kızlar birşey soracağım benim 2 gün gecti.2 gün arka arkaya test yaptım silik ama belirgin cizgim var sizce hamilemiyim?????????*
kızlar birşey soracağım benim 2 gün gecti.2 gün arka arkaya test yaptım silik ama belirgin cizgim var sizce hamilemiyim?????????*
Kızlaaarrr ben geldim.... ne temizlik ne alışveriş hak getire valla... devrildim uyudum yine... Bu progestan yaramadı bana... hem başımı döndürüyor ilk 1 saat hemde uyku yaptı bende.
Bmen canım;
hamileliğin iyi geçmesini umut ediyoruz tatlım.
Neden sürekli dr gidiyorsun tatlım ayy merak ettim şimdi seni
2 buçuk aylık hamileyim ama gebelik çok zor geçiyor devamlı dr a gidiyorum hiç beslenemiyorum hatta kilo veriyorum neyse kızlar siz nasılsınız
2 buçuk aylık hamileyim ama gebelik çok zor geçiyor devamlı dr a gidiyorum hiç beslenemiyorum hatta kilo veriyorum neyse kızlar siz nasılsınız
Normal mi peki?daha önce kullanmışmıydın?kullandıysan aynı şeyleri yaşadın mı?sorgu memuru gibi oldumkaydirigubbakcemile3
cnm sürekli mide bulantısı kusma iştah yok dr da serum verdi serumlar bitince tekrar eski halime dönüyorum sen nasılsın
Canım bu durumun bir ismi var aslında ama şimdi hatırlayamadım. benim arkadaşımda senin gibiydi... çok zor bir hamilelik geçirdi... 89 kiloyla hamile kaldı 84 ile doğum yaptı..yani kilo alacağına kilo verdi... aldığı serumun haddi hesabı yoktu. Fakat çok ama çok sağlıklı ve çok tatlı bir bebek dünyaya getirdi. ben bunu bir hemşire arkadaşıma anlattığımda hemen kızı oldu değil mi? dedi bende evet dedim... bu durum genellikle kız bebek bekleyen hanımlarda oluyormuş.
Bende şimdi senin dediklerinden yola çıkarak "bir prenses yolda " diyorum.
kızlar bende akıntı bugün bariz şekilde arttı
acaba pıtlıyor muyum?
Canım bu durumun bir ismi var aslında ama şimdi hatırlayamadım. benim arkadaşımda senin gibiydi... çok zor bir hamilelik geçirdi... 89 kiloyla hamile kaldı 84 ile doğum yaptı..yani kilo alacağına kilo verdi... aldığı serumun haddi hesabı yoktu. Fakat çok ama çok sağlıklı ve çok tatlı bir bebek dünyaya getirdi. ben bunu bir hemşire arkadaşıma anlattığımda hemen kızı oldu değil mi? dedi bende evet dedim... bu durum genellikle kız bebek bekleyen hanımlarda oluyormuş.
Bende şimdi senin dediklerinden yola çıkarak "bir prenses yolda " diyorum.