Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar selam.nasılsınız bakalım ?
bugün doktora gittik.
kesemizi gördük çok şükür.
doktorum düşük tehlikesi belirtisi bir durum olmadıgını söyledi.
şükürler olsun rabbim...
isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
bugün itibariyla 5+4 üz :)
ama ben yatmaya devam.bu defa riske atmıycam. benle sonuna kadar kalıcak meleğim inşallah. öpüyorum hepinizii...

yüce rabbime dua edin benim içinde bende ediyorum psikolajik olarakta çöktüm ağlamaya başladım yüreğim kanıyor içim acıyor rahmimde tüplerimde bi tıkanıklıkmı var nedir başıma gelen

hele bi dur güzelim ne oluyo ne bu veryansın kaçıncı denemen k bu kadar yordun kendini

yüce rabbime dua edin benim içinde bende ediyorum psikolajik olarakta çöktüm ağlamaya başladım yüreğim kanıyor içim acıyor rahmimde tüplerimde bi tıkanıklıkmı var nedir başıma gelen

deme öyle bacım.. ama bazen insanın hiç bir şeyi olmadan sadece kafasını çok taktığı için bile olmuyor...artı cidden bak burda ne kalabalığız... herkesin emin ol derdi aynı ama hep birlikte aşacağız...şimdi üzme bak kendini eşinde üzülür

bugün doktora gittik.
şükürler olsun rabbim...
ama ben yatmaya devam.bu defa riske atmıycam. benle sonuna kadar kalıcak meleğim inşallah. öpüyorum hepinizii...

anaa ne güzel ay bugün hamilelirimizin iyi haberlerini alıyoruz uğurlu perşembe kendini bööle gösterdi.
canım dinlen yorma kendini de bebişi de. biz de seni öpüyoruz

bugün doktora gittik.
şükürler olsun rabbim...

ay kıyamam... hadi gözün aydın bacım...sen yat sakın kalkma zaten 2. hamilelik daha az riskli oluyor endişenme tadını çıkar...dur kimse yok bari ben halay çekeyim:teytey::teytey::teytey::teytey:

eşimle korunmuyoruz içim içimi yiyor jinokolajik muaneyeden korkarım ben kafamı taşlara vururum bebeğim olmazsa yüce rab gör beni sesimi duy bebeğimi ver

e böyle olmazki... sen git doktordan korkarak olmaz kuzu..şimdi korksan ne hamile kalınca gideceksin...artı hakketten korkulacak kişilerde değiller... ben ilk muaynem dahil bir çocuğuna tek gittim... kocacımın iş saatiyle doktor bir türlü denk gelemez ki zaten öle içerde muayne olup çıkınca koca adamların olması rahatsız eder beni...istemem o yüzden çokça... konunun özeti ağlama kalk git yarn sabahtan yeme içini

ay kıyamam... hadi gözün aydın bacım...sen yat sakın kalkma zaten 2. hamilelik daha az riskli oluyor endişenme tadını çıkar...dur kimse yok bari ben halay çekeyim:teytey::teytey::teytey::teytey:

bu benim 5. hamileliğim boshayallersmile
inşallah bu defa herşey yolunda gidicek...
rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:

kızlar ben banyoya girip geleceğim... siz konuşun geldiğimde olamazsanız öpüyorum kocaman ii gecelerrr

TUBıŞıMMMM
canım iyiki girmişim çok fazla sevindim rabbim saglıklı birşekilde kucağına da almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

kızzzzz daha 2 aylık evlisin ve bukadar sıkıntı yapıyorsun ?
rahatla canım yaaa. daha yolun çok başındasın.
hem ilk aylarda hamile kalma olasılıgı daha azdır. zamanı gelince elbet olucak.

TUBİŞİMMMM
canım iyiki girmişim çok fazla sevindim rabbim saglıklı birşekilde kucağına da almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

YAFRİMMMMMMMMMM
NERDE LEN BENİM DAMADIM??? :mymeka:

nassın kuşum??
ben accaip bulantı çekiyorum :KK43:
dr um bu iyiye işaret, bebek sağlıklı demk dedi.
ayrıca cips kola ve katkı maddeli şeyleri yasakladı :sinifsinif:

bugün doktora gittik.
şükürler olsun rabbim...

Tuğbacım çok sevindim canım... İnşallah sorunsuz geçecek 9 ay ve bebişinin resimlerini göreceğiz burada.Rabbim bize de nasip eder inşallah. benim bu klomen denemesi tutmadı senağlama Yarın adetimin 3. günü doktor randevum var bakalım neler bekliyor beni.

