Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet derler hep bunu anlatma ıyı yanını nazar deger

Canımcım
adetım carsamba...cuma yapıcam
ınsallah gecıkırde...kısmetseeeeeeeeee :sinifsinif: fisfisfis

1 haftamız var yani.oooo bak şimdi sana uzun geliyor ama bir bakmışsın cumartesi hamile olduğunu bilerek kalkmışsın yataktan.he heeeyyy nasıl çabuk geçmiş günler dersin.

hadi ya! ben kocişimi pek bir överdim.bundan sonra övmiyim bari:sinifsinif:

ya anlatma cok cıddıyımm arkadasın vs bıle olsa ıyı nıyetle bıle ne guzel vs deyıp gıpta etse nazar degebılır :Saruboceq:
ben dıkkat ederım cok

iyi goz kotu goz
bende cok ınanırım
esıgımı ayda bır sırkelı su ıle sılıyorum... :1rolleyes:

ya ınanmıyorum gercek degıl dimi bu kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
kız ıkı satır dua oku sırkelı suyla sılene kadar delikafadulden

yaw kızlar bende bir herif var yaniii Allah düşmanımın başına vermesin.dayak, içki,kumar her türlü pislik var.ama napıyım çok seviyorum.mesela bir yanaktan öper diğer yanağa 2 tokat atar,diğerini öper diğerine atar.çalışma yaptıktan sonra suratım kandan kıpkırmızı olana kadar camdan sarkıtır yani öyle illet adam ama napcen gonül bu.:roflol::roflol: nazara karşı önlem

kızlar esım gelıyormus
ben yemeklerımı ısıtayım...
yemekten sonra gorusuruz...
hepınıze afıyet olsun

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere öptüm hepinizi akşam giremeyebilirim malum misafirlikte olacazzz
canlarım kendinize iyi bakın şekerler:))))))))))))

lorkeecim inanclar kisiden kisiye degısıyor bazen
bazıları tutsu yakar
bazıları kursun dokturur
bazıları tespıh ceker
bazıları okunmus pırınc tutar cebınde
bazıları dua
bazıları bazıları bazıları
degısır...

güllerim sizleri bensiz bırakmak istemezdim biliyorum çok üzüleceksiniz amma ve lakin (bu kalıbı da hiç anlamam ama ve lakin aynı anlamda iki kelime) ben de gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…