günaydın kızlar..bugün test yapacaktım ama vazgeçtim..tek çizgi çıkarsa moralim bozulacak..canımı sıkmak istemiyorum çünkü bugün benim doğumgünüm..günüm geçmeden test yapmak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm
günaydın kızlar..bugün test yapacaktım ama vazgeçtim..tek çizgi çıkarsa moralim bozulacak..canımı sıkmak istemiyorum çünkü bugün benim doğumgünüm..günüm geçmeden test yapmak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm
heeeyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün benimde doğum günüm....
bu halay da senin için doğum günün kutlu olsunnnnn
:teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlara daha sağlıklı, neşeli ve sevdiklerinizle girersiniz inşallah. bide umarım bir doğum günü hediyesi olarak Allah'ım bi çocuk nasip eder size inşallah.
heeeyyyyyyyyyyyyyyyy
doğum gününüz kutlu olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
iyiym canım geçmişe daldım ama tam okuyamadım senin kırmızılar geldi galiba üzülme canım ya çok maç var önümüzde bizde kupayı alcaz yakında üzülmeyin nolur ....
burdada hava süper inşallah böyle kalır
çok saol cnm teşekkürlersizinde doğum gününüz kutlu olsun. umraım herşey gönlünüzce olur. Allah önce sağlık sonra bi bebiş nasip etsin size de.
[/QUOTE]Doğum gününüz kutlu olsun TOMTOMM ve mersel_2509 Yeni yaşınızda sağlık mutluluk başarı ve bebişlerinizin sizinle birlikte olması dileğiyle:))))))))))))))
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ne güzel burda hava çok soğuk hafif kar atıştırmış ama acyip ayaz var Ankara'nın kışı kendini gösterdi.:1rolleyes:
lorkee ciğim iyiyim canım bulantılarım yok
diyete başladım onun faydası var galiba hafif yiyorum öyle işte
sen nasılsın?
valla bugün kayınvalidemler geliyo onlarda ankaranın kışı geliyo deyip kaçıyolar 10-15 günlüğüne tam zamanında geliolar desene burada hava fena değil.....
heeeyyyyyyyyyyyyyyyy
lorkee ciğim iyiyim canım bulantılarım yok
diyete başladım onun faydası var galiba hafif yiyorum öyle işte
sen nasılsın?
mersel tomtomm doğumgününüz kutlu olsun bu yıl bu yeni yaş size uğur getirsin göbüşlerinize bebişleriniz konsun Şeniz