- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
tamam o zaman anlaştık... Bende senin doğumuna gelirim canım... Inşallah 2010 da arka arkaya bebişlerimizi ziyarete geliriz
ayyy yerim ben sizi şekerlerimmm:)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam o zaman anlaştık... Bende senin doğumuna gelirim canım... Inşallah 2010 da arka arkaya bebişlerimizi ziyarete geliriz
hoşbulduk canım:)2 gün sonra tekrar yap demişşin ama ben bugün yapmayı düşünüyorum.eşimde biraz daha bekle sonra yapasın diyo.bu arada en erken sonucu hangi markayla alabiliriz.tavsiyeniz varmı arkadaşlar
belli mi olur Allah'ın işi yan yana doğururuz belki :roflol: dr.cuğum sedyeleri yaklaştırın arkadaşımın elini tutucam doğururken derim
birlikte bağırırız :) :cüvcüv:
birlikte bağırırız :) :CüvCüv:
yaa bende geleyim ne olur beni de alın aranıza:)))
yaa bende geleyim ne olur beni de alın aranıza:)))
Bebişlerimiz birlikte büyür.göbek bağları birlikte kesilecek ya hiç ayrılmazlar kaydirigubbakcemile3
bide süt veririz süt kardeş olurlar :)
bide süt veririz süt kardeş olurlar :)
tamam olur :))erken yapmak pozitif çıkan sonuçlarda iyi de negatif çıkınca bazen yanılıyor.mesela sudet arkadaşımızın öyle oldu.boşuna üzüldük.bekleyebilirsen seni de uğurlu perşembe listemize alalım?
tamam olur :))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu ay malesef kırmızılar peşimi bırakmadı. Gerçi bu ay beklemiyorduk ama umut hep var :)
Yeni beklenmeyen adet tarihim sanırım 28 Ocak.
İnşallah bu ay bebişim karnışıma gelir de dişimi sıkar, eşime sevgililer günü hediyesi olarak süpriz yaparım :)