aa hadı ya super hadı ınsallahh gunun ne zamandı:teytey:
tşk ederim canım .....
hhhheee orası biraz karışık canımm .... benim adet düzenszligi var 1 2 ay filan olmuorum atlıo en son 02/11 de olmuştum dier geçikemlerde şüpelenmiodum ama bu ay çok farklı olduu sık dirar çıkkkkma gibi kk okuduugun 1 2 yazı aklıma soktu gecen cuma eve giderken test aldım yaptım çift çizgiyi gördüm .. dün akşam tekrar yaptım yine cift çizgi olunca dr öle gittim yaazıları okumasam gidip test filan almıcaktım çünkü her ay böle oluodu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Canım ya
ınsallah sen olmazsın
olursanda sayarız 18 subatı artık
ugurlu persembe 18 subat
not edıldı kaydirigubbakcemile3
gayeciimmm.. mugmugcummm... üzülmeyin canlarım benim... inşallah gün gelecek bizde burdan herkese haykırcaz o güzel haberi... demekki şimdi değil zmanı.. sabırlı olup beleyeceğiz ne yapalım...
ne güzel zamanında adet oldunuz.. demekki yumurtladınız bu ay... daha ne istiyorsunuz... belkide stres yaptığınız için olmuyor... rabbim gönlümüze göre versin inşallahhh.... üzmeyin tatlı canınızı.... minişler geldiğinde herşey geride kalacak..
Kızlar uzgunum
mafoldumben
guzel haber veremıyorum
hastalandım
gayeciimmm.. mugmugcummm... üzülmeyin canlarım benim... inşallah gün gelecek bizde burdan herkese haykırcaz o güzel haberi... demekki şimdi değil zmanı.. sabırlı olup beleyeceğiz ne yapalım...
ne güzel zamanında adet oldunuz.. demekki yumurtladınız bu ay... daha ne istiyorsunuz... belkide stres yaptığınız için olmuyor... rabbim gönlümüze göre versin inşallahhh.... üzmeyin tatlı canınızı.... minişler geldiğinde herşey geride kalacak..
valla adet oncesı degısık belırtıler vardı
sımdıde adet belırtısı o kadar
canım ilaç kullanıp iğne vurulup belli günlerde çalışma yapman gerekince ister istemez stres yapıyorsun ama bu kader.Rabbim ne zamana yazdıysa o zaman gelecek bebişim.
hayırlı olsun ınsallah guzel kan degerlerın cıkar...tşk ederim canım .....
hhhheee orası biraz karışık canımm .... benim adet düzenszligi var 1 2 ay filan olmuorum atlıo en son 02/11 de olmuştum dier geçikemlerde şüpelenmiodum ama bu ay çok farklı olduu sık dirar çıkkkkma gibi kk okuduugun 1 2 yazı aklıma soktu gecen cuma eve giderken test aldım yaptım çift çizgiyi gördüm .. dün akşam tekrar yaptım yine cift çizgi olunca dr öle gittim yaazıları okumasam gidip test filan almıcaktım çünkü her ay böle oluodu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
şimdi hesaplama yaptım eğer şubatta hamile kalırsam bebeğimde 1-2 gün dayanırsa tam Cumhuriyet çocuğu olacak :)) 27 Ekim gözüküyor ama ben 2 gün daha tutarım onu içimde :)) 29 Ekimde doğururum
Şimdi gittim tuvalete gelen giden bişey yok başka.bakalım akşama kadar bekliicem. yarında gelen giden olmazsa yine kan testini yaptırırım.
canım ya cıkardım aklımdan demekle olmuo cıkmıo cunku hepımız bunu bılıyoruz...evet haklısın canım
benım bır komsum olmuyor olmuyor dıye fenalıklar gecıldı
tamam asılama olsun dedıler
gun alındı, ay hamıle kaldı gayecık ya bu ay bu bebek ısını dusunmesek
nasıl yapabılırız???
hayırlı olsun ınsallah guzel kan degerlerın cıkar...
alemsın gaye yaa...
en guzelı bu ıste hemen adapte olup ılerıye donuk planlama yapmak zemuszemus
hala umıdı kesmedık yarın test sonucunu goruruz bakalım ınsallah
canım ya cıkardım aklımdan demekle olmuo cıkmıo cunku hepımız bunu bılıyoruz...
saqdece farklı yogunluklar bulup daha az dusunebılırz...
bı kursa vs gıtmeyı dusunurmusun ...kıs olunca da zor oluo ama
Şimdi gittim tuvalete gelen giden bişey yok başka.bakalım akşama kadar bekliicem. yarında gelen giden olmazsa yine kan testini yaptırırım.
evet yemek kurslarına baslıcam bu ay
bebek dusunmıcem yapıcam
kararlıyım
evet yemek kurslarına baslıcam bu ay
bebek dusunmıcem yapıcam
kararlıyım