Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

samsak bence bekle benimde günüm dündü olmadım... ama test yapmaya korkuyorum tek cizgiyi görücem diye

mersel.. canımın içi.. hikayeni okudum.... içim cız etmekle kalmadı gözlerim doldu... boğazımda düğümlendi kelimeler... ne diyeceğim bilemiyorum...
tek söylemek istediğim seni canı gönülden tebrik ediyorum... hep dikkatimi çekiyordu zaten çok cesaretli ve pozitif oluşun... biraz bahsetmiştin tek yumurtalığının alındığından ama bu kadar ciddi şeyler atlattığını hiç tahmin etmemiştim....
rabbim sana sabır, sağlık ve hayırlı bir evlat versin.... inşallah gönlüne göre olur herşey...
tekrar seni tebrik ediyorum metanetinden dolayı alkisalkisalkis
:1hug:
a.s.

canımsın saol doktorumda öle dedi bu kadar çabuk atlatmana inanamıyorum dedi
tam kasığımdaki göğsümdeki her ufak ağrıda endişleniyorum ama bi daha olmicak inşallah...
insan başına gelince bi şekilde yaşıyo çok ağladığım günler oldu ama hiç isyan etmedim çok inançlıyımdır namaz kıldım bol bol Allah inancı sayesinde rabbime sığınıp alıştım....ii düşüncelerin için çok teşekkür ederim

hoş bulduk canlarım benim konuşmalarınıza gözattım rabbim isteyen herkeze nasip etsin bizde iki senedir uğraşıoz bende pco var ama allahtan ümit kesilmez kafaya takmayada gelmio çünki stres herşeyi mahvedio

samsakcıımm.. bende bekle diyenlerdenim
bu kadar bekledin biraz daha bekle.. erken öğrenmenin ne faydası olacakki? hem negatif çıkma ihtimali de var.. günnü geçsin sonra yap bencede...

saol lapaci başa gelen çekilo ve insan sevidkleriyle inancıyla atlayıyor böyle şeyleri çook teşekkürler inşallah dualrın kabul olur ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

allah daha büyük dertler vermesin mersel cim çok zor bi durum ama beterin beteride var eminim bukadar sabrın ve bukadar şükürün mükafatını allah vericek sana ....

haklısınız kızlar p.tesiyi beklesem iyi olacak dimi? aslında beklemek sorun değil sürekli ilaç kullandığım için eğer hamişsem bi zararı olur diye korkuyorum. dr. hamile olduğunu öğendiğin an bırak bi gün bile devam etme dedi. ama sabretmeyi öğrenmem lazım en azından günümde yapaym dimi

hoş bulduk canlarım benim konuşmalarınıza gözattım rabbim isteyen herkeze nasip etsin bizde iki senedir uğraşıoz bende pco var ama allahtan ümit kesilmez kafaya takmayada gelmio çünki stres herşeyi mahvedio

hoşgeldin biyologul... şu pcosdan çekmeyen varmı acabaa??? hepimizde var nerdeyse aynı dert.. inşallah rabbim gönlümüze göre verir... dualarımızı kabul eder... hep birlikte anne olma heyecanı yaşarız =))

canım benim herkes kendi çektiği acıyı bilir bende onkologtayken bi gün ağlıyodum biri aradı kanser her yerini sarmış 26 yaşında bir erkek doktor moral verdi ve kapamdı teli sonra bana bak bu çocuk her an gidebilir sen çok erken bi teşhisle ameliyat oldun artık ağlamak yok dedi beterin beteri var her zaman elhamdülillah demeyi bilmek lazım

soğan suyu yaptın mı hiç gülcüm

yaptım merselcim ama tık etmedi bide böğre böğre zorla yaptım çörek otu bal tarçin incir kürü lh kitleri banamısın demedi klomen kullandım doktor gözetiminde günde 1 olmadı günde 2 olmadı günde 3 oda olmadı iğneye geçtik çok şükür iğnede yumoş oldu ama ondada normal yolla olsun dedik olmadı bidaha dendik gene olmadı şimdi ise bu 6.tedavim ve bunda aşılamaya gecicezz işte yarında kontrolüm var bakalım olmuşmu yumoşlar....

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşürüz öpüldünüz.

sabret cnm yanındayız rabbim ne nasip ettiyse o olcak erken yada geç önce yada sonra ben bi daha ki ay öle kararlıyım ki walla 2 gün geçmeden yapmicam test söz verdim kendime aslında yese kurana el bacam ama yemiyo ne yazık ki

gülcüm sana bol bol dua edicem kızlar bide şey duydun siz duydunuz mu hiç 41 gün meryem suresi okuyan bi çok kişi hamile kalmış denicez biz eşimle okumak isteyen varsa paylaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…