canım ankara üniversitesi hastanesi kaan aydosyahu arkadaşım kendine gel hem rabbime sığınıyorsun hem de isyan sınırında gelip gidiyorsun
1. si hemen rahim filmi istemiyorlar önce bazı tahliller yaptırman sonra da ultrason a girmen lazım. belki sorun sende değil kocanda belki de sorun yok bu kadar yıpratma kendini ya
evlendiğimizden beri 19 kez adet oldum hiç mi canımız yok doktor boşuna uğraşmayın bebğiniz olmaz dedi hiç mi üzülmedik ama bu kadar da pervasızca ağlanmaz ki canım.
canım ankara üniversitesi hastanesi kaan aydos
kuzenimin sadece 6 tane spermi vardı ama adam bir muhteşem cımbızla toplar gibi penisini yarıp toplamışlar ve bir mucizeyi gerçekleştirdi bi oğlu oldu şimdi 2 yaşında bence bu adamı mutlaka görün derim opuyorumnanaktan
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkudan doktora bile gidemiyorum offf şu korkum bitse ya allah bebeğini sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin melekler ve allah onu kuşatsın her an her saniye yanında olsunlar
sende adetin gecikmeden önce belirti oldu mu hiç? olduysa neler oldu tuğbacım?
hayırlısı bitanem herşeyin hayırlısıtatlım denedik sıfır sperm micro tesede bile. inmemiş tests geç ameliyat ve sonuç bu hala çabalıyorum nohuttu keçiboynuzuydu. yaza kadar bi gelişme olursa tekrar denicez bakalım
hayırlısı bitanem herşeyin hayırlısı
tatlım adetimden 3 gün önce testte gayet net çıkmıştı ve öğrenmiştim hamileliğimi...
belirti oldu tabi,
mesela içten içe acaip bi bulantım başlamıştı.
kasık agrım vardı.
göğüslerim şişmedi...
ama çok sızladı.
ya aslında anlamıştım o ay oldugunu...
en önemli yaptıgım şey,
3 günde 1 fik fik,
iş bitince poponu yüksek tutup altına yüksek bir yastık koymak...
bide kendini şartlamamak
işte bugaddeeeeerr :CüvCüv:
tatlım denedik sıfır sperm micro tesede bile. inmemiş tests geç ameliyat ve sonuç bu hala çabalıyorum nohuttu keçiboynuzuydu. yaza kadar bi gelişme olursa tekrar denicez bakalım
canım herşey tamam süperde bu şartlamama olayını nası yapcez onu bilemiyorum işte bilmiyorumkismile
canım bişi daha sorucam mikro testi nerde yaptırdınızöyle kıvırcıkım. sağlıklı hayırlı bi bebek. eğer öyle olmayacaksa illa bebeğim olsun diye dua etmeyi rabbim nasip etmesin
canım bişi daha sorucam mikro testi nerde yaptırdınız
micro test nedir diye merak ettim eşime sordum da o bi dönem zekai tahir de de çalışmıştı infertilite bölümünde ciddi bişi her yere yaptırmamak gerek dedi de o yüzden sordum sagolhacettepede canım. serdar günalp di doktorum
hım anladım biz hergün beraber oluyoduk ve popoya yastık koymuyoduk şimditatlım aslında hiçte zor degil...
bu ay bebek için deel zevkim için yapıcam de...
kafanı takma.
şunu söyle, canım istediğinde hamile kalabilirim. ama canım bu ay istemio :umursamaz:
keyfime bakcam bu ay. de...
formil bu işte boshayallersmile
micro test nedir diye merak ettim eşime sordum da o bi dönem zekai tahir de de çalışmıştı infertilite bölümünde ciddi bişi her yere yaptırmamak gerek dedi de o yüzden sordum sagol
slm kızlar;
nasılsınız
ben yorgunum bugünde giremedim
tatlım aslında hiçte zor degil...
bu ay bebek için deel zevkim için yapıcam de...
kafanı takma.
şunu söyle, canım istediğinde hamile kalabilirim. ama canım bu ay istemio :umursamaz:
keyfime bakcam bu ay. de...
formil bu işte boshayallersmile
slm canım hoşgeldinslm kızlar;
nasılsınız
ben yorgunum bugünde giremedim