Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Kızlar uyuyakalmışım sabah 10 akadar veriliyor kan. akşam başım öyle agridiki sabaha kadar uyuyamadım dolorex içtim bebis varsa bı zararı olurmuki. Yada oluşma aşamasında etkilerini gebe kalmayı vicdan azabı çekiyorum resmen 50mg yazıyor üstünde yuksekmi

Amiiin canım benim biliyorum bizler de anne olacak bazen sabredemiyoruz sadece maalesef..sen ne zamandır istiyorsun canım
3 aydır istiyorum canım ama 2 ay adet olamadım anca ilaçla sökülebildim bu ay yeni başladık çalışmalara ama doktor önce adetini düşene sokacaz dedi duphaston diye bi ilaç verdi bütün hastalık belirtilerim bu ay umudum çok yok

Kafaya takınca olmuyo zaten o geleceği günü bilir ansızın gelir benim de bu ay belim kasıklarım çok ağırıyo ama regli günüme daha var 10 gün hakkımızda hayırlısı üzülme

Benim 13 yaşında oğlum 9 yaşında kızım var 3.yü çok istiyorum ama spora da gidiyorum kontröllü yapıyorum sporumu bakalım kısmet artık

Grubumuzda hamile olan kaç şans lı kişi var darısı bize baya sayılı günler olan ve ikinci sat ı bekleyen ler hadi eller semaya burda olan bütün bebek isteyen lere Rabbim evlatla evlatlarla mujdelendirsin inşallah amin kabulu dua el fatiha
( fatiha lari okuyun) allahumme salli ala seyyidina MUHAMMEDin ve ala alihi seyyidina MUHAMMET

Ya benim çok bel ağrım ve kasık ağrım regl ye 6 gün var kanda çıkar mı sizce yaptıran var mı

Dün kan verdim 2 çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…