Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Ben 28 yaşındayım bir yıla yakın oldu evleneli. Ben de sırf çocuk sahibi olmak için evlendim nerdeyse olmayınca cok büyük hayal kırıklığı oldu ama nasip işte kendimizi paralasak da vermeyen Allah vermiyor

Aynen öyle canım sen de daha yeni evliymissin :) ben yarın yine doktordayim muhtemelen aşılama diyecek artik

Canım benim her nasip vaktine esirