Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

öğleden sonra görüşürüz kızlar benim ufaklık yemeğe gelcek okuldan bişeyler hazırlıyım

Canım kızına bayıldımmmm hayran kaldım... Maaşallah.
Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın...nazarlardan korusun... çok güzel bir hatun olacak :))
Ayyy nasıl veririz biz bu kızı elin oğluna

aysellim merhaba.. ben yeni katıldım. aralıgın 29-30u gıbı cıft cızgıyı gormek ısteyenler arasına katılmak ıstıyorummmmmm

Hoşgeldin a.s. o zaman seni yarın oluşturacağımız 31 Aralık Uğurlu Perşembe Listemize kaydedelim ister misin?

ya bende acıktım ama 1.5 ta arkadaslarla bulusucaz o yuzden yemeden sabretmem lazım Çok üzgünüm çoook

zaten cok yıyorum bu aralar bıde evde otur otur nereye kadar

sorma benimde iştahım açık yine bu günlerde :çok üzgünüm: yazdan ber 3 kg almışımsenağlama

Canım kızına bayıldımmmm hayran kaldım... Maaşallah.
Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın...nazarlardan korusun... çok güzel bir hatun olacak :))
Ayyy nasıl veririz biz bu kızı elin oğluna

kız bızı de aldı el ogulları kendımız nasıl gıttıysek verıcez onları da nabalım zemuszemus

Hoşgeldin a.s. o zaman seni yarın oluşturacağımız 31 Aralık Uğurlu Perşembe Listemize kaydedelim ister misin?

kız geldı bırden ne ugurlu lıstesı dıyecek gecmısı okumadıysa kaydirigubbakcemile3

sorma benimde iştahım açık yine bu günlerde :çok üzgünüm: yazdan ber 3 kg almışımsenağlama

valla bende caktırmıon dıyolar ama ben bılıom kendımı dengesız alma var turk kadınlarının cogunda olan armuıt vucud olayı maalesef akannehir

ben kaçıyorum 1-2 saat sonra dönerim bir şey çıkmazsa belki daha da erken dönerim

hadı gorusurzzz

bende baktım canım allahım herdaim mutlu etsin inşallah....

amin canım cumlemızı cocuklarımızlabırlıkte ınsallah :Saruboceq:
kızlar ben yemeğe kaçtım gelince görüşürüz

kızlar bende birazdan çıkarım ama 2 gibi gelirim sanırım
az işim var dışarıda ÖPTÜM SİZİ ŞEEKRLERRRRRR

ben de kalkayım arttık...arkadaslarla bulusucam
herkes kacıyo teker teker gorusuruz aksam ustu kızlar...

merhaba,

arkadaslar benı de listenizde 11 ocak 2010 yazamısınız ?
bende çift çizgiyi görmek istiyorum yeni yılda...

merhaba,

arkadaslar benı de listenizde 11 ocak 2010 yazamısınız ?
bende çift çizgiyi görmek istiyorum yeni yılda...

hoşgeldin canım aramıza... Umarım yeni yılı hamiş olarak geçirir yaza bebişine kavuşursun... Aysellim yapıyor listemizi. saat 2 gibi gelecek. Okuyup ekler seni de listeye.
Bu arada ne kadar zamandır evlisin ve ne zamandır korunmuyorsunuz? herhangi bir tedavi görüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…