Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar size çok komik gelcek ama sabah demiştim halam hamile kaldı diye
nasıl kalmış biliyormusunuz?
bamyayla. ayrıntıları öğrenmek isteyen var mı?

aynen öyle allah çekilen her derdin her sıkıntının her gözyaşının mükafatını elbet verir, önemli olan her durumda şükretmesini bilmek,size bişi anlatıcam arkadaşlar benim annanem 2003 te vefat etti ve vefat ettiği gece hatta o saat ben üniversitede yrttaydım o saat belkide dakika rüyamda gördüm ve korkarak uyandım dua dua demişti bana okadar çok dua ettimki ertesi gün vefatını öğrendim aynen benim gece kalktığım saat vefat etmişti tüylerim diken diken oldu 3 gün sonra annem rüyasında görmüş yumoş annanemi anne demiş nasıl iimisin ben demiş çok iiyim kızım burası çok güzel ama demiş şükret şükretmeyeni almıolar buuraya demiş öylelikle her halime her anıma her dakikama şükreder oldum ben....

iyiyim adaşım sen nasılsın peki dr ne dedi yani neden normal yolla almadığına dair bişiler dedi mi

olmamasının bir nedeni yokmuş zaten her şey normal olsa dahi %15 ihtimlle hamile kalırsın dedi bu her işi için öle dedi aman dedi stres yapma sakın dedi eşimde bi problem yok ama biz genede geçicez busefer aşılamaya burdada şans %20-25 aslında ama belki biz biyerde beceremediysek olur die düşünüorum

:roflol:
kızlar size çok komik gelcek ama sabah demiştim halam hamile kaldı diye
nasıl kalmış biliyormusunuz?
bamyayla. ayrıntıları öğrenmek isteyen var mı?

:roflol:

anlat anlattt

nabersiniz :CüvCüv: yok mu bu hafta yaaa:hulya:

güzelim halamın bebişi olmuyor normalde 4 yıldır falan bekliyorlar gelecek
bu ay bamyayı haşlıyosun iki kaşık balla karıştırıp eziyosun ve tam beline sarıyorsun 3 gün ööle duruyo. ama halamın belini feci yakmış sadece 5 saat durabilmiş ve sonuç ne mi
2 aylık hamile ama bana bugün söylediler.
ben heray hamile kalmaya uğraşıyorum üzülürüm diye söylememişler

umarım olur tatlım :Saruboceq: dr tarih verdimi aşılama için

canım merselcciimmm.. kudunmu sen benim yazımııı????

yarın kontrolüm var büyük bi ihtimalle bi kaç gün daha vericek ilaçları bana ama muhtemeden önümüzdeki hafta içi aşılamam olacak tatlımeyvahedigeldismile
rabbim yardımcın olsun.. inşallah güzel haberlerini alırız.. bunca zahmetinden sonra hayırlı bir evlatla mevlam seni mükafatlandırır

:roflol: :roflol: :roflol: süper yaa bamya haa e be bamya sen nelere kadirsin delikafadulden

ben kaçtm bayanlarrr... mesai biter lapacı giderrr :gitme:
herkese iyi akşammllaarrr opuyorumnanaktan

allah daha büyük dertler vermesin mersel cim çok zor bi durum ama beterin beteride var eminim bukadar sabrın ve bukadar şükürün mükafatını allah vericek sana ....
inşallah cnm inşallah
merve ben çok pis gaza gelirim tamam kız beklicem yapmıcam test falan
he şöööleee inşallah sabrın sonu selamet olcak
ayyy gül tüylerim diken diken oldu anneannene okudum bi fatiha bu arada
ya böle olmaz ne kadar bamya ne zaman koymuş beline normalde ne kadar durması gerekiyomuş öğrende bizede söle ben yaparım walla

yarın kontrolüm var büyük bi ihtimalle bi kaç gün daha vericek ilaçları bana ama muhtemeden önümüzdeki hafta içi aşılamam olacak tatlımeyvahedigeldismile
hadi bakalım hayırlısıyla haftaya başarılı aşılama haberini 4 hafta sonrada hamiş haberini alırız içini ferah tut canım :1hug:

evet canım 3 gün kalıyo hani yakı yaparsın da çekilme olur ya ööle bi çekilme oluyomuş halam dayanamamış 5 saat falan tutabilmiş. o yüzden 2 gün üst üste yapmış.

evet canım 3 gün kalıyo hani yakı yaparsın da çekilme olur ya ööle bi çekilme oluyomuş halam dayanamamış 5 saat falan tutabilmiş. o yüzden 2 gün üst üste yapmış.

demekki sıkılmasa tam uygulasa 5iz olurdduuu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…