Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ben güne gidiyorum bugün kaçağım yani akşamda arkadaşlara gitcez bugünlük benden bu kadar yani öpüldünüz...

kalabalıgız ama herkes bı yandan ıs basında tabı...
bende camasırları toplayayım ..
arada gelıom bakıom...
sonrada bankaya gıtmem lazım...
cok soguk dısarı cıkmak ıstemıom yaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar utrasyonda nokta kadar dı gördüm ..... kan sonuçlarım 5 de çıkacakkkk
inşşşşşş bebişim gelirrrrrrrrrrrrrrr .... allah bütün isteyenlere verrir inş

kızlar kan sonuclarım bellı oldu 2 de doktora gıdıcem haftaya ıgnelere baslıcam galıba kaldı 6 gün
cok heyecanlıyım

slm kızlar utrasyonda nokta kadar dı gördüm ..... kan sonuçlarım 5 de çıkacakkkk
inşşşşşş bebişim gelirrrrrrrrrrrrrrr .... allah bütün isteyenlere verrir inş

aa hadı ya super hadı ınsallahh gunun ne zamandı:teytey:

Kızlar uzgunum
mafoldumben
guzel haber veremıyorum
hastalandım

mugişcim üzülme canım bende çok üzüldüm ama eşim aradı sesimden anladı moralin mi bozuk senin dedi bende evet dedim adet oluyorum galiba dedim. Bu ay olmadı öbür ay olur dedi.boşver dedi.sonra beni güldürmek için bin türlü şey yaptı telefonda.Ve başardı da. bide belki de ben kısırımdır diyo. kıyamam yaaa aşkım benim...Bana moral veriyor.
Sende üzülme Mugişcim. Önümüzdeki ay sanırım 18 Şubat Perşembe uğurlu test günüm olacak. eğer bugün adetim gelirse doktoru arayacağım geçen ayki gibi giderse işlemler tarihim 18 Şubat olacak kan testi için.

Canım ya
ınsallah sen olmazsın
olursanda sayarız 18 subatı artık
ugurlu persembe 18 subat
not edıldı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…