Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aa hadı ya super hadı ınsallahh gunun ne zamandı:teytey:

tşk ederim canım .....
hhhheee orası biraz karışık canımm .... benim adet düzenszligi var 1 2 ay filan olmuorum atlıo en son 02/11 de olmuştum dier geçikemlerde şüpelenmiodum ama bu ay çok farklı olduu sık dirar çıkkkkma gibi kk okuduugun 1 2 yazı aklıma soktu gecen cuma eve giderken test aldım yaptım çift çizgiyi gördüm .. dün akşam tekrar yaptım yine cift çizgi olunca dr öle gittim yaazıları okumasam gidip test filan almıcaktım çünkü her ay böle oluodu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

sm kızlar bende tedaviye başladım gene iğne kullanıorum ama üç yıllık olmadığım için devlet ödemio çok zor oluo bize baya pahalılar cuma kontrolüm var bu ay ilk kez aşılama olucam

tşk ederim canım .....
hhhheee orası biraz karışık canımm .... benim adet düzenszligi var 1 2 ay filan olmuorum atlıo en son 02/11 de olmuştum dier geçikemlerde şüpelenmiodum ama bu ay çok farklı olduu sık dirar çıkkkkma gibi kk okuduugun 1 2 yazı aklıma soktu gecen cuma eve giderken test aldım yaptım çift çizgiyi gördüm .. dün akşam tekrar yaptım yine cift çizgi olunca dr öle gittim yaazıları okumasam gidip test filan almıcaktım çünkü her ay böle oluodu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

supersın canım benım
hadı bakalım 5 e bırsey kalmadı
ınsallah test degerın 10000 ın uzerındedır kaydirigubbakcemile2

gayeciimmm.. mugmugcummm... üzülmeyin canlarım benim... inşallah gün gelecek bizde burdan herkese haykırcaz o güzel haberi... demekki şimdi değil zmanı.. sabırlı olup beleyeceğiz ne yapalım...
ne güzel zamanında adet oldunuz.. demekki yumurtladınız bu ay... daha ne istiyorsunuz... belkide stres yaptığınız için olmuyor... rabbim gönlümüze göre versin inşallahhh.... üzmeyin tatlı canınızı.... minişler geldiğinde herşey geride kalacak..

şimdi hesaplama yaptım eğer şubatta hamile kalırsam bebeğimde 1-2 gün dayanırsa tam Cumhuriyet çocuğu olacak :)) 27 Ekim gözüküyor ama ben 2 gün daha tutarım onu içimde :)) 29 Ekimde doğururum

mhmt.. hadi hayırlısı olsun... sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin rabbim...
anlat bakalım hikayeni.. kaçıncı deneme? tedavi varmı? neler yaptın? =)))

Canım ya
ınsallah sen olmazsın
olursanda sayarız 18 subatı artık
ugurlu persembe 18 subat
not edıldı kaydirigubbakcemile3

Şimdi gittim tuvalete gelen giden bişey yok başka.bakalım akşama kadar bekliicem. yarında gelen giden olmazsa yine kan testini yaptırırım.

gayeciimmm.. mugmugcummm... üzülmeyin canlarım benim... inşallah gün gelecek bizde burdan herkese haykırcaz o güzel haberi... demekki şimdi değil zmanı.. sabırlı olup beleyeceğiz ne yapalım...
ne güzel zamanında adet oldunuz.. demekki yumurtladınız bu ay... daha ne istiyorsunuz... belkide stres yaptığınız için olmuyor... rabbim gönlümüze göre versin inşallahhh.... üzmeyin tatlı canınızı.... minişler geldiğinde herşey geride kalacak..

evet haklısın canım
benım bır komsum olmuyor olmuyor dıye fenalıklar gecıldı
tamam asılama olsun dedıler
gun alındı, ay hamıle kaldı

gayecık ya bu ay bu bebek ısını dusunmesek
nasıl yapabılırız???

bafocumm... inşallah güzel sonuçlar alırsın.. bir blog yapmışsın... =)) yazmaya fırsat bile kalmadan bu hikaye mutlu sonla biter inşallaahhhh......

canım ilaç kullanıp iğne vurulup belli günlerde çalışma yapman gerekince ister istemez stres yapıyorsun ama bu kader.Rabbim ne zamana yazdıysa o zaman gelecek bebişim.

canım ilaç kullanıp iğne vurulup belli günlerde çalışma yapman gerekince ister istemez stres yapıyorsun ama bu kader.Rabbim ne zamana yazdıysa o zaman gelecek bebişim.

emin ol yalnız değilsin.. aynı süreci ben aylarca çektim... 2 kez iğne oldum.... 4 kez klomen tedavisi oldum.... sürekli doktora gittim geldim yumurtalar ölçüldü.... ama olmadı işte....
senin gibi bir sürü kadın var... üzme kendini... ben o kadar çok ağadım ki bunu bir tek eşim biliyor... gözlerimde yaş kalmamamıştı ağlamaktan... ama ne oldu? ne değişti? hiçç... üzme kendini.. herşey allahtan.. umutlu olup sabırla bir sonraki ayı beklemek lazım.. bak ben 2 aydır adet olmayı bekliyorum... adet olucam önümüzdeki ay yumurtlucam düzenli zamanında adet olucam da umutla beklicem günümü... sizler benden çok daha şanslısınız... güçlü olun... ilk denemede hemen pozitif sonuç alınacak diye birşey yok ki... 2. denemede olabilir.. 3. denemede olabilir.... sabırla beklicez... ama fazla kaptırma kendini.. sonra üzüntü 2 kat artıyor =(

tşk ederim canım .....
hayırlı olsun ınsallah guzel kan degerlerın cıkar...
şimdi hesaplama yaptım eğer şubatta hamile kalırsam bebeğimde 1-2 gün dayanırsa tam Cumhuriyet çocuğu olacak :)) 27 Ekim gözüküyor ama ben 2 gün daha tutarım onu içimde :)) 29 Ekimde doğururum

alemsın gaye yaa...
en guzelı bu ıste hemen adapte olup ılerıye donuk planlama yapmak zemuszemus
Şimdi gittim tuvalete gelen giden bişey yok başka.bakalım akşama kadar bekliicem. yarında gelen giden olmazsa yine kan testini yaptırırım.

hala umıdı kesmedık yarın test sonucunu goruruz bakalım ınsallah

evet haklısın canım
benım bır komsum olmuyor olmuyor dıye fenalıklar gecıldı
tamam asılama olsun dedıler
gun alındı, ay hamıle kaldı gayecık ya bu ay bu bebek ısını dusunmesek
nasıl yapabılırız???
canım ya cıkardım aklımdan demekle olmuo cıkmıo cunku hepımız bunu bılıyoruz...
saqdece farklı yogunluklar bulup daha az dusunebılırz...
bı kursa vs gıtmeyı dusunurmusun ...kıs olunca da zor oluo ama

hayırlı olsun ınsallah guzel kan degerlerın cıkar...

alemsın gaye yaa...
en guzelı bu ıste hemen adapte olup ılerıye donuk planlama yapmak zemuszemus

hala umıdı kesmedık yarın test sonucunu goruruz bakalım ınsallah

canım ya cıkardım aklımdan demekle olmuo cıkmıo cunku hepımız bunu bılıyoruz...
saqdece farklı yogunluklar bulup daha az dusunebılırz...
bı kursa vs gıtmeyı dusunurmusun ...kıs olunca da zor oluo ama

evet yemek kurslarına baslıcam bu ay
bebek dusunmıcem yapıcam
kararlıyım

merhaba kızlar sabah net baya problemdi giremedim yazamadım.
gayem mugim ne yaptınız ya beni yalnız bıraktınız ama ben sizi bensiz bırakmayacağım.
en geç yarın kırmızıları görenler kafilesine katılırım bende. çünkü tam aarılarım başladı artık sivilcem bile çıktı.
bu ay benim için de hüsranla sonuçlandı gelecekse gelsin tam olarak kırmızılar da ben de öbür ay için tarih hesabına başlayayım

benimde öle oldu 15 inde olcaktım ama olmadı birazcık geldi bende sevinmiştim yerleşmedir die sonra 16 da gördüm günümü ama sen daha görmediğin için umut var bakalım hayırlısı inşallah hamilelik belirtisidir şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki gaye aynı bnm yaşadıkların inşallah sonu öle olmaz

evet yemek kurslarına baslıcam bu ay
bebek dusunmıcem yapıcam
kararlıyım

canım hastalandığına üzüldüm düşünmicez diyoruz ama olmuyo ben bu ay bişey yapmıcam diyodum dayanamadım bal tarçın çörekotuna başladımdüşünmeden olmuyo inş. sen kafandan atabilirsin

X