Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hoşbulduk canım:)2 gün sonra tekrar yap demişşin ama ben bugün yapmayı düşünüyorum.eşimde biraz daha bekle sonra yapasın diyo.bu arada en erken sonucu hangi markayla alabiliriz.tavsiyeniz varmı arkadaşlar

erken yapmak pozitif çıkan sonuçlarda iyi de negatif çıkınca bazen yanılıyor.mesela sudet arkadaşımızın öyle oldu.boşuna üzüldük.bekleyebilirsen seni de uğurlu perşembe listemize alalım?

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LİSTEMİZ
*bafo
*mugmug1
*captaninkarisi
*sevgi0535
?ceydan(katılmak istersen haber ver)
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LıSTEMıZ
*bafo
*mugmug1
*captaninkarisi
*sevgi0535
*TOMTOMM
?ceydan(katılmak istersen haber ver)
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu ay malesef kırmızılar peşimi bırakmadı. Gerçi bu ay beklemiyorduk ama umut hep var :)
Yeni beklenmeyen adet tarihim sanırım 28 Ocak.
ınşallah bu ay bebişim karnışıma gelir de dişimi sıkar, eşime sevgililer günü hediyesi olarak süpriz yaparım :)

slm kızlar ya en son yemek yapıcam dıye cıktım :eek:
tam sızın burda uyku muhabbetı yaptıgnız sıralar yıkılmısım bende :1shok: valla 5te uyandınm ve yemegım hazır degıl ve ben topık e geldım hemen delı mıyım neyım :dance:
hadı kacıyorum yıne tpokı acık tabı kı ama a.s.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu ay malesef kırmızılar peşimi bırakmadı. Gerçi bu ay beklemiyorduk ama umut hep var :)
Yeni beklenmeyen adet tarihim sanırım 28 Ocak.
İnşallah bu ay bebişim karnışıma gelir de dişimi sıkar, eşime sevgililer günü hediyesi olarak süpriz yaparım :)

Evet eğer ocakta hamiş olursam bende dayanıp 14 şubatta eşime söyleyeceğim.

Bende mutfağa kaçtım kızlar... görüşürüz yine... akşam girerim topice girebilecek olanlar gelsinler... ben saat 9 yada 9:30 gibi girebiliyorum...
Şimdi yemek yapma zamanı :)

X