Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aynen cnm allah bekletmesin ve bizede göstersin inan aklımda hep bu var çıkaramıyorum adetime 1 gün kaldı ve ben şu sıralar gerginim

aynen cnm allah bekletmesin ve bizede göstersin inan aklımda hep bu var çıkaramıyorum adetime 1 gün kaldı ve ben şu sıralar gerginim

en dayanılmaz zaman zaten allah sabır versin ben o gün 50 kere bakmıştım altıma fena e hadi hayırlısı test yaptın mı hiç

Herkese merhaballaarrrr...
lapacı çok yoğun.. fazla giremiyor topice.. ama aklı hep burda...
mersel... doğum günün kutlu olsun canım... nice senelere inşallah..sağlıcakla sevgiyle bebişle ... =))))

Herkese merhaballaarrrr...
lapacı çok yoğun.. fazla giremiyor topice.. ama aklı hep burda...
mersel... doğum günün kutlu olsun canım... nice senelere inşallah..sağlıcakla sevgiyle bebişle ... =))))

saol cnm bnm teşekkürler inşallah en kısa zamanda dolcak göbişler

kızlar...özelemişim sizi... geçmişi okuyayım bakıyım azcık... var mı gelişme benim tarafımda yarın adet olmayı bekliyorum gerginim azıcık... bu kolestrol yüzünden rejime başladım, sabah akşlam mülü yiyprum öğlen normal yiyiyprum.. bakalım ne olacak

edut.. iyice diyet yap biraz hareket spor falan.. düşer o kolestrol... genetik bir yatkınlığın yoksa tabi.. annemde şeker 180 di... şeker ilacı alıyordu.. dikkat etti kendine.. şimdi 80.. ilacı bıraktı... seninde düşecektir...

slm kızlar nasılsınız mersel ve tomtom doğum gününüz kutlu olsun hamişli yıl dilerim

Son düzenleme:
Selam kızlar ancak gelebildim.Adetim sancılı geçiyor.gece zor uyudum sabahta 10 gibi kalktım.Fakat internette sorun vardı ve giremedim.
Bugün doğum günü olan arkadaşlarım tomtom ve mersel eşleriniz ve sevdiklerinizle nice sağlıklı mutlu yaşlar yaşayın inşallah.Yani yaşınızda inşallah bebişiniz de size merhaba der.

valla kuşum değerlerim hakkatten yüksek koletrsol 262, ldl 169,2, trigliserit 189, aslında değerler bu kadar yüksek olunca ilaç kullanmak lazım ama internette onunla ilgili bir sürü kötü etki okuyorum. o açıdan hareket ve yemek işini kontrol edeceğim...

Mugmug unda moralı bozuk
kırmızılar ıle bırlıkte oturuyor

bozma moralini canım bak en azından gününde gelmiş yumurtlama dönemini kolay bulursun benimkininn düzeni şaştı ondan çok umutlu değilim gün aşırıda insanı yoruyo hayırlısı hepimiz için

selam kizlar!! ben geldim
oncelikle tomtom mersel dogum gununuz kutlu olsun, gobuslerinize bebekleriniz konsun!!!

tatlım ben bioslife diye bir ürün kullanıyorum bu ürünün çok fazla faydası var türk kalp vakfının sitesine girersen oradada tavsiye edildiğini görürsün unicity firması üretiyor milupayı üreten firma kolestrolü düşürüyor şekeri dengeliyor sindirim sistemini dengeliyor tok tutuyor içinde b9 (folic asit) ve b12 vitaminleri var druma sordum kullanabilirsin hamileykende bir sorun yaratmaz dedi bi araştır istersen tok tuttuğu için zayıflamayada yardımcı

Canım bak bu değerler annemde ve amcamda da yüksek çıkmıştı ve annem Omega3-6-9 diye bir hap kullanmaya başladı.Ankarada eczanelerde ve izmir caddesindeki amerikan pasajında satılıyor.şeffaf sarı kapsüller şeklinde.100 adetlik bir kutu. Onu kullanmaya başladı ve yaklaşık 3 yıldır falan hergün içiyor ve değerleri süper durumda.amcamın da aynı şekilde aynı zamanda amcamda damar tıkanıklığı vardı ve doktoru değerlerin bu derece düzelmesine çok şaşırdı.
Denemeni tavsiye ediyorum.İthal bir hat bu dediklerim.Türkiyede aynı tipte ilaçlar var ama annemin kullandığı ithal olanı fiyatı 30-40 tl falan sanırım.

kızlar ya bişey sorcam burda bi arkadaşıma dr. kilo yüzünden hamiş kalamıyon demiş rejim yapıyo bende hazirandan beri elevit ve folic asit kullandım çok kilo aldım rejim yaparken gebe kalınabilirmi zararı yokmu

sağolun kızlar ikisinede bakayım... sadece bazı yazılarda kolestrolü düşüren ilaçların organlara zarar verdiği karaciğeri yorduğu ve ileride kansere bile neden olduğunu okudum kafam karıştı... ben daha doktora gitmedim...ben PKO lu olduğum için şekerden süphelenip verdim kan ama olay farklı çıktı çok sağolun ama hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…