- 19 Ekim 2009
- 6.368
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam
nasılsınız bakalım benİm Çoook uykum var uyuklamaktan ÇalıŞımıyorum napıcam ben tavsİyesİ olan varmı bu uykucu hallerden kurtulmama yardım edİn kızlar...
Kızlar selam
nasılsınız bakalım benİm Çoook uykum var uyuklamaktan ÇalıŞımıyorum napıcam ben tavsİyesİ olan varmı bu uykucu hallerden kurtulmama yardım edİn kızlar...
Kızlar selam
gayfe iç canım uykunu kaçırır belki ama şekersizi sütsüz sert gayfe
hem senin uykunu bebiş yapıyoooo... asıl sorun bizdee... bizde bebek falan yok kiii
şimdi ankara da olmak var ya anasını satıyım........:gitme:
hımm pardon canım hamiş olduğunu bilmiyodum sen meyve suyuh iç
evt o yapıyo ama biraz fazla yapıyo ya çok kötü oluyorum evde hiç böyle gelmiyo bu uyku her akşama gider gitmez yatıcam diyorum en erken 12 de yatabiliyorum çok kötü bi durum insanın işyerinde uykusunun gelmesi nefret ediyorum bundan.. Mirmirmirmir
canım bişe istemiyo saat başı kalkıp yürüyorum sürekli oturmayayım diye ama işe fayda etmiyo
sudet canım bende de aynı durum mevcut tatlım o yüzden moralini bozma tatlım çünkü sen hamişsin şekerim.
Bu akşam eve gidince dinlen ayaklarını uzat tatlım:)))
Walla ankarayı bende özlyorummm
birçok kez gittim ama 8-9 oldu gidemedim
özledim walla
havası bi başka:))))))))))
arkadaşlar merhaba,yeni katıldım bende aranıza.5 aylık evliyim. Ilk defa bu ay denedik çok ümitliydim ama sanırım hamile değilimdün test yaptım tek çizgi çıktı gerçi daha 5 gün adetime ama dayanamadım yaptım dün testi.yinede bi ümit ayın 26-27sini bekliyorum.umarım hamileyimdir.rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inş.