Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hamarat gaye bugün ne yaptın yemek.. belki canım isterde bende yaparım ..
açım ama yiyesim yok :sinifsinif:
süt içiyorum şimdi. bide çukulata atarım misss

daha birşey yapmadım canım... ama kürdan kebabı yapıcam tavuk göğüs ile. yanına da pilav salata.

hoşgeldin tatlım.2 gün sonra bidaha test yap bence

kızlar kaç gün de test yapılıyo benim 2 gün oldu ne zaman test yapayım cuma olurmu

Sebin sen benim doğumuma gelecek misin? (yani eğer hamiş olabilirsem) :)

ne demek tarçınım.eğer pazar gününe denk gelirse her anında yanında olabilirim.diğer günler olursa Allah'tan bir şey çıkmazsa akşamına damlarım.walla benim korkum ben hamile kalsam patron ofiste doğum yap der.dr.a gidince bile problem oluyor burda biliyosun

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LıSTEMıZ
*bafo
*mugmug1
*captaninkarisi
*sevgi0535
?ceydan(katılmak istersen haber ver)
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

tamam o zaman anlaştık... bende senin doğumuna gelirim canım... İnşallah 2010 da arka arkaya bebişlerimizi ziyarete geliriz

hoşgeldin tatlım.2 gün sonra bidaha test yap bence
hoşbulduk canım:)2 gün sonra tekrar yap demişşin ama ben bugün yapmayı düşünüyorum.eşimde biraz daha bekle sonra yapasın diyo.bu arada en erken sonucu hangi markayla alabiliriz.tavsiyeniz varmı arkadaşlar

hoşbulduk canım:)

merhaba.seninle ilk kez karşılaşıyorum.ben 2 yıllık evliyim.gayet düzenli olan reglim bebek yapmaya karar verdiğimizden beri sapıttı.bir gecikiyor bir 18-19 günde bir oluyor.şu ana kadar sadece 1 kere test yaptım ve negatifti.umarım o ilk ve son negatifim olur.kasım-aralık olmadı ocakta müjdeli haber veririm umarım.gerçi haftasonundan beri eşimle limoniyim.grevdeyim o yüzden :enbuyukkk: bu seferden de pek ümidim yok.sende durumlar nedir?

tamam o zaman anlaştık... bende senin doğumuna gelirim canım... İnşallah 2010 da arka arkaya bebişlerimizi ziyarete geliriz

belli mi olur Allah'ın işi yan yana doğururuz belki :roflol: dr.cuğum sedyeleri yaklaştırın arkadaşımın elini tutucam doğururken derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…