Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlaaarrr ben geldim.... Annem geldi onunla oturduk biraz sonra onun kan sonuçlarını almaya gittik ordan da kızılaya gittik mağazalara bakındık bana kaban alacak yılbaşı hedayesi :)) alkisalkisalkis
sonra ben marketleri geze geze eve geldim geri.

Kızlar selam
nasılsınız bakalım benım Çoook uykum var uyuklamaktan ÇalıŞımıyorum napıcam ben tavsıyesı olan varmı bu uykucu hallerden kurtulmama yardım edın kızlar...

Kızlar selam
nasılsınız bakalım benİm Çoook uykum var uyuklamaktan ÇalıŞımıyorum napıcam ben tavsİyesİ olan varmı bu uykucu hallerden kurtulmama yardım edİn kızlar...

bende aynı gece gündüz uyuyabilirim sabahları uyanamıyorum evde olsam sürekli uyurum heralde ben oldum olası böyleyim hamileliğe yoracak uyku belirtim var bile diyemiyorum mirmirmirmir

Kızlar selam
nasılsınız bakalım benİm Çoook uykum var uyuklamaktan ÇalıŞımıyorum napıcam ben tavsİyesİ olan varmı bu uykucu hallerden kurtulmama yardım edİn kızlar...

ahh canım yaa kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş... bende acayip miskinim... elimi kaldırmaya eriniyorum resmen.

Kızlar selam

hem senin uykunu bebiş yapıyoooo... asıl sorun bizdee... bizde bebek falan yok kiii

hem senin uykunu bebiş yapıyoooo... asıl sorun bizdee... bizde bebek falan yok kiii

EVT O YAPIYO AMA BİRAZ FAZLA YAPIYO YA ÇOK KÖTÜ OLUYORUM EVDE HİÇ BÖYLE GELMİYO BU UYKU HER AKŞAMA GİDER GİTMEZ YATICAM DİYORUM EN ERKEN 12 DE YATABİLİYORUM ÇOK KÖTÜ Bİ DURUM İNSANIN İŞYERİNDE UYKUSUNUN GELMESİ NEFRET EDİYORUM BUNDAN.. mirmirmirmir

evt o yapıyo ama biraz fazla yapıyo ya çok kötü oluyorum evde hiç böyle gelmiyo bu uyku her akşama gider gitmez yatıcam diyorum en erken 12 de yatabiliyorum çok kötü bi durum insanın işyerinde uykusunun gelmesi nefret ediyorum bundan.. Mirmirmirmir

sudet canım bende de aynı durum mevcut tatlım o yüzden moralini bozma tatlım çünkü sen hamişsin şekerim.
Bu akşam eve gidince dinlen ayaklarını uzat tatlım:)))

sudet canım bende de aynı durum mevcut tatlım o yüzden moralini bozma tatlım çünkü sen hamişsin şekerim.
Bu akşam eve gidince dinlen ayaklarını uzat tatlım:)))

ben de de var o.sabah sürünerek kalkıyorum.eve geliyim yemek yiyip yatıcam diyorum ama nerdeeee.ertesi sabah yine aynı şey.balım nasıl oldun bu arada?boğazın yanıyor mu hala?

arkadaşlar merhaba,yeni katıldım bende aranıza.5 aylık evliyim. Ilk defa bu ay denedik çok ümitliydim ama sanırım hamile değilim:KK43:dün test yaptım tek çizgi çıktı gerçi daha 5 gün adetime ama dayanamadım yaptım dün testi.yinede bi ümit ayın 26-27sini bekliyorum.umarım hamileyimdir.rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inş.

canım ınşallah

hoşgeldin bu arada

X