- 20 Ekim 2009
- 2.314
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun.. inşallah ocakta sırayla öğrenirsiniz güzel haberleri , sabredip sevgililer günü hediyesi verirsiniz eşlerinize..
Yaw Polat Alemdar hatunu 3 ayda 1 görüyor onda da hatun 6 haftalık hamile.... nasıl karı bunlar yaaa şak diye hamiş kalıyorlar...
Yaw gelde bu hatunu öldürme... biz burda bi tarafımızı yırtıyoruz çocuk yapmak için hatunda gitmiş aldırmayı soruyor....
neyyyyyyyyyyyyyyy ebruda mı hamıle...ohanness yaaa, adam eve ceketını cıkartmaya ugruyo... ama bu ceket atıp hamıle bırakanlardan herlade:roflol:
yaa hiç sorma vur şunu gayeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5
bize haksızlık oluyor neler denemiyoruz yahuuuu:jeyyar:
iyi geceler kızlar muhabbet baya koyu. eğlence gırla maşallah
yaw hatun 6 haftalık hamile nasıl oldu nasıl kaldı anlamadım geçen haftalarda babası ölmemişmiydi bunun yas tutarken Polat teselli etti herhalde kaydirigubbakcemile3
kızlar geldim ama gidiyorum. size iyi muhabbetler. yatma vakti kocam benseiz uyuyamıyor da.
[ı]gunaydın kıslarrr[/ı]
Gunaydın kızlar
cok guzel bır cuma dılıyorum
Aysellım benım beklenen gunum 24/12 ymıs
kusura bakma
lıstede degıstırebılırmısın?
neyyyyyyyyyyyyyyy ebruda mı hamıle...ohanness yaaa, adam eve ceketını cıkartmaya ugruyo... ama bu ceket atıp hamıle bırakanlardan herlade:roflol: