millet buluşuyo ne güzel yakınlarda oturuyosak bizde buluşabiliriz diecektim
millet buluşuyo ne güzel yakınlarda oturuyosak bizde buluşabiliriz diecektim
hoşgeldin aysel..
bitan beni sormuşsun.. hala birşey yok =((( ne olacak bu halim bilmem...
evet gayet yakınız yani...lorkeee yakın saylırız bende çamlıcadayım boshayallersmile
ne imiş buhttp://www.kadinlarkulubu.com/yaris...enesu-produksiyon-iftiharla-sunar-kkstar.html
kızlar yarışmamıza buyurun
Demin wc ye gittim gelen giden yok... sabah geldi biraz kırmızı ile karışık kahvemsi bir akıntı şimdi kesildi. akşama teşrif edecek herhalde kırmızılar
Demin wc ye gittim gelen giden yok... sabah geldi biraz kırmızı ile karışık kahvemsi bir akıntı şimdi kesildi. akşama teşrif edecek herhalde kırmızılar
yaa bende olmadım ya ne berbat bişimiş bu kırmızıları görmek istiyom ben( soğan kürü yapıcam ben kırmızılar bi gelsin de sen yapıcan mı arkadaşım
selam kizlar ben geldim.
bisey sorayim size ben adetimin 2. gunu bal corek otu tarcin yemege basladim kac gun yemem gerekiyo bu karisimi bileniniz varmi?adacayida iciyom kac gun sonra birakmam gerekiyo bunlari?
akannehir canım ya hayırlısı bu ay degılmıs demekk ama yola devam yerimsenibenKızlar uzgunum
mafoldumben
guzel haber veremıyorum
hastalandım
mugişcim üzülme canım bende çok üzüldüm ama eşim aradı sesimden anladı moralin mi bozuk senin dedi bende evet dedim adet oluyorum galiba dedim. Bu ay olmadı öbür ay olur dedi.boşver dedi.sonra beni güldürmek için bin türlü şey yaptı telefonda.Ve başardı da. bide belki de ben kısırımdır diyo. kıyamam yaaa aşkım benim...Bana moral veriyor.
Sende üzülme Mugişcim. Önümüzdeki ay sanırım 18 Şubat Perşembe uğurlu test günüm olacak. eğer bugün adetim gelirse doktoru arayacağım geçen ayki gibi giderse işlemler tarihim 18 Şubat olacak kan testi için.
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:tşk ederim canım .....
hhhheee orası biraz karışık canımm .... benim adet düzenszligi var 1 2 ay filan olmuorum atlıo en son 02/11 de olmuştum dier geçikemlerde şüpelenmiodum ama bu ay çok farklı olduu sık dirar çıkkkkma gibi kk okuduugun 1 2 yazı aklıma soktu gecen cuma eve giderken test aldım yaptım çift çizgiyi gördüm .. dün akşam tekrar yaptım yine cift çizgi olunca dr öle gittim yaazıları okumasam gidip test filan almıcaktım çünkü her ay böle oluodu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hayırlsıı olsun cnm ılk denemede tutar ınsallahsm kızlar bende tedaviye başladım gene iğne kullanıorum ama üç yıllık olmadığım için devlet ödemio çok zor oluo bize baya pahalılar cuma kontrolüm var bu ay ilk kez aşılama olucam
sırnaşık şey sağol kusum kısmettbafocumm... inşallah güzel sonuçlar alırsın.. bir blog yapmışsın... =)) yazmaya fırsat bile kalmadan bu hikaye mutlu sonla biter inşallaahhhh......
mugişşşşş sakın sıkma canını bidaha ki aya başlicaz artık saymaya üzülme olur mu