Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benim her zaman kisa surer adetim 3-4 gun en cok. bebk icinde ugrasinca herseyo takar oldum kafaya. sicak banyo yaptim heralde ondan sonra kalanlar salindi. ilgilendiginiz icin tesekkurler kizlar. genelde sizi takip ediyom ama yazmaya yetisemiyom internetimde sorun var bir acilip kapaniyo, oysa cok hosuma gidiyo sizinle muhabbet etmek.

herzaman bekleriz tatlım muhabbete. özellikle sabahları kıpır kıpır oluyor burası

herzaman bekleriz tatlım muhabbete. özellikle sabahları kıpır kıpır oluyor burası

sabahlari biraz gec kalkiyorum, uykucuyumdazemuszemus
sonrada ev isleri yemek falan, ben girince herkes cikiyobenneyaptımki
ama haberlerinizi almadanda olmuyo, merak icerisindeyim bebek haberi varmi diye.
insallah 15 subatta bende size guzel haberler veririm

ay kızlar çıkayım dedim vadi başlamış geri geldim
pisoncum inşallah şubata bi çok kişi hamile haberi verecek bekliyorum.
bunlardan birisi de sen olursun inşallah

slm kızlar.dün akşama doğru yine koyu kahve leke oldu çamaşırımda.drumu aradım.geçen sefer o şehir dışında olduğu için arkadaşı muayene etmişti.gel ben de göreyim dedi.dün akşam tekrar gittik.ultrasonda herşey normaldi.geçen haftaya göre baya belirginleşmiş.dr yerleşme sırasında bu tür kahverebgi lekelenmeler olur ama bu senin dinlenmen gerektiğini gösteriiyor dedi.bugün patronumla konuştum.yarın tekrar tahlil için ve ilaç yazdırma için dr.a gidicem.önümüzdeki hafta için rapor alıcam evden çalışıcam o şekilde 1 hafta idare edicem bakalım.eee umarım bugün de uğurlu gelmiştir ve hamile haberlerimiz vardır bilen kısaca durumu özetlesin lütfen

inşallah önemli birşey değildir tatlım yine de sen kasığında ağrı falan hissedersen dikkatli ol tamam mı?
keşe bebek belirtisi olsa ama ağrılarım arttıkça umudumu yitiriyorum.
kaldı şurada 4 gün sonra akkoyun karakoyun çıkacak meydana ama işte sabır lazım

ne ümit vermek isterim ne de umutsuzluğa düşmeni tatlım ama benim hala kasık ağrılarım zaman zaman devam ediyor.bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama yorulduğumda batma oluyor bir de

slm kızlar.dün akşama doğru yine koyu kahve leke oldu çamaşırımda.drumu aradım.geçen sefer o şehir dışında olduğu için arkadaşı muayene etmişti.gel ben de göreyim dedi.dün akşam tekrar gittik.ultrasonda herşey normaldi.geçen haftaya göre baya belirginleşmiş.dr yerleşme sırasında bu tür kahverebgi lekelenmeler olur ama bu senin dinlenmen gerektiğini gösteriiyor dedi.bugün patronumla konuştum.yarın tekrar tahlil için ve ilaç yazdırma için dr.a gidicem.önümüzdeki hafta için rapor alıcam evden çalışıcam o şekilde 1 hafta idare edicem bakalım.eee umarım bugün de uğurlu gelmiştir ve hamile haberlerimiz vardır bilen kısaca durumu özetlesin lütfen

canım öncelikle şükürler olsun diyorum güzel haberlerin geliyor b de patronun nasıl karşıladı merak ettim.
bugün hamilelik haberi dün mhmt arkadaşımız vermişti kan testi yaptırmış herşey yolunda bi tek o var perşembecilerden bi ben kaldım ben de test yapmaya korktum yapamadım.
p.tesiyi bekliyorum

ne ümit vermek isterim ne de umutsuzluğa düşmeni tatlım ama benim hala kasık ağrılarım zaman zaman devam ediyor.bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama yorulduğumda batma oluyor bir de

canım çok heyecanla bekliyorum. sadece zmanın geçmesini istiyorum bi öyleyim bi bööle
bi umutlanıyorum bi yitiriyorum umudumu. bakalım zaman göstercek.

