12 gün ben bişey yapmiyorum zaten tarlusal kullandım bekliyorum ama çok bunaltıyor uyuyamıyorum bileÇooooookkkk. 2 haftasoğan kürüne başladım. Senin kaç gün geçti
Tarlusal falan da hep anlık oluyor. Doktora gideceksin değil mi adet olunca12 gün ben bişey yapmiyorum zaten tarlusal kullandım bekliyorum ama çok bunaltıyor uyuyamıyorum bile
Adet olunca doktora gitmeyeceğim de arayacağım rahim filmi için gün verecekTarlusal falan da hep anlık oluyor. Doktora gideceksin değil mi adet olunca
Ben de istiyorum rahim filmiAdet olunca doktora gitmeyeceğim de arayacağım rahim filmi için gün verecek
1 senen daha dolmadiysa acele etme zaten benim 1.5 yılı geçti düşüneliBen de istiyorum rahim filmiama senem dolunca düşünüyorum
Zaten senen dolmadan yapmıyorlar sanırım. Ben 7 aylık evliyim. Kendimi çocuk diye çok yıprattım picodan dolayı. Artık oluruna bırakacam birkaç ay1 senen daha dolmadiysa acele etme zaten benim 1.5 yılı geçti düşüneli
Bırak canım rahat ol bazen öyle oluyor bende 7-8 ay rahat bıraktım bende olmadı bu ay da gecikince artık rahim filmi nden başka bişey kalmadı yapılacak o da yapılsın da ona göre tedaviye başlayacagimZaten senen dolmadan yapmıyorlar sanırım. Ben 7 aylık evliyim. Kendimi çocuk diye çok yıprattım picodan dolayı. Artık oluruna bırakacam birkaç ay
Inşallah bir sorun çıkmaz canım. Allah gönlüne göre versin :)Bırak canım rahat ol bazen öyle oluyor bende 7-8 ay rahat bıraktım bende olmadı bu ay da gecikince artık rahim filmi nden başka bişey kalmadı yapılacak o da yapılsın da ona göre tedaviye başlayacagim
Âmin canım çıkmaz inşallah sende bende bizim gibi bekleyen herkes de hayırlı zamanda hayırlı evlatlar sahibi oluruz inşallahInşallah bir sorun çıkmaz canım. Allah gönlüne göre versin :)
Aminnn. En yakın zamanda kavuşuruz inşallahÂmin canım çıkmaz inşallah sende bende bizim gibi bekleyen herkes de hayırlı zamanda hayırlı evlatlar sahibi oluruz inşallah
Bende 26 sindan beri pembe akıntı vardı sokulemedim. Bi türlü ya soğan kurunu başlama günü varmı yaÇooooookkkk. 2 haftasoğan kürüne başladım. Senin kaç gün geçti
İnşallah yükselir canım Allah gönlüne göre versinKızlar benim bir hafta sonucum 1.2 yken şuan 3.6 çıktı negatif ama şüpheli dedi doktor benim hep 0 çıkardı Allak bullak oldu kafam
Yükselir mi ki ya ben kistlerden böyle hcg nin yukseldigjmj duymuştum öyle bişey olur mu acaba diyorumİnşallah yükselir canım Allah gönlüne göre versin
Kız yerleşme kanaması olmasın o. Test yaptın mı? Düzenli adet görenler adet bittikten 3 gün sonra başlıyorlar. Bizim gibilerin günü yok. Hemen başlayabilirizBende 26 sindan beri pembe akıntı vardı sokulemedim. Bi türlü ya soğan kurunu başlama günü varmı ya
Yok canım kan verdim bugün 0.5 çıktı.iyi yarın başlayın bari benKız yerleşme kanaması olmasın o. Test yaptın mı? Düzenli adet görenler adet bittikten 3 gün sonra başlıyorlar. Bizim gibilerin günü yok. Hemen başlayabiliriz
Canım 2 gün sonra tekrar yaptir.yükselmiş olursa (ki inşallah) hamilelik vardır. Ama iğnenin etkisi de geçmemiş olabilir azcık sabırlı ol canim boş yere stres yapma hem bebis varsa ona da zarar bu stres unutmaKızlar merhaba
Bnim adete 6 gün var. Bugün kan testi yaptırdım 7.50 çıktı. İdrar testimde çok silik çıktı. Çatlatma iğnesi vurunmuştum bu ay etkisinden dolayı mı böyle çıkmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?