Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

dur onları da yarın ööğreneyim yazarım buraya. kızlar herşeyi tam öğrendikten sonra bence uygulayalım. sonuçta en fazla 3 gün sürecek süresiz kürler yapıp duruyoruz

dur onları da yarın ööğreneyim yazarım buraya. kızlar herşeyi tam öğrendikten sonra bence uygulayalım. sonuçta en fazla 3 gün sürecek süresiz kürler yapıp duruyoruz

walla ben '''şey''' sür deseler sürcem sonunda he sen öğren cnm yapalım hepimiz ama bu mevsimde taze bamya nerden bulcaz varmıdır mevsimi mi yani

mersel_2509 Allah razı olsun duaların için tatlım çok teşekkürler benimde dualrım sizinle ....

kızlar ne kadar bamya adetin kaçıncı günü konulacak hepsini öğrenirim. ay bi anda bööle hamile kaldığını öğrenince kızlara haber salayım dedim telefonu alelacele kapattım.

ya kızlar bu sancı beni öldürecek yarım saat sancı giriyo karnıma sanki adet olacam ööle feci ki sonra bi kaç saat sanki hiç sancı olmamış gibi. yatsak kalksak yatsak kalksak da p.tesi olsa yav.
uyuyup uyanmamak istiyorum o zamana kadar

kizlar kaynatmissiniz bugun bayagi oku oku bitmedi, muhabbetiniz bol olsun. benim internetimde problem vardi sanirim koptuyodu durmadan

kızlar oku oku bıtmedı artık evden devam ederım
optum sımıdden

samsak yaw bu bamya benı kparttı 3 gun nasıl onla dolasıcam ıse nasıl gelıcem bana uymadııı zaten bızım durum esten kaynaklıbilmiyorumkismile

haydaa bide bamya çıktı şimdi :)) tamam detayları öğren samsakcım onu da yaparız :))

X