canım öncelikle şükürler olsun diyorum güzel haberlerin geliyor b de patronun nasıl karşıladı merak ettim.
bugün hamilelik haberi dün mhmt arkadaşımız vermişti kan testi yaptırmış herşey yolunda bi tek o var perşembecilerden bi ben kaldım ben de test yapmaya korktum yapamadım.
p.tesiyi bekliyorum

walla açıkçası böyle güzel karşılayacağını hiç ummamıştım.güzel bir şey bu zaten bu sene olmasa seneye olacaktı dedi.programımızı iyi yapmalıyız böylece sende işlerim kaldı kalacak diye son zamanlar stres yapmazsın yanına bir yardımcı alırız doğuma kadar yetiştirirsin sen izinliyken idare eder sen gelincede yardım eder dedi.destek oldu saolsun.bende rahatladım böylece.
testi kendini hazır hissettiğinde yap tatlım.inş pazartesi senin uğurlu günün olur.yeni hamile arkadaşımızı da tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inş.Allah hepinize versin inş :Saruboceq:

ayy hiç sorma ben de aynı ümitlerle bekledim bu ay ama malasef regl oldum hem de 1 hafta önce ama ümidimi yitirmedim önümüzdeki aya bakıcam.ama sende ağrı varsa o hamile olduğunun da belirtisi olabilir. inşallah

tatlım ben bioslife diye bir ürün kullanıyorum bu ürünün çok fazla faydası var türk kalp vakfının sitesine girersen oradada tavsiye edildiğini görürsün unicity firması üretiyor milupayı üreten firma kolestrolü düşürüyor şekeri dengeliyor sindirim sistemini dengeliyor tok tutuyor içinde b9 (folic asit) ve b12 vitaminleri var druma sordum kullanabilirsin hamileykende bir sorun yaratmaz dedi bi araştır istersen tok tuttuğu için zayıflamayada yardımcı

canım netten düştüm konuşurkende bişi soracağım sen nasıl kullandıyorsun bunu

valla merakla bekliyordum patronunun tavrını çok iyi ya ne güzel destek olmuş valla ben resmi kurumda çalışmama rağmen bugün okul müdürne hamileyim desem vereceği tepkide çekiniyorum. yerime adam yok tek olunca adamı eli kolu bağlanıyo

ayy hiç sorma ben de aynı ümitlerle bekledim bu ay ama malasef regl oldum hem de 1 hafta önce ama ümidimi yitirmedim önümüzdeki aya bakıcam.ama sende ağrı varsa o hamile olduğunun da belirtisi olabilir. inşallah

zaten belirtiler aynı regl olacakmış gibi oluyor.aslında ilk haftalarda bulantı falan filan çok nadir oluyormuş.oysa biz midemiz bulanınca şüphelenip kasıklarımız ağrıyınca olmadı sanıyoruz.benim arkadaşım 4 haftalıkken öğrendi öğrendiği günden beri midesi bulandı ama başka arkadaşım hiç bulantısı olmadan 9 ayı atlattı.bünyeye bağlı biraz da

zaten belirtiler aynı regl olacakmış gibi oluyor.aslında ilk haftalarda bulantı falan filan çok nadir oluyormuş.oysa biz midemiz bulanınca şüphelenip kasıklarımız ağrıyınca olmadı sanıyoruz.benim arkadaşım 4 haftalıkken öğrendi öğrendiği günden beri midesi bulandı ama başka arkadaşım hiç bulantısı olmadan 9 ayı atlattı.bünyeye bağlı biraz da

sende durum nedir tatlım rahat mısın

valla merakla bekliyordum patronunun tavrını çok iyi ya ne güzel destek olmuş valla ben resmi kurumda çalışmama rağmen bugün okul müdürne hamileyim desem vereceği tepkide çekiniyorum. yerime adam yok tek olunca adamı eli kolu bağlanıyo

ben de çok şaşırdım.aslında benim de yerime kimse yok şu anda.ama biliyorlar ki evden de olsa destek olurum.işleri öylece bırakmam.bana 1 adım atana ben 3 adım atıyorum ben yapım böyle.gerçi bazen hak etmeyenlere de bir kaç adım atıp pişman olduğum oluyor ama napıyım elimde değilalsanaalsanasmile

X