Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu ay malesef kırmızılar peşimi bırakmadı. Gerçi bu ay beklemiyorduk ama umut hep var :)
Yeni beklenmeyen adet tarihim sanırım 28 Ocak.
İnşallah bu ay bebişim karnışıma gelir de dişimi sıkar, eşime sevgililer günü hediyesi olarak süpriz yaparım :)
kızlar adet gunum 29 aralıkkk
az kaldııı
allah hepımızın yardımcısı olsun
31 aralık uğurlu perşembe günü test yapmaya ne dersin?
bafocum testini hazır ettin mi?perşembeciler yarın testlerinizi hazır edin!!!!!!!!!!!
he walla yılbaşı hediyesi yapamıyorsak sevgililer günü hediyesi yaparız kaydirigubbakcemile5
yok kuşum yarın alıcam 3 tane perşembe / pazartesi ve son perşembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:CüvCüv:
hamileler ve anneler için çok güzel kitap ve dergiler var.bir + görsem doldurucam kütüphaneyi
naber kızlar ıs cıkısını bekleyen aksamcılar kalmıs heralde yerimseniben
bende yemegımı koydum sımdı de ustumu degıstıreyım barı sabahtan berı mıskın mıskın oturuyom kocama susleneyım azıcık malum calısma gunu
Bu aksm da genıs aıle var ızleyenlerınız varsa ona bakıyoruz bız cok eglencelı oluyor
hamileler ve anneler için çok güzel kitap ve dergiler var.bir + görsem doldurucam kütüphaneyi
naber kızlar ıs cıkısını bekleyen aksamcılar kalmıs heralde yerimseniben
bende yemegımı koydum sımdı de ustumu degıstıreyım barı sabahtan berı mıskın mıskın oturuyom kocama susleneyım azıcık malum calısma gunu
bu aksm da genıs aıle var ızleyenlerınız varsa ona bakıyoruz bız cok eglencelı oluyor
canlarım papatyalarım selam herkese cok özlüyorum sizi ne zor ya foruma girememek =((( bende bigörsem + neler alıcam nasıl planlarım var hamişler için plates bile alıcam ya dua kuran saglık kitapları insallah az kaldı kuşlarım ya
canlarım papatyalarım selam herkese cok özlüyorum sizi ne zor ya foruma girememek =((( bende bigörsem + neler alıcam nasıl planlarım var hamişler için plates bile alıcam ya dua kuran saglık kitapları insallah az kaldı kuşlarım ya
merhaba kıslar nabersiniz?
az kaldı di mi?:Saruboceq: