Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

heeeeyyyy bebişkom88 ve esra8383 geçmişi okumakla vakit kaybetmeyin gelin sohbet edelim.nabersiniz?

Haydi Allah hop hop hop.mugmug anne olacak mugmug anne olacak.evrene pozitif enerji gönderiyorum :lepi:

ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah

ALLAH razı olsun senden.....

:) delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ılahı
benımde bagırsaklar calısmıyor bu aralar
balon gıbı oldum
tursumu yesem aksam???
aaaaaaa yok evdeeeeeeeeee

eğer bamya varsa ve seviyorsan bamyayı o da bağırsakları birazcık ishal yapıyor.

ben yırttım akşam misafirliğe gidecez
ama pek isteyerek gitmiyorum
kızlar sanırım grip olacam
çok halsizleştim

Aman ha canım... dikkat et kendine... hemen C vitamini kürü yap.. kivi,portakal,nar ne bulursan ye canım...sakın vücudunu halsiz düşürme.

:dance: kocişimde dışarda yemek yiyelim eve gidip vakit kaybetmeyelim dedi sositososito

Süpper koca!!! zemuszemus eşini tebrik ediyorum kuzucuğum.... bizim kızımıza iyi bakıyor... tam not aldı bugün :))

merhaba kıslar nabersiniğzz

merhaba canım.ne olsun akşam sohbeti işte.akşam yemeği menüsü kısmını geçtik geyik yapıyoruz.bu arada ben seninle ilk defa karşılaştım sanırsam.tarihin ne zaman?Tez zamanda halayını çekmek umuduylaopuyorumnanaktan

sudetin yazısını gördüm şimdi geçmişte negatif diyor ama kanda pozitif çıkar belki :Saruboceq:

iyiyiz canım sen nasılsın?

bende iyiyim cnm sanırım gene kırmızılarım gelecek ağrılarım başladı hayırlısı olsun inşallah ne diyim. takılmıyorum artık. rabbim hayırlı evlatlar versin inşallahhh sen nasılsın hayatım?kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

mugmug geçmişte "hamile olmama rağmen çok gazım var"demiş olmamama rağmen demesi gerekirken.ınş. Allah söyletmiştir kıııssss.

belli olmaz ki.zaten gebelikte de regl olacakmış gibi oluyormuş belirtiler.Sen yine değilmiş giib kabul et süprüz ossun hepimisekaydirigubbakcemile5

slm kızlar bende eve geldim yemek hazırlarken kk kaçamağı yaptım fırına k.bahar koydum pilav pişti pastanın kremasını pişirdim soğumaya bıraktım kekini çırpıcam bu arada kocanla çocunu övmicekmişin ben bugün işim çok evde ama kocişim yardım eder sağolsun dedim amma ne oldu yemek hazır olana kadar ben yatıyom dedi gitti yatıyor lmaz:

Belki haberin vardır ben dün doktora gittim.gebelik yok ama kistte oluşmamış... progestan ilaç verdi 5 gün kullanıcam adetimi söktürücek.adetimin 5. günü klomen başlayacağım.Daha sonra doktorun vereceği randevu tarihinde gidip baktıracağım yumurtalarıma... duruma göre çatlatma iğnesi yapacak.

mugmug geçmişte "hamile olmama rağmen çok gazım var"demiş olmamama rağmen demesi gerekirken.İnş. Allah söyletmiştir kıııssss.

aaaaa cidden
bir ma yı koymayı unutmusum
Allah mı soylettı acaba

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

toplanın kızlar enişteyi dövmeye gidiyoruz nasıl yardım etmezmiş bakalımklava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…