Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sevmiyor bence kocasını o yüzden.hep öyle istemeyenler kalıyor yada korunanlar yanlışlıkla geçen gün eşime korunuyormuş gibi yapalım dedim valla :kedi: belki o zaman kalırız hamile

hayırlısı olsun.. inşallah ocakta sırayla öğrenirsiniz güzel haberleri , sabredip sevgililer günü hediyesi verirsiniz eşlerinize..

evet ya,hic dusunmemistim bunu! Guzel bir sevgililer gunu hediyesi olur. Hem stres olmasin diye esim hem de supriz olsun diye bu ay caktirmadan hesaplamalari yaparim artik hehehe:)

Tesekkurler fikir icin:)

Yaw Polat Alemdar hatunu 3 ayda 1 görüyor onda da hatun 6 haftalık hamile.... nasıl karı bunlar yaaa şak diye hamiş kalıyorlar...

neyyyyyyyyyyyyyyy ebruda mı hamıle...ohanness yaaa, adam eve ceketını cıkartmaya ugruyo... ama bu ceket atıp hamıle bırakanlardan herlade:roflol:

Canım patates çorbası çok basit yapılıyor anlatayım...
1 tane orta boy soğanı yemeklik doğra. 3 tane yumruk büyüklüğünde patatesi rendenin büyük tarafıyla rendele.bu arada 1 tane tavuk bulyonu bardağa koy ve üstüne kaynamış su ekle karıştır o erisin.
Sonra tencereye 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ koy soğanları bu yağda kavurmaya başla.hafif renkleri sararınca 1 yemek kaşığı un ekle ve unun da kokusu çıkana kadar soğanlarla kavur.Daha sonra rendelediğin patatesleri ekle üzerine bulyonu erittiğin suyu ve 5 su bardağı su koy.patatesler yumuşayana kadar kaynat.patatesler yumuşayınca blendır ile tane kalmayana kadar blendırla.
1 su bardağından 1 parmak az sütün içine 1 yumurta sarısı ekleyip çırp ve çorbaya karıştırarak ekle.10-15dk da böyle kaynat çorbayı.içine isteğine göre baharat at.
ben yarım çay kaşığı köri,karabiber,tuz kattım. servisten önce de tereyağında kırmızı biber ve nane yapıp üstüne ekledim.

yaa hiç sorma vur şunu gayeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5
bize haksızlık oluyor neler denemiyoruz yahuuuu:jeyyar:

yaw hatun 6 haftalık hamile nasıl oldu nasıl kaldı anlamadım geçen haftalarda babası ölmemişmiydi bunun yas tutarken Polat teselli etti herhalde kaydirigubbakcemile3

kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize... yarın sabah görüşmek üzere... Allah rahatlık versin...

aysel ve gayecim iyi geceler....hadi bakalım geceler boş geçmesin sositososito

gayecim teşekkür ederim tarif için kızlar sizede iyi geceler kurtlar vadisi bittiya kocişin yeni aklına geldim beni çagırıyo öpüldünüzzzzz

Gunaydın kızlar
cok guzel bır cuma dılıyorum
Aysellım benım beklenen gunum 24/12 ymıs
kusura bakma
lıstede degıstırebılırmısın?

[ı]gunaydın kıslarrr[/ı]

Gunaydın kızlar
cok guzel bır cuma dılıyorum
Aysellım benım beklenen gunum 24/12 ymıs
kusura bakma
lıstede degıstırebılırmısın?

gunaydın kızlar sizede....

neyyyyyyyyyyyyyyy ebruda mı hamıle...ohanness yaaa, adam eve ceketını cıkartmaya ugruyo... ama bu ceket atıp hamıle bırakanlardan herlade:roflol:

ne muhabbet donmus aksam kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
ızlerken ben de sınır oldum ebruya -tatlicadiarzu- ....
eşim de cıkcıkcık yapmaya basladı aldırcam deyınce

X