Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım kişilik meselesi. adım atmayı alışkanlık haline getiriyoruz.
pişman olma canım balık bilmezse halık bilir.

yattığım zaman sorunum yok ama biraz fazla ayakta kalıp yürürsem kasıklarım başlıyor.bol bol 3*4 lt su iç dedi drç içip içip wcye koşuyorum :roflol:

bende bol bol su içip wc ye koşmak istiyorum (tai hamilekalıp)
canım gerçekten çok mühim suya dikkat
yiğenimize iyi bak annesi

canlarım benim kocam uyuyor diye gizlice girdim yarın yine girmeye çalışırım.gündüz olmasa da akşam çalışırım hepinizi öpüyorum ve duam ila kaçıyorum.Rabbim isteyen herkese herkese tüm arkadaşlarıma nasip etsin inş.:Saruboceq:

yasebin gülme ama ya da istersen gül çok çocukça davranıyorum ya zeka yaşımla ilgili şüpheeler oluşmaya başladı bende.
biliyor musun sırf bi rüya gördüğüm için hamile kaldığımdan şüpheleniyorum. düşün o kadar vahim durumdayım

canım kaç da dinlen iyi geceler.

gülüncek bir şey yok ki tatlım ilk denememizde ben de çok emindim kendimden ama takılmamak lazım.takmayınca oluyor bu melet işte naparsın.tamamen kafan atmak olmuyor tabi ama başka meşgaleler bulmak lazım

gülüncek bir şey yok ki tatlım ilk denememizde ben de çok emindim kendimden ama takılmamak lazım.takmayınca oluyor bu melet işte naparsın.tamamen kafan atmak olmuyor tabi ama başka meşgaleler bulmak lazım

haklısın atlım inşallah isteyen herkese rabbim nasp eder ben seni tutmayayım öptüm canım görüşürüz yarın

ben gelince sebin gelip gitmis bile
neyse kizlar bende kactim herkese iyi geceler

samsak guzelim senin icinde supriz dolu bir gun olsun yarin (kirmizilar gelmesin)
gorusuruz...

o bamyayı anneme bir çıkıkçı yaptırmıştı ama bel fıtığı içindi... belini yumuştmak içindi...ilginç

görüşürüz pison. iyi geceler ben de kaçtım. edut selam vermedin ama sana da iyi geceler kuzum

ben tam selam vermedin yazdım sen yazı yazmışın kız
valla tatlım bilmiyorum ama halamın hamile kalamadığını ve yaptığı ay hamile kaldığını biliyorum.
ben size söyleyim de makul görenler uygular. belki bi fayda gören olur diye yani.

aaa delimisin sen... sadece zamanı gelmemiştir... üzme kendini...

tatlım bi doktora gitsen. bi kontrolden geç en sağlıklısı bu. böyle için içini yiyeceğine

yav bu arada ben yine çıkamadım. başka bi iş yapmak gelmiyo içimden sabahtan akşama burda oturayım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…