- 13 Mayıs 2009
- 1.182
- 0
- 42
kızlar selamlar nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım uğraşıyoruz işte kırmızılar gelmesin diye dua ediyorum
ya sımdı lavabodan cıktım da ellerımı yıkarken bı baktım bıleklerım ve avuc ıcımdekı damarlar yemyeşıl meydan da ...
urktum bırden kendımden :1shok:
arkadaşım eşinle üç gün temas yok. yani temas edeceksiniz üstünden 3 gün geçecek
cnm adet olsan bile üzülme sakın olur mubende geldimmm... adet işartelerim başladı... herhalde yarın olucam
canım spermiogram için 3 gün cinsel ilişkiye girmiceksin öle spermiogra testine gidiceksin...kural bu 3gün içinde yaramazlık yapmamış olmanız lazım :))arkadaşlar birşey soracağım benim eşim de sperm sayısına baktırmaya gidecek fakat bu 3 gün önceden yapması gereken cinsel perhiz ne demek anlamadım rica etsem beni aydınlatırmısınız bu konuda lütfen
bende bu ay çift çizgi görmek isterdim ama hiç sanmıyorum üstelik bu ay adetim erken gelicek galiba bu gün 26.günüm ama ağrılarım başladı normalde çok geç geliyo benim hatta geçen ay 43.gün üstüne geldi.
arkadaşlar bu çift veya tek çizgileri neye göre söylüyorsunuz şu eczanelerde satılan gebelik testinden mi bakıyorsunuz?