Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

nbr ede nasılsın?

nolsun anım ya iyiym çalışyom biraz beyanname birikti onları gönderiyorum sen ne yaptın nasılsın bizde çalışmalara başladık dün itibariyle bugün cuma allahım üm isteyenleri ilk sıradada bizleri bebişlerimize kavuştursun inşallah :Saruboceq:

Yok canım biz aşkı menuyu izliyoruz ama ona da bakamadık arkadaşlardaydık
gercekten mı benım esımde sınır oluyo arada ben bakıom kacamak reklam arası vs
herkes bırbırını sevıo ne bıcım dızı bu ızleme dıye
ben de 3 haftadır bakmadım o yuzden ne oldu bılmıom ama vadıye bakıoz her hafta kacırsakta ınternetten ızlıoz
günaydın kızlar nasılsınız.

gunaydınnn bugun bı vukuat yok henuz beklıoz bakalımmm

biz dün akşamı es geçtik canım
buynum ve omzum ağrıyordu bider eve geç gittik misafirlikten
artık bu akşam devam ederiz çalışmalara:)
benim işlerde şimdilik sakin öğleden sonra nasıl olur bilemem?

valla aşkı memnu banada yasak ama izlicek bişede bulamıyorum perşembe günleri bende kaçamak izliyom bazen de o söyleniyo ama izliyom laelaelaelaelae

temizlik yapmam lazım,çıkıp alışveriş yapmam lazım ama bende hiç derman yok...

bende kaçıyorum kızlar kalkayım temizlik yapcam hadi bakalım hep beraber kalkalım bari başlangıcı ben yapiim hoşçakalın sonra görüşürüzzzzzz

gny arkadaşlar aranızda klomen kullanıp hamile kalan varmı acaba ben bu ay ilk defa kullandım adetime henüz 2 hafta var ama benim belim ayaklarım falan çok ağrıyor 2 gündür. sanki adet olacakmışım gibi inş. adet olmam

Canım hoşgeldin... bende bu ay klomen kullanacağım ama henüz adet olmadım söktürücü içiyorum adetimin 5.günü başlayacağım klomene. Fakat bununla ilgili ayrıca bir başlık var istersen oraya yaz orada klomen kullanmış ve hamile kalmış çok kişi var... başlık Klomen ve gonophene ile hamiş olanlar yada hamiş olmak isteyenler gibi bişey... Birde sanırım klomende bu tarz ağrılar olabiliyor.çatlatma iğnesi oldun mu?
çünkü iğne bazı kişilerde inanılmaz ağrı yapıyormuş

yok çatlama iğnesine gerek görmedi doktorum bakalım bekliiyoruz işte 26 sı adet günüm normalde hiç bu kadar sitres olmamıştım 2 buçuk yıllık evliyiz artık bebeğe karar verdik ama olmadı bende ilaç tedaviisine başladım işte bakalım hayırlısı olsun inş. allah her isteyene sonrada bizlere nasip eder inş.

amin canım hepimizin göbüşlerine bebekleri hayırlısı ile tez zamanda gelir inş.

İnşallah canım umarım bebişine en kısa zamanda kavuşursun.8 günün var adetine... ağrı olması çatlama olamaz... belki hamişsindir ve yerleşmeden kaynaklı ağrıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…