Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

mersel ve tomtommmmmmmmmmmmmmmmm mutlu seneler olsun ama önce sağlık olsun ve anne olunnnnnnnnnnnnnnn

pcoslularda kilo hamile kalamamaya neden oluyor... zayıflayarak adetler düzene girebiliyor ve hamilelik şansı artıyor... doktorlar he kilo vermeyi öğütlüyor.. benim boy 1.60 kilo 52. buna ragmen doktor kilo ver çok işe yarıyor dedi...

canım bioslife ilaç değil herhangibir yan etkisi yok gıda takviyesi kötü kolestrolün vücuttan atılmasını vücutta toplanmamasını sağlıyor ben 2 aydır kullanıyorum kendimi hem zinde hissediyorum hemde 5 kilo verdim tabii akşam yemeklerinide azalttım

çok abartmadan yapılırsa yararı var zararı yok... kilo vermek hamile kalma şansını çok ama çok arttırıyor....

Canım arkadaşın kaç kilo ve boyu kaç? kilo nedenli hamile kalamaması için yumurtalıklarının yağ bağlamış olması lazım... burada bir topic vardı kilolu hamileler için 90 hatta 120 kilo ile hamile kalanlar var.

tavsiye ettiğim şey ilaç değil canım Omega 3-6-9 yağlarını içeriyor. ve içinde B12 de var. Annem doktoruna sordu da kullandı.aksi halde o da almazdı.

Kızlar
hamıle kalmadan once bayanların adetlerı duzensızlesıyormus
buda belırtıymıs
-3 +3 sonrasında bebıs gelıyormus
benım adet saatlı resmen
28 gun sonra oglen 2 de oluyorum

selammm halev.. başladım evet... iğrenç bişi =((( böögghh.. sen nasıl yedin 3-4 gün

evet iğrenç bişi bende senin gibi böögghh yaptım a.s ama mecburen yedim üstüne hemen su içtim zaten çörek otunu pek hazetmem. şimdi de akşamları bal+çörekotu+tarçın yapıyorum haftasonu soğan kürüne başlayacağım inşallah işe yarar bu yaptıklarımız.:sm_confused:

kızlar
buda belırtıymıs
benım adet saatlı resmen

benim bu düzensizleştikten sonraki 3. Adetim olcak hadi inşallah....

sabah sabah aç karınla yeyince iyice midem kalktı.. mecbur yedim hepsini... ama yandı uzun süre midem =(( çörekotunu öğütmemiştim ben ağzımda çiğneyerek yedim... birazda o midemi bulandırdı... bu akşam güzelce çekicem... çekilmiş halde yicem..daha kolay olur sanırım..tek seferde yutabilirim =)

yapma Lapaciiiiicikkk lülülülülülü

ya ben bal almadım
aksam 1 corba kasıgı corekout yıcem
cekırdek nıyetıne

eee napiiimm...artık işi geyiğe vurdum iyiceee lülülülülülü
ben yedim amaaa...epey zorlandım yanii..soğan suyunu nasıl içicem bilmem kafamçokkarıştı

ben sabahları yemedim canım zaten akşamları zor yediğim için. bende çörekotunu öğütmeden çiğneyerek yedim çok acı oluyor dime. akannehir

slm kızlar nasılsınız mersel ve tomtom doğum gününüz kutlu olsun hamişli yıl dilerim
saol cnm bnm teşekkürler
geçicek hepsi merak etme..çok saol bol bol bebeklerimiz olsunikiz ikiz
bozma moralini canım bak en azından gününde gelmiş yumurtlama dönemini kolay bulursun benimkininn düzeni şaştı ondan çok umutlu değilim gün aşırıda insanı yoruyo hayırlısı hepimiz için
evet ya görev gibi insanın içinden gelmio haklısın
bu arada kimler doğmuş kimler doğmuşş... iyiki doğdunuz kızlar....
saol bitanem teşekkürler
selam kizlar!! ben geldim
oncelikle tomtom mersel dogum gununuz kutlu olsun, gobuslerinize bebekleriniz konsun!!!
hoş geldin denizcim saol
ya doğru beslen sebze yeşillik fakan sorun olmaz aç kalma yeter
mersel ve tomtommmmmmmmmmmmmmmmm mutlu seneler olsun ama önce sağlık olsun ve anne olunnnnnnnnnnnnnnn
inşallah cnm ya inşallah
Kızlar
buda belırtıymıs
benım adet saatlı resmen
ya benim her ay bi gün ileriye atıyo ama alakalı olduğunu zanmıyorum bence ben hamileyim tribine giriyorum piskolojik gecikiyo
benim bu 18796541266. düzensizliğim :roflol:
hep düzensiz... bugünde 54. günüm....
ayyy cnm bnm yaaaa alemiz biz he ağlancak halimiz için espri bile yapıoruz

walla kötü mötü yiyin kızlar ben hemen mandalina falan atıyorum ağzıma eşimde keçi boynuzu kürünü yapıoya çok komik ya halimiz bi görseniz aşkım bebek arttırıcılarımız geldiii diorum yaaaa iğrenç yaaa dio ama zorla morla içiyoruz işte herşey bebeişkolar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…