YAFRİMMMMMMMMMM
NERDE LEN BENİM DAMADIM??? :mymeka:

nassın kuşum??
ben accaip bulantı çekiyorum :KK43:
dr um bu iyiye işaret, bebek sağlıklı demk dedi.
ayrıca cips kola ve katkı maddeli şeyleri yasakladı :sinifsinif:
yok be güzelim 4 ay oldu hala tık yok güzel olan iki şey eşime sperm tahlili yaptırdık sonuç çok iyi çıktı benimde 2 aydır adetim düzene girdi 28 günde oluyo onun haricinde bişi yok işte bekliyoruz
artık kız büyük olcak ya zengin olurlarr kaydirigubbakcemile3
kız bebek hayırlısıyla gelsinde dünyaya biz kızı istemeye gelince çiçek çikolatanın yanında cips kola da getiririz üzülme sen aklinialirimsmile

bazen diyorum keşke erkek olsaydım diye ama kadın olmakta güzel ne güzel allah kadınları hamilelikle taçlandırıyor eyy yüce büyük rabbim banada nasip et kurban olduğum yüce allahım

yahu arkadaşım kendine gel hem rabbime sığınıyorsun hem de isyan sınırında gelip gidiyorsun
1. si hemen rahim filmi istemiyorlar önce bazı tahliller yaptırman sonra da ultrason a girmen lazım. belki sorun sende değil kocanda belki de sorun yok bu kadar yıpratma kendini ya
evlendiğimizden beri 19 kez adet oldum hiç mi canımız yok doktor boşuna uğraşmayın bebğiniz olmaz dedi hiç mi üzülmedik ama bu kadar da pervasızca ağlanmaz ki canım.

Tuğbacım çok sevindim canım... İnşallah sorunsuz geçecek 9 ay ve bebişinin resimlerini göreceğiz burada.Rabbim bize de nasip eder inşallah. benim bu klomen denemesi tutmadı senağlama Yarın adetimin 3. günü doktor randevum var bakalım neler bekliyor beni.

amin tatlım çok saol duaların için...
canım bnim daha yeni denemen...
bak hiçbişi çıkmıcak. bende yaptırdım onu. adetin 3. günü baktırmıştım...
ben normalde çabuk hamile kalan biri oldugum halde, 2-3 ay srtesten kalamadım. ne zaman kafamdan attım. yapmıyom len çocuk mocuk dedim :KK70: gelmiş sıpamız.
emin ol senin de öyle olucak tatlım. yakında alıcam güzel haberini...
rabbim gelecek ayını kuru geçirtsin inşallah :)

amin tatlım çok saol duaların için...
canım bnim daha yeni denemen...
bak hiçbişi çıkmıcak. bende yaptırdım onu. adetin 3. günü baktırmıştım...
ben normalde çabuk hamile kalan biri oldugum halde, 2-3 ay srtesten kalamadım. ne zaman kafamdan attım. yapmıyom len çocuk mocuk dedim :KK70: gelmiş sıpamız.
emin ol senin de öyle olucak tatlım. yakında alıcam güzel haberini...
rabbim gelecek ayını kuru geçirtsin inşallah :)

sende adetin gecikmeden önce belirti oldu mu hiç? olduysa neler oldu tuğbacım?

yok be güzelim 4 ay oldu hala tık yok güzel olan iki şey eşime sperm tahlili yaptırdık sonuç çok iyi çıktı benimde 2 aydır adetim düzene girdi 28 günde oluyo onun haricinde bişi yok işte bekliyoruz
artık kız büyük olcak ya zengin olurlarr kaydirigubbakcemile3
kız bebek hayırlısıyla gelsinde dünyaya biz kızı istemeye gelince çiçek çikolatanın yanında cips kola da getiririz üzülme sen aklinialirimsmile

allaaahhh yaşadık :teytey:
ossun oolan güccük ossun varsın. gızım bakar ona :roflol:
kız varya bünyeden bünyeye farklılık gösteriyormuş bulantı , aşerme,
benim hep erkenden başlio Çok üzgünüm çoook
doktor normalde 3-4 ayda başlar ama erken başladıgı da olur dedi.
benim 3 gebeliğimde hemen başlardı...
varya çokkkk acccccaaaipp şekilde küçük ekşi domatesler varya? ondan yemek istiyorummmm laelaelaelaelae accaip kokusu gelio burnuma
bulantılar da hat safhada. bakalım nası olcek :)

X