Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben baktırmadım canım özel olarak. ama doktor belki arada yaptırmıştır onu ben sonuçlarımı görmüyorum çünkü doktorum pcsinden bakıyor
canimm ben burada almanyada her 6 ayda bir cek up tan geciyorumm her doktora gidiyorum ev dr. kadin dr. goz v.s ama taki arkadasim bana sorana kadar hic baktimadim prolaktinime dr. kendim soyledim bakarmisin diye bu yuzden 2 sene beklemisimm habersizzz. dr anlamadi yani sen demeden bakmadi

yani? hamile mi?
ah bide ben bilsem canım

Şekerim ben zaten anlamadım sizin ordaki doktorları... tutmuşlar geçen ay hiçbir kontrol yapmamalarına rağmen kimyasal gebelik yaşamışsın demişler sonra tam ovülasyon sonrası gebelik testi yapmışlar... ne alakasız hareketler yapıyorlar yaaa
ay sorma ya anca beni strese sokuyolar niye böyle yapıyolar acaba diye

canım dr un değerlerine bakmak için istemiş olabilir
dr un dediklerini uygulamaya devam et canını sakın sıkma
hamiş olabilirsin yani sakın üzme kendini
biliyorsun ki üzüntü ve stres herşeyin başı. O yüzden bunlardan uzak durmalısın canımmm:)

haklısındca canım bu olanlar çok saçma degil mi al şimdi beni düşündürcek bi olay daha daha önce 1 den küçük çıkmıştı sonuç bu sefer ovulasyon gününden 2 gün sonra baktık 1.28 çıktı şimdi bu yavaş yavaş artacak mı hamilemiyim yoksa normal mi negatif mi gelde düşünme offffffffffff

ah bide ben bilsem canım

haklısındca canım bu olanlar çok saçma degil mi al şimdi beni düşündürcek bi olay daha daha önce 1 den küçük çıkmıştı sonuç bu sefer ovulasyon gününden 2 gün sonra baktık 1.28 çıktı şimdi bu yavaş yavaş artacak mı hamilemiyim yoksa normal mi negatif mi gelde düşünme offffffffffff
canimm stres yapma n olurr bak ben stresten prolaktinimi yukselttim oturdum asagii ..

canimm ben burada almanyada her 6 ayda bir cek up tan geciyorumm her doktora gidiyorum ev dr. kadin dr. goz v.s ama taki arkadasim bana sorana kadar hic baktimadim prolaktinime dr. kendim soyledim bakarmisin diye bu yuzden 2 sene beklemisimm habersizzz. dr anlamadi yani sen demeden bakmadi

hımm bu konuyu danışmak lazım doktora...aklımda olsun bidahaki sefere sorayım

tatlım burda genelde dr.lar hormon testi yaptırıyorlar.prolaktin,progestron,Lh, Fsh, E2, tiroid vs.Ben en son yapılan testimdeki değeri hatırlamıyorum ama bir problem yoktu.

kvrck cok dusunmememye calıs cıdden artacagı varsa da stresten etkılenırsın bak ...
bak ben okudum az once tekrr son adet tarıhınden 3 hafta gectıyse ve hamıleysen degerın 5-130 arası cıkması beklenıyormus senın daha 3 hafta olmadı sanırım belkı bırden yukselır bellı mı olur...
o yuzden ne yapmak gerek stresten uzak durmak gerek zemuszemus

kvrck'cım sen şimdi negatifmiş gibi düşün ve kendini strese sokma... normal akışa bırak olayları... bir süre sonra tekrar baktırırsınız ve o zaman kesin belli olur canım...

tatlım burda genelde dr.lar hormon testi yaptırıyorlar.prolaktin,progestron,Lh, Fsh, E2, tiroid vs.Ben en son yapılan testimdeki değeri hatırlamıyorum ama bir problem yoktu.
canimm ben kadin dr. gittigim zamanda hormon testi yaptirmistimm ama oyle olduu siz yinede eksta sorun bence

ah bide ben bilsem canım

benim de kasımda 1.1 çıkmıştı ama sonuç negatifti.üstelik benim regl zamanıma da yakındı.keşke hamile olsan ama pek umutlanma derim canım.baksana daha yumurtlama dönemindesin.ondan da sıfırın üstünde çıkmış olabilir

bu ne ola ki hamiş olmaya mı engelmiş neden kaynaklanıyomuş al işte yeni bi sorun daha düşün bakalım düşün :uhm:
canim prolaktin denilen madde bayanlarin sut hortmonuymuu . hani dogum dan sonra sut koruyo deniyoya esinizle beraber olabilirsiniz yine hamis kalamazsiniz sut korur diyolarr .. iste o sut hormonu yuksek oldugu icin hamileligi engelliyomuss benimkii 40 normalde 10-15 arasi olmasi lazimmis . buda stresten artiyomus yanii cok zor anlatimii isterseniz dr. nuza tel acin bir sorun daha emin olur insann

kvrck cok dusunmememye calıs cıdden artacagı varsa da stresten etkılenırsın bak ...
bak ben okudum az once tekrr son adet tarıhınden 3 hafta gectıyse ve hamıleysen degerın 5-130 arası cıkması beklenıyormus senın daha 3 hafta olmadı sanırım belkı bırden yukselır bellı mı olur...
o yuzden ne yapmak gerek stresten uzak durmak gerek zemuszemus
dogru ya o kadar bekliyoruz yine bekleriz diyosun alıştık nasıl olsa kaydirigubbakcemile3

kvrck'cım sen şimdi negatifmiş gibi düşün ve kendini strese sokma... normal akışa bırak olayları... bir süre sonra tekrar baktırırsınız ve o zaman kesin belli olur canım...

hı hı haklısın aptal doktor yüzünden heycanlandım ya boşa strese soktu beni :1ninca:

kızlar ayda bı kereden fazla yumurtlama olur mu ...
benım daha yumurtlama gunume var adetım duzenlı oldugu ıcın yanı oyle oldugunu dusunuyorum ama bugun sabah sünen akıntıdan geldı yumurtluommu acaba erkenden ...
bılelım de ona gore calısmalara hız verelım dımı :eek:

günaydın kızlar geçmişi oku oku bi yandan da iş var ancak günaydın diyebildim......

benim de kasımda 1.1 çıkmıştı ama sonuç negatifti.üstelik benim regl zamanıma da yakındı.keşke hamile olsan ama pek umutlanma derim canım.baksana daha yumurtlama dönemindesin.ondan da sıfırın üstünde çıkmış olabilir
dogru canım haklısın neyse ya daha çok yolun başındayız hayırlısı bakalım
canim prolaktin denilen madde bayanlarin sut hortmonuymuu . hani dogum dan sonra sut koruyo deniyoya esinizle beraber olabilirsiniz yine hamis kalamazsiniz sut korur diyolarr .. iste o sut hormonu yuksek oldugu icin hamileligi engelliyomuss benimkii 40 normalde 10-15 arasi olmasi lazimmis . buda stresten artiyomus yanii cok zor anlatimii isterseniz dr. nuza tel acin bir sorun daha emin olur insann
anladım canım no stres yani

kızlar ayda bı kereden fazla yumurtlama olur mu ...
benım daha yumurtlama gunume var adetım duzenlı oldugu ıcın yanı oyle oldugunu dusunuyorum ama bugun sabah sünen akıntıdan geldı yumurtluommu acaba erkenden ...
bılelım de ona gore calısmalara hız verelım dımı :eek:
oluyomuş ya bende bilmiyodum ama geç yada erken yumurtlama oluyomuş

X