Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benim göğüsler normal ne ağrı ne şişme... ama alt kısımda bugün gerginlik ve adet sancısı var ve zaten adet öncesi gelen kahverengimsi akıntı da geldi... Olmadı bu ay :KK43:
Artık 2. denemeye kaldık.

tatlım rabbım hayırlısını versın bekle hemen koyverme kendını bakıım

Mervam ben beklemedeyım
benımde agrılarım basladı
ama ben adete degıl ınsallah bebıs agrısı dıye gecırıyorum ıcımden

slm kızlar hepinize bikaç gündür yazamıyodum sadece uzaktan takip ettim sizi tüm konuşmalarınızı duydum yerimseniben gaye sakın bozma bak moralini olur mu rabbim hayırlı zaman ne zamansa vericek bize bebişlerimizi fazla da bi değişiklik olmamış bikaç gün içinde ben de hala adet olamadım ilacım yarın bitiyo inşallah olurum ya lapacı canım ya sende olmamışsın hala nolcak bizim halimiz :KK43:(

kızlar ben pazartesi sabahı adet oluyorum sandım.wc ye gittim kırmızıları gördüm.parasetomol içeren bir ağrı kesici içtim ağrım vardı.alışverişe gittik pedimi değiştirmeye gittim leke yok o gün ara ara akıntı şeklinde kan geldi.şuan birşey yok.günümden 2 gün önce idi.acaba ağrıkesici yüzünden adet olamadımmı yoksa yerleşme kanaması mıydı.şuan ne adet ne hamilelik belirtisi yok.hamileysem birde ağrı kesici ilaç içtim düşünün ya hastalığımdan süründüm bu ay içmedimde düşünmeden içiverdim ogün ya.:Saruboceq:

kızlar ben pazartesi sabahı adet oluyorum sandım.wc ye gittim kırmızıları gördüm.parasetomol içeren bir ağrı kesici içtim ağrım vardı.alışverişe gittik pedimi değiştirmeye gittim leke yok o gün ara ara akıntı şeklinde kan geldi.şuan birşey yok.günümden 2 gün önce idi.acaba ağrıkesici yüzünden adet olamadımmı yoksa yerleşme kanaması mıydı.şuan ne adet ne hamilelik belirtisi yok.hamileysem birde ağrı kesici ilaç içtim düşünün ya hastalığımdan süründüm bu ay içmedimde düşünmeden içiverdim ogün ya.:Saruboceq:

canım rengi koyu ise adettir bence eğer normalden daha açık renkli falan ise yerleşme kanaması da olabilir ama ilaç içtiğin için kesilmişsin de olabilir bi test yap için rahatlasın :)

ilaçlar adeti çok etkiliyorlar canım... özellikle ağrı kesici ve antibiyotikler çok etkiliyorlar.Muhtemelen ilaç erken kesilmeni sağladı.Fakat dikkat et kistte yapmış olabilir. En iyisi bir idrar testi yap gebelik yoksa doktor kontrolüne git içini rahatlat

Mervam ben beklemedeyım
benımde agrılarım basladı
ama ben adete degıl ınsallah bebıs agrısı dıye gecırıyorum ıcımden

doğru yapıosun ama yinede çok havaya sokma canım kendini insan böyle heveslenip adet olunca daha fazla üzülüyo ben mesela heveslenmemek için hep adet olcam gibi yorarım

uff kizlar ya benim akintim cok fazla afferdesiniz sanki altima isemis gibi hissediyorum kendimi. Sürekli islak. Hic böyle olmazdi ohaoldumsmile

ilaçlar adeti çok etkiliyorlar canım... özellikle ağrı kesici ve antibiyotikler çok etkiliyorlar.Muhtemelen ilaç erken kesilmeni sağladı.Fakat dikkat et kistte yapmış olabilir. En iyisi bir idrar testi yap gebelik yoksa doktor kontrolüne git içini rahatlat

haklısın ama böyle adet olmamıştım hiç.ağrı kesici hissettiğim zaman içerdim.hayırlısı olsun.idrar testini cuma sabah yapacağım o zamana kadar adet olmazsam gideceğim ama biz ankaraya yeni taşındık benim dr.memlekette kaldı.iyibir dr bulmam lazım.

cnm bu akıntılar bazen gebeliğin bazen geç döllenmenin bazende stresin belirtisi rabbim bilir ama inşallah bebiştir...dua edicem sana :Saruboceq:

Insallah son dedigindir Bebis yani :) duan icinde sagol canim bende burdaki herkes icin dua ediyorum.

:emir_bebek::emir_bebek: bebiş geliyor herhalde.

INSALLAH...ama cok ümitlenmek istemiyorum yoksa üzüntüm iki kati oluyo:sinifsinif:
Canim senin gelen lekeler belki yerlesme kanamasi olamazmi? Günün nezamandi?

X