Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kıslarrr
regli olanlar üzülmeyin canlarım inşlhh şubat ayı patlaması yaşatırız topiğeeee

bu arada beni neden yazmadınız listeye yahuuu 13 şubattt beklenmeyen regl tarihimm :gitme:

canım hastalandığına üzüldüm düşünmicez diyoruz ama olmuyo ben bu ay bişey yapmıcam diyodum dayanamadım bal tarçın çörekotuna başladımdüşünmeden olmuyo inş. sen kafandan atabilirsin

merhaba bişey sorcam bende bu küre başladım hangi balla yapıosun ben kestane balı die duydum öle yapıorum bitti balım şimdi neyle yapmak laızm bi fikrin varmı

aa aramızda hamilee var mhmt hayırlı olsun tatlım inşallah güzel sonuçlar alırsın

bu arad kıslar bende bugün bal tarçına başlıyorum bakalım bunuda deneyeyim malzemeleri iki ay önce almıştım başlamk bi türlü kısmet olmamıştıı
inşlhh vesile olur

canım inşallah çok güzel çıkar değerlerin bizede moral olmuş olursun:CüvCüv:

olsada olmaaaasa daaa boshayallersmile hertürlü morel verrim size merak etmeyinn bakarısınızz topikte herkezz şubah ta görrüür çifter çifter çizgileri olumunekankayizsmile

olsada olmaaaasa daaa boshayallersmile hertürlü morel verrim size merak etmeyinn bakarısınızz topikte herkezz şubah ta görrüür çifter çifter çizgileri olumunekankayizsmile

inşallah cnm herkes haıyrlısı ne zamansa o zaman görsün çizgileri :))

kızlar süpersiniz hızınıza yetişmek mümkün değil tam bişi yazıcam sayafa nerelere gidiyor bi müşteriyle görüşüyorum yerime geldiğimde enaz 10 sayfa geçmiş ancak yetiştiğim okumakla yetiniyorum
bende bişi sorucam ctesi çatlatma iğnesi oldum ama dr bana şu saatte birlikte olun demedi ki sadece gün aşırı dedi 3 tane yumurtam varmış acaba hani 3 şansım var diyemi anlamadım ki bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…