Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benımde oyle...
haftaya persembe gunum ama gelıyor gıbı oluyor
tuvalete bıle goturuyor yanıı
samsak neler oluyorr bıze

ah bi bilsem benim günüm 1 ocak düşün yani buna rağmen sancım var. inşallah olumsuz bişi yoktur. ben içimden soğuktan olmuştur diye geçiriyorum da yine de bi doktor yolu gözüküyor bana

inş. teşekkür ederim canım hepimiz kavuşuruz umarım en kısa zamanda dr um 3 ocağa kadar bekle eğer adet olmazsan test yaparsın demişti şimdi zaman geçmek bilmiyor bu bekleyiş çok güzel ama bir o kadarda kasıyor beni

[ı]kızlar kıvırcık ne alemde o kan ıcın bıras erken deılmı? Ama degerı az zamanda bıle cıkmıŞ aslına bakarsanız benım yaptırdıgım kan testlerınde hep 0.100 cıkıyo ama onunkı sıfırın ustunde bu bır belırtı olabılır dımı[/ı]

[ı]kıslar 10 gundur ovulasyon testı yapıuyorum 2 gundur sılık cızgı ve bız 3gundur kardes kardes yatıyoruzbı dunden oncekı aksam oldu .dedımya sızlere kafamdan attım bu dusuncesyı dıe ama genede testlerımı yapıyodum bıttı artık onuda yapmıycam gunlerı kavcırdık cunku [/ı]

[ı]kızlar kıvırcık ne alemde o kan ıcın bıras erken deılmı? Ama degerı az zamanda bıle cıkmıŞ aslına bakarsanız benım yaptırdıgım kan testlerınde hep 0.100 cıkıyo ama onunkı sıfırın ustunde bu bır belırtı olabılır dımı[/ı]

evet canım bu aslında ümit verici...
Şimdi özlem yıldız ve alişanın programına bakıyordum.... ve hüngür hüngür ağlamaya başladım yine... seren serengil var konuk olarak... ve bebek mevzusu açıldı.Özlem yıldız onun bebeğini görmeye gitmiş destek olmuş. Seren serengil hiç bir zaman çocuğum olmayacak dedi ben koptum orada... Özlem yıldız da ağladı.kendi yaşadıklarını hatırladı.
Yarabbim şu mübarek gününde hepimizin sesini duy.Dualarımızı kabul eyle.Hepimize bu yüce Annelik duygusunu tattır Yarabbim.

evet canım bu aslında ümit verici...
şimdi özlem yıldız ve alişanın programına bakıyordum.... Ve hüngür hüngür ağlamaya başladım yine... Seren serengil var konuk olarak... Ve bebek mevzusu açıldı.özlem yıldız onun bebeğini görmeye gitmiş destek olmuş. Seren serengil hiç bir zaman çocuğum olmayacak dedi ben koptum orada... özlem yıldız da ağladı.kendi yaşadıklarını hatırladı.
Yarabbim şu mübarek gününde hepimizin sesini duy.dualarımızı kabul eyle.hepimize bu yüce annelik duygusunu tattır yarabbim.

amiinn amiin cnm .neden olmuyomuş onun bebegı cnm

[ı]kıslar 10 gundur ovulasyon testı yapıuyorum 2 gundur sılık cızgı ve bız 3gundur kardes kardes yatıyoruzbı dunden oncekı aksam oldu .dedımya sızlere kafamdan attım bu dusuncesyı dıe ama genede testlerımı yapıyodum bıttı artık onuda yapmıycam gunlerı kavcırdık cunku [/ı]

Canım millet koskoca 1 ayda sadece 1 gün yapıyor onda da hemen ayağa kalkıyor bayanlar ama o ay hamile kalıyorlar... Bu kader canım...Alnına yazılmışsa bu ay hamile kalacağın o 1 kerelik ilişkide bile tutmuştur.

Seren serengil 3 kere hamile kaldı ya. sadece 1inde erken doğum yaptı diğerleri düşük oldu... Kanıyla ilgili bir problemi varmış.doktorlar asla 9 aylık doğum yapamazsın demişler hep 7.aydan önce doğum yaparsın demişler. zaten son doğum yaptığında da tansiyonu 24 olmuş beyin kanaması geçirecekmiş neredeyse. Zaten bebeği de çok az yaşamıştı.
Özlem yıldızın da bebeği erken doğmuştu ve uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutunmuştu...
Neler neler var kızlar yaaa... Seren serengil de aynısını söyledi ben ünlü olduğum için siz beni görüyorsunuz neler var benden hariç dedi. 8 kez deneyip yine anne olamayanlar var dedi.

Seren serengil 3 kere hamile kaldı ya. sadece 1inde erken doğum yaptı diğerleri düşük oldu... Kanıyla ilgili bir problemi varmış.doktorlar asla 9 aylık doğum yapamazsın demişler hep 7.aydan önce doğum yaparsın demişler. zaten son doğum yaptığında da tansiyonu 24 olmuş beyin kanaması geçirecekmiş neredeyse. Zaten bebeği de çok az yaşamıştı.
Özlem yıldızın da bebeği erken doğmuştu ve uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutunmuştu...
Neler neler var kızlar yaaa... Seren serengil de aynısını söyledi ben ünlü olduğum için siz beni görüyorsunuz neler var benden hariç dedi. 8 kez deneyip yine anne olamayanlar var dedi.
allah kımsenın basına vermesın cok kotu ya..

ah bi bilsem benim günüm 1 ocak düşün yani buna rağmen sancım var. inşallah olumsuz bişi yoktur. ben içimden soğuktan olmuştur diye geçiriyorum da yine de bi doktor yolu gözüküyor bana

ınsallah ıkımızdede muhım bırsey yoktur canım ya

seren serengıl bı prog da daha anlatmıstı onun hamılelıge baglı tansıyon rahatsızlıgı var preeklemsı denıyor...
yengem de aynı dertten muzdarıp ve ılk bebegının dogumuda bu rahatsızlıgını bılmedıgımız ıcın olumlerden donerek dogum yaptı sukur ama bebek tansıyon krızınde oksıjensız kaldıgı ıcın 2 saat ıcınde vefatettı...
sonra cocugun olmaz ama tup bebekle belkı olur ve cok oontrollu ılerlemek lazım dedıler bı kız bı oglumuz oldu kaydirigubbakcemile2
ama yengeme ılk dogumdan sonra krız gecırdıgı dogumdan sonra kesınlıkle hamıle kalamazsın normal yoldan demıslerdı ve yengem korunmuyordu ıkızlerden sonra ve sımdıde 6 aylık bı kızı daha var ve tup bebek degıl :lepi:

yanı arkadaslar Allah yazdıysa hersey olur umıtsızlıge kapılmayın dıye yasadıgım ornegı aktardım sıze

ılk dogumda yengemın 1000 de 1 yasama ıhtımalı var dedı doktorlar krız gecırınce erken doguma alıyolar beyın kanaması rıskı vs ...ama cok sukur hala yasıyor ve 3 cocuk annesı oldu hıc oılmayacak mı derken hihoyyyt

arkadaşlar bişey sorucam ama belki size garip gelebilir ovulasyon testi nedir

canım benim nedden garip gelsin. biz bilmediğimiz herşeyi buda bilen arkadaşlarımızdan öğreniyoruz.o nedenle çekinmene hiç gerek yok.ovülasyon testi yumurtladığın zamanı anlayabilmen için kullanılan bir test.ben hiç kullanmadım ama sanırım gebelik testine benziyor.sadece farkı çift çizginin anlamı.çift çizgi yumurtluyorsun en kısa zamanda çalış demekopuyorumnanaktan

canım benim nedden garip gelsin. Biz bilmediğimiz herşeyi buda bilen arkadaşlarımızdan öğreniyoruz.o nedenle çekinmene hiç gerek yok.ovülasyon testi yumurtladığın zamanı anlayabilmen için kullanılan bir test.ben hiç kullanmadım ama sanırım gebelik testine benziyor.sadece farkı çift çizginin anlamı.çift çizgi yumurtluyorsun en kısa zamanda çalış demekopuyorumnanaktan

evet aynen öyle.
Silikde olsa ikinci çizgi geçersiz
net iki çizgi çıkmalı canımm
ben iki ay kullandım
geçen ay çift çizgi görmüştüm
bu ay oluruna akışına bırakıverdim:))))))))))

Canım diğer topiğimizde de 1000i aşmıştık
walla seviyorum burayı hoş sohbet geçiyor günümüzzz
iyi ki varsınız arkadaşlarım

X