Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ağlayarak okudum :gitme: bide benim acımın büyük olduğunu düşünürdüm şimdiye kadar hiç böyle bir problemle karşılaşabileceğimi düşünmezdim çok metanetliymişsin canım toparlanman mükemmel :teselli:http://www.kadinlarkulubu.com/onkol...urtalik-kanseri-yasamak-onunla-yuzlesmek.html
canım tüm hikayem burda sizlerle paylaşınca üzülmüyorum ben merak etme....
mersel çok üzüldüm ... allahım herşeyi gönlüne göre verir..cektin sıkıntıların bedeli olarakta kucagına bir bebiş verir..bence sen çok güçlü bir insansın başarıcaksınn asla vazgeçmee .
hoşgeldin biyologül benimde adım gül kaydirigubbakcemile3bu arada 27 yaşındayım ankaradayım şuan çalışmıyorum ve adımda gül
mersel.. canımın içi.. hikayeni okudum.... içim cız etmekle kalmadı gözlerim doldu... boğazımda düğümlendi kelimeler... ne diyeceğim bilemiyorum...
tek söylemek istediğim seni canı gönülden tebrik ediyorum... hep dikkatimi çekiyordu zaten çok cesaretli ve pozitif oluşun... biraz bahsetmiştin tek yumurtalığının alındığından ama bu kadar ciddi şeyler atlattığını hiç tahmin etmemiştim....
rabbim sana sabır, sağlık ve hayırlı bir evlat versin.... inşallah gönlüne göre olur herşey...
tekrar seni tebrik ediyorum metanetinden dolayı alkisalkisalkis
:1hug:
a.s.
hoş bulduk canlarım benim konuşmalarınıza gözattım rabbim isteyen herkeze nasip etsin bizde iki senedir uğraşıoz bende pco var ama allahtan ümit kesilmez kafaya takmayada gelmio çünki stres herşeyi mahvedio
hoşgeldin biyologül benimde adım gül kaydirigubbakcemile3
hoş bulduk canlarım benim konuşmalarınıza gözattım rabbim isteyen herkeze nasip etsin bizde iki senedir uğraşıoz bende pco var ama allahtan ümit kesilmez kafaya takmayada gelmio çünki stres herşeyi mahvedio
canım ağlayarak okudum :gitme: bide benim acımın büyük olduğunu düşünürdüm şimdiye kadar hiç böyle bir problemle karşılaşabileceğimi düşünmezdim çok metanetliymişsin canım toparlanman mükemmel :teselli:
soğan suyu yaptın mı hiç gülcüm
selm kızlar valla dönem sonu geldi işler yoğunlaştı. giremiyorum bi türlü nete.
halev samsunluymuşsun oo bacım samsunun kızları a pek bi güzel olur
haklısınız kızlar p.tesiyi beklesem iyi olacak dimi? aslında beklemek sorun değil sürekli ilaç kullandığım için eğer hamişsem bi zararı olur diye korkuyorum. dr. hamile olduğunu öğendiğin an bırak bi gün bile devam etme dedi. ama sabretmeyi öğrenmem lazım en azından günümde yapaym dimi
yaptım merselcim ama tık etmedi bide böğre böğre zorla yaptım çörek otu bal tarçin incir kürü lh kitleri banamısın demedi klomen kullandım doktor gözetiminde günde 1 olmadı günde 2 olmadı günde 3 oda olmadı iğneye geçtik çok şükür iğnede yumoş oldu ama ondada normal yolla olsun dedik olmadı bidaha dendik gene olmadı şimdi ise bu 6.tedavim ve bunda aşılamaya gecicezz işte yarında kontrolüm var bakalım olmuşmu yumoşlar....