kızlar oku oku bıtmedı artık evden devam ederım
optum sımıdden
samsak yaw bu bamya benı kparttı 3 gun nasıl onla dolasıcam ıse nasıl gelıcem bana uymadııı zaten bızım durum esten kaynaklıbilmiyorumkismile
lorkem ya ben yazdım ama kendi yazdığımı okuyamıyorum
nasılsın lorkem allah alla sana nasılsın diye soramıyorum
canım ben sana belirtilerimi yazayım senin fikrini alayım.
1 hafta önce akıntım kesildi 3 gündür tekrar akıntı başladı.
göğüslerim her adet döneminde olduğu gibi şiş ve dokununca acıyor
dün sivilcem de teşrif etti.
adet sancısı bi geliyo tamam adet oldum diyorum sonra bi anda kayboluyor.
kasıklarımda ağrı değilde özellikle yattığım zaman içinde bişiler pıtır pıtır ediyo gibi.
yani bi adet olacak gibiyim bi olmayacak gibi.
ama biliyosun benim iş mucize o yüzden adet olma ihtimalim çok yüksek %99 adet %1 hamilelik
valla canım belıtrıler cok benzıyo dıyolar ya e-o yuzden bence sakince bekle bakalım adet olacakmıs gıbı dusun olmazsaan sevınc dah guzel olur ...
hamıleyım dıey dusunup adet olmaktan ıyı gelıyo yanı bilmiyorumkismile
o hataya geçen ay düştüm canım kocama nasıl söylicemi bile hayal ettim.
bu ay adet olucamı düşünüyorum hayırlısı yarın test yapıcaktım ondan da vazgeçirdi sağolsun kızlar. adetin geçerse ööle yap dediler. bekliyorum işte. zaten hafta sonu hızlı geçer umuyorum.
inşallah lorkem. hafta sonu zaten kayınvalidemlerdeyiz
bi de geç kalkıyoruz falan oo sobaları da var ben 24 saat uyurum artık:))
ya lorke derken halayçekesim geliyo kız
adınla adamı eğlendiriyorsun
nasilsiniz kizlar?
bende ask-i memnuyu seyrediyorum arada burayada bakiyorum.
bisey sorayim size benim adetim 4 gun once bitti ama bugun tuvaletimden sonra kahverengi bi leke farkettim ne olabilir acaba?hic boyle oldugu yoktu
nasilsiniz kizlar?
bende ask-i memnuyu seyrediyorum arada burayada bakiyorum.
bisey sorayim size benim adetim 4 gun once bitti ama bugun tuvaletimden sonra kahverengi bi leke farkettim ne olabilir acaba?hic boyle oldugu yoktu
canım adetin son kalıntıları olabilir. bazen bende de oluyor bitti diyorum banyo yapıyorum hayda iki gün sonra leke geliyor. ama başka bişi de olabilir.
diğer arkadaşların fikrini de al istersen
normalmı gectı adetın pekı...
yanı kısa falan mı surdu az mı geldı ...sonrasında samsak da demıs ya akıntı seklınde gelebılıo bazen