stres yapıyoruz ki
aslında akışına koyvermek lazım ama çok istediğin birşeyi beklerken akışına bırakmak en zoru oluyor maalesef.
Ben yapamıyorum açıkçası
çalışırken iş yoğunluğunda bi noktada dikkatimi vermiyorum ama amacım belli yani
bebiş sahibi olmak
ve bu kadar uzayacağını hiç tahmin etmedim açıkçası

amaçtan vazgeçin demiyorum ki... benim de hiç aklımdan çıkmıyor... tek dileğin bir bebek sahibi olabilmek...
ama kendimi çok dinlemedim... biraz daha rahat ettim.... stresi azaltıyor gerçekten..
ben yardımcı doçent bir doktora gittim en son.. bana dediki spor yap, kafandan bu işi at, eşinle zevk için birlikte ol ve doktora gitme.. stres yapıyorsun o nedenle olmuyor.. iyide nasıl olacak bu iş dedim.. evet zor ama yapıcaksın dedi....
eve geldim ilk ay yapamadım tabi bu dediğini... ikinci ay gayret ettim.. takvime bakmadım.. adetimin kaçıncı günündeyim yumurtlama günüm ne zaman hiç bakmadım =) öyle olunca daha stressiz oldum...
bende hiç tahmin etmedim bu kadar uzayacağını.. birlikte bu yola çıktığım aarkadaşım şu an evde gününü bekliyor..sabah akşam doğuracak.. ben ise hiç yol katedemedim... =( ama allahın takdiri.. ne denir ki...

iyiyim tatlım sen nasılsın 4 gündür aralıksız çalışıyoz kocişle ay dün izin verdik birbirimize :kedi: bakalım inşallah şubatın ilk haftası hayırlı kan tahlili sonucunu size söylerim zemuszemus

kaydirigubbakcemile :jeyyar:
hadi bakalım.. inşaallaahhh güzel haberlerini alırız canım yaaa..

günaydın EKAKAL bizde de kayınvalidemler var ama çok şükür öyle koşturmacalı geçmiyor sağolsunlar, çok ama çok rahatım onların yanında elinden gelse hiç iş yaptırmayacaklar bana çalıştığım için yorulduğumu biliyorlar o yüzden yemeklerimi bile annem yapar anne kız gibiyiz tabi babamla da öyleyiz.:1rolleyes:

günaydın fıstıklarrrrrrr...

kızlar dün gayeninde tavsiyesiyle ovulasyon testi adlım bu ay onu yapıcam
ateş ölçme yöntemine başladım
ayrıca çörek otu bal tarçın kürü yapıorum
eşime keçi boynuzu kürü
komşumuz yumurtlama dönemlerinde süt kaynat içine otur üzwerine battaniye al sonra terle ilişkiye öle gir dedi onuda yapıcam

eeeee eşim dediki ya bunların hepsi bi fayda yapıp üçüzümüz olcak
yada bi halta yaramicak boşe gidicek
ama bunları yaparken sizlerinde dediği gib kesin tutcak değil eğelncelik yapıorum
mesela aşkıma keçi boynuzu kürünü hazırladığımda iç bitanem iç bebeğim yavrularım daha hızlı kıpraşsın die bunu içmen lazım falan diorum oda bana delisin sen dio gülüyoruz falan
kızlar sizce biz karı koca kafayı mı yedik

amaçtan vazgeçin demiyorum ki... benim de hiç aklımdan çıkmıyor... tek dileğin bir bebek sahibi olabilmek...
ama kendimi çok dinlemedim... biraz daha rahat ettim.... stresi azaltıyor gerçekten..
ben yardımcı doçent bir doktora gittim en son.. bana dediki spor yap, kafandan bu işi at, eşinle zevk için birlikte ol ve doktora gitme.. stres yapıyorsun o nedenle olmuyor.. iyide nasıl olacak bu iş dedim.. evet zor ama yapıcaksın dedi....
eve geldim ilk ay yapamadım tabi bu dediğini... ikinci ay gayret ettim.. takvime bakmadım.. adetimin kaçıncı günündeyim yumurtlama günüm ne zaman hiç bakmadım =) öyle olunca daha stressiz oldum...
bende hiç tahmin etmedim bu kadar uzayacağını.. birlikte bu yola çıktığım aarkadaşım şu an evde gününü bekliyor..sabah akşam doğuracak.. ben ise hiç yol katedemedim... =( ama allahın takdiri.. ne denir ki...

canım tabi ki haklısın benim yapmam zor olur o açıdan söyledim
bir de bende çok eşim biliyor tarihleri umursamaz davransamda nereye kadar olur bilemiyorum
kendimi kesinlikle neden olmuyor diye üzmüyorum
sadece uzamış olması kafamı karıştırıyor

günaydın EKAKAL bizde de kayınvalidemler var ama çok şükür öyle koşturmacalı geçmiyor sağolsunlar, çok ama çok rahatım onların yanında elinden gelse hiç iş yaptırmayacaklar bana çalıştığım için yorulduğumu biliyorlar o yüzden yemeklerimi bile annem yapar anne kız gibiyiz tabi babamla da öyleyiz.:1rolleyes:

:nazar:
ne güzeelll
maşallah sizeee

haklısın tatlım bende bir makale okumuştum hamile kalmalıyım diye düşünen strese giren anne adayında bi hormon az yada hiç salgılanmıyormuş hormonun adını unuttum :uhm: ama sanırım spermin yumurtayı delmesine yardımcı olan ve döllenmede faktörü olan bi hormondu offff nası unuttum yaaaa :çok üzgünüm:

X