aaaa aklın yolu bir bende eşimle benim ismimi yapmıştım hatice..aynı kafadayız bnm adım merve eşiminki selçuk bende mersel yaptım....akannehir
ya selin galiba cnm ismin bencede öle bu kıskançlık değil tamamen özenme bende öle özeniyorum ki milletin ilgisi dışında bebekleri oynuyo içlerinde hissediyolar falan ya nası bişey diye heves ediyorum..rabbim bekletmesin inşallah kimseyi hemen nazar deydiririm diye bie nas felak falan okuyorum
aynen cnm allah bekletmesin ve bizede göstersin inan aklımda hep bu var çıkaramıyorum adetime 1 gün kaldı ve ben şu sıralar gerginim
aaaa aklın yolu bir bende eşimle benim ismimi yapmıştım hatice..aynı kafadayız bnm adım merve eşiminki selçuk bende mersel yaptım....akannehir
evet ne güzel tesadüf olmuş.kaydirigubbakcemile3
Herkese merhaballaarrrr...
lapacı çok yoğun.. fazla giremiyor topice.. ama aklı hep burda...
mersel... doğum günün kutlu olsun canım... nice senelere inşallah..sağlıcakla sevgiyle bebişle ... =))))
Mugmug unda moralı bozuk
kırmızılar ıle bırlıkte oturuyor
Mugmug unda moralı bozuk
kızlar...özelemişim sizi... geçmişi okuyayım bakıyım azcık... var mı gelişme benim tarafımda yarın adet olmayı bekliyorum gerginim azıcık... bu kolestrol yüzünden rejime başladım, sabah akşlam mülü yiyprum öğlen normal yiyiyprum.. bakalım ne olacak
edut.. iyice diyet yap biraz hareket spor falan.. düşer o kolestrol... genetik bir yatkınlığın yoksa tabi.. annemde şeker 180 di... şeker ilacı alıyordu.. dikkat etti kendine.. şimdi 80.. ilacı bıraktı... seninde düşecektir...
Mugmug unda moralı bozuk
tatlım ben bioslife diye bir ürün kullanıyorum bu ürünün çok fazla faydası var türk kalp vakfının sitesine girersen oradada tavsiye edildiğini görürsün unicity firması üretiyor milupayı üreten firma kolestrolü düşürüyor şekeri dengeliyor sindirim sistemini dengeliyor tok tutuyor içinde b9 (folic asit) ve b12 vitaminleri var druma sordum kullanabilirsin hamileykende bir sorun yaratmaz dedi bi araştır istersen tok tuttuğu için zayıflamayada yardımcıvalla kuşum değerlerim hakkatten yüksek koletrsol 262, ldl 169,2, trigliserit 189, aslında değerler bu kadar yüksek olunca ilaç kullanmak lazım ama internette onunla ilgili bir sürü kötü etki okuyorum. o açıdan hareket ve yemek işini kontrol edeceğim...
valla kuşum değerlerim hakkatten yüksek koletrsol 262, ldl 169,2, trigliserit 189, aslında değerler bu kadar yüksek olunca ilaç kullanmak lazım ama internette onunla ilgili bir sürü kötü etki okuyorum. o açıdan hareket ve yemek işini kontrol edeceğim...