Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız hangi ara gittiniz doktora yaww... kimyasal gebelik hakkında çok detaylı bilgim yok... ama sanırım vücutta gebelik belirtileri oluyor fakat kese ve bebek olmuyor..
canım öyle bişi demedi gerçi desede bişi faketmez ki çoktan beraber olduk bile biz :kedi:Canım kimyasal gebelik sonrasında doktorlar genelde 1 ay korunmayı öneriyorlarmış sana da önerdi mi?
canım buraya da yazmıştım belki okumuşsundur ben fitil kullanmıştım ertesi günde ovulasyon günü ve beraber olmuştuk iki gündür şiddetli bi sancı var kasıklarımda özellikle sol tarafta bugün dayanamadım artık adım attırmıyordu korktum hemen gittim doktora geçen ay 2 gün adet görmüştüm hatırlarsan kimyasal gebelik geçirmişim şimdiki agrımda benim yumurtalar rahme degilde vücudun başka yerlerine dökülüyormuş artıklarını atıyormuş o da çok sancı yapıyo dogal olarak bu ay eger tekrar hamile kaldıysan detaylı bi hamilelik testi yapalım dedi kafam karıştı 3 gün oldu ovulasyon olalı hamilelik belli olur mu ki hemen kanda
şimdi okudumda forumda yazmışlar ne kadar dogru bilmem ama ilişki sırasında bebek olduysa hemen ertesi gün bile kan tahlilinde az da olsa deger yükseliyomuş belli oluyomuş şaşırdım valla
ama canım geçen ay sana kan tahlili yapmamışlarmıydı? sanki bakmışlardı gibi hatırlıyorum... nasıl farketmemişler.
hayır bitanem biz hava degişikliğinden olmuştur dedik bakmadık sadece ben adetimin 3. günü gelmedigi için idrar testiyle bakmıştım negatif çıkmıştı gitmedik doktora
Hayırlısı olsun şekerim... ama bak bu aslında iyi bir haber sayılır, en azından hamile kalabiliyorsun bunu anlamış oldun... Şimdi umarım tekrar hamişsindir ve bu seferki sorunsuz gelişir.
ya aslında çok saçma geliyor bu bana adam sadece muayeneyle öyle dedi kan tahliline falan bakmadan acaba sırf benim sorum cevapsız kalmasın iye mi böyle dedi ki inanasım gelmedi doktora cevapları tatmin etmedi açıkcası beni
doğrusu garip geldi bana da... çünkü sen dedikten sonra nereye baktıysam bhcg çıkar fakat yükselmek yerine düşüş halinde olur diyor. o zaman senin idrar testinde de II yakalamış olman fakat kan testlerinde düşük Bhcg çıkmış olması lazım. :bbo: bende anlamadım valla...
Ama çok takılma buna canım... sen içini rahat tut ve eğer bu ay hamile kaldıysan sorunsuz bir şekilde ilerlemesini dile.
biliyomusun aynı espiriyi biraz önce benimde eşim söylediYaw Polat Alemdar hatunu 3 ayda 1 görüyor onda da hatun 6 haftalık hamile.... nasıl karı bunlar yaaa şak diye hamiş kalıyorlar...
biliyomusun aynı espiriyi biraz önce benimde eşim söyledi
şuna bak ya polat eve ugramıyo karısı hamile biz yataktan çıkmıyoruz hala tık yok dedi kaydirigubbakcemile3