ınsallah olmazsın hayırlısı ıle :Saruboceq:lorkem p.tesi yapacam o zamana kadar olmazsam tabi
al bendede o kadar bnm de dün kollarım göğüslerimde omzuma gelen kısımda hani adetten önce damarlanma olur ya bnm yeni bitti ama nası her yerim damar içinde bende korkmıuştum kendimden neden olur acaba
lorke benim bebeğimi görmeyede gelirsin inşallah 9 ay sonra falan:))
bebeğe iyi bak anneye şööle bi sürtün belki sanada sıçrar.(öss ye girerken kazananlarrı görünce ööle yapardık bize de bulaşsın diye)
kimbilir belki yararı dokunur
edut ya ben de de aynı durum feci belirtiler başladı 3 gündür ama sanırım ben de c.tesi olurum.
çünkü sivilcem dün çıktı adetten 2,3 gün önce çıkıyor. anlayacağın tüm belirtileri tamamladım.
şimdi kırmızılara geldi sıra ama ben gelmesini istemiyorum.
hiç belli olmaz canım belki karışıklık içinde gelir bebişin edacım.
yok kuşum ben bu ay beklemiyordum zaten... eşimle ayrı şehirlerde çalışıyoruz o yğzden hergün yanımda değil... yumurtalma olayını kaçırımıştım zaten o olayı takip etmeyide yeni öğrendim gelecek aya olur belki annesine doğum günü hediyesi olur:)
inşallah yanlış alarmdır ya aslında ortada bişi yok bi değişiklik yok. sadece gördüğüm rüyalardan etkilendim o yüzden çok beklenti içindeyim
halevcim evet eczanede satılan testlerin sonucuna göre. bu arada sen de ankaradaymışsın.
özel olmazsa bişi sorucam karslı mısın
aaaaa bende öleydim rüyada yumurta görmek hamilelik miş ben bi sürü yumurta kırıyodum bi tasa ama maalesef ben hariç herkes hamile
görümcem
arkadaşım
patronumun eşi
iş arkadaşımın eşi
komşumuzun kızı hemde ilk günden hamile kaldı
bir başka arkadaşım vsss...herkesde patlama var ve bu saydıkalrımdan bi tek görümcem ve bi arkadaşım bizim gibi uğraştı ...insan onlar adına seviniyo ama bi yandan da üzülüyo bazen kötü bi insanmıyımda üzülüyorum diyorum ama insanın başkaları için sevinmesine bile engel oluyo bu çocuk isteği
aaaa aklın yolu bir bende eşimle benim ismimi yapmıştım hatice..aynı kafadayız bnm adım merve eşiminki selçuk bende mersel yaptım....akannehirkusura bakma yeni gördüm yazını. aslen samsunluyum halev eşim ile benim ismimin başlangıcı hatice-levent aklıma bu gelmişti.bu arada bilgin için tşk ederim.
doğru söylüyosun cnm ya aynen katılıyorum sana başkalarına sevinemiyoruz bile bide şöyle bişi oluyo bu kıskançlık değil yani kıskanç bi insan değilim biz iki eltiyiz o hamile 4 aylık ben ondan önce evlendim kesinlikle kıskanmıyorum o hamile diye herkez ona dikkat ediyo
ay yapma kaldırma o şu bu nasıl özeniyorum anlatamam tabi onlara çaktırmıyorum eve gidincede birgüzel ağlıyorum ama hayırlısı allahım büyük