Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

maalesef hayaller gelecek aya kaldi. Gelecek ayin tarihi 13 ocak..
Artik bugun ilk is ovulasyon kit i aliyorum..

kızlar yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun işl.herkez meleklerine kavuşur listenize benide ekleyin 29 aralıkhihoyyyt

hayırlısı olsun.. inşallah ocakta sırayla öğrenirsiniz güzel haberleri , sabredip sevgililer günü hediyesi verirsiniz eşlerinize..

kız ocakta ogrenıp subata kadar nası sabredılır :bbo:
hele bı ogrenelım de surprızı kusur kalsın zemuszemus :lepi:

maalesef hayaller gelecek aya kaldi. Gelecek ayin tarihi 13 ocak..
Artik bugun ilk is ovulasyon kit i aliyorum..

olsun canım...şimdi kendini yeni döneme bomba gibi hazırla... stres yapma,kuru incir ye, folic asit kullan ve kendine çok dikkat et üşütme.

kız ocakta ogrenıp subata kadar nası sabredılır :bbo:
hele bı ogrenelım de surprızı kusur kalsın zemuszemus :lepi:

öyle dediğime bakma. ben tuvalete gittim çift çizgiyi gördüm, silinirmi diye baktım bi süre aptal aptal. sonra eşimi dürterek uyandırıp gözüne soktum testi :)

hayırlısı olsun.. inşallah ocakta sırayla öğrenirsiniz güzel haberleri , sabredip sevgililer günü hediyesi verirsiniz eşlerinize..

Valla ocak ayında hele bi hamiş olayım eşime hemen söylerim ve derimki önümüzdeki tüm öenmli günlerin hediyesi olarak veriyorum bu müjdeyi derim kaydirigubbakcemile3

yok kız başka başlığa bakıyordum geldim... eşim kurtları vadisi izliyor bende arada kafamı kaldırıp baıyorum

aynen şekerim geçmişi okuyodum seni gördüm bugüne döndüm opuyorumnanaktan

aynen şekerim geçmişi okuyodum seni gördüm bugüne döndüm opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım.... ben yine progestan'ın etkisindeyim... yemekten sonra içtim ve baş dönmem başladı.... sersem gibiyim... gözlerim binoktaya odaklanmıyor gibi geliyor... hani sarhoş olmaya yakın bir anda gibiyim...

canım ya bişi sorcam sana hani ben geçen ay sadece 2 gün adet görmüştüm ya kimyasal gebelik geçirmişim bugün agrılarım geçmeyince gittik doktora o ne ola ki

canım ya bişi sorcam sana hani ben geçen ay sadece 2 gün adet görmüştüm ya kimyasal gebelik geçirmişim bugün agrılarım geçmeyince gittik doktora o ne ola ki

kız hangi ara gittiniz doktora yaww... kimyasal gebelik hakkında çok detaylı bilgim yok... ama sanırım vücutta gebelik belirtileri oluyor fakat kese ve bebek olmuyor..

Döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam etmemesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve gebelik testleri ile tespit edilebilmesi sonucu kadınlar bu düşüğü algılayamamaktadır genelde adet gecikmesi sanmaktadırlar.
Fakat aslında düşük yapmaktadırlar. Kimyasal gebelik sessiz düşük olarak da isimlendirilmektedir.

Kimyasal gebelik şüphesi tespit edildiği zaman bazen dış gebelik de sanılmaktadır. Fakat takip sonucunda B HCG oranlarında hızlı bir düşüş görülmektedir. Diğer gebelik sorunlarında olduğu gibi kürtaj veya takip gerektirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…