Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım dr umda bana aynısını söyledi f.asit ile ilgili olarak.
Bende kullanmadım hatta başka dr gitsem mi diye düşündüm vazgeçtim sonra kullanmıyorum.

ben doğal yolla yeterli miktarda folik asit aldığımı düşünmüyorum.o nedenle düzenli ilacımı kullanıyorum.

Malesef izin almam mümkün değil bu aralar.döllenme sırasında kasıkta ağrı olur mu acaba?ne bileyim belki dölleniyordur.Şu anda hamile olmam imkansız ancak dölleniyor olabilir yumurcak.:Saruboceq:

İnşallah dölleniyordur nazlı sıpa :))kaydirigubbakcemile3

Gaye sevindim canım güzel haberle geldin kist olmaması çok güzel ve seni anlayan bi dr un var çok şanslısın canım

Evet canım çok tatlı bir Dr.um var. Sağolun kızlar..Hepiniz çok tatlısınız... valla kızılayda biraz takılacaktım mağazalara ama hemen koşa koşa eve döndüm sizle muhabbet edeyim diye...İlaçları bulamadım eczanede.saat 4 gibi gideceğim sipariş verildi.

üff kizlar yani sebin ayselim ve gayecim bu topikde ilk sizlerle tanismistim. Biranönce hamis haberlerinizi almak istiyorum yaawskaydirigubbakcemile5

ayy walla nazlı mazlı farketmez yeetr ki tez zaman da gelip göbüşümüzde olsunlar:))))

bencedeeee :)) hemen gelsinleeerrr... şimdi kızlar ben yarın başlasam progestana en geç 24ü gibi regl olurum.29u gibi klomene başlarım 2 yada 3 ocak gibi klomen biter ve o 10 ocağa kadar çatlama ve çalışmalar olur inşallah... Eğer hamiş olursam 25 ocak gibi güzel haberi veririm inşallah sizlere

üff kizlar yani sebin ayselim ve gayecim bu topikde ilk sizlerle tanismistim. Biranönce hamis haberlerinizi almak istiyorum yaawskaydirigubbakcemile5

Aceleye şeytan karışırmış güzelim.inş. en kısa zamanda sen de dahil herkes o haberi vermiş olur

sağol bebişkom88 bu güzel dileklerin için canım
inş. tez zamanda hayırlısıyla bu nazlı ve asi bebişlerimiz gelirde bizi de babalarını da sevindirirler

Sen de mi?benim eşim oynuyodu.gecenin bir vakti ben bahçeye gidiyorum patlıcanları toplıcam yoksa çürürler diyodu :roflol:.neyse artık oynamıyor.

Eveeett benim eşimde oynuyor...Benimle yarışıyor :)) resmen saat tutuyo... bitkiler şu zamana olacak girip toplamam lazım diyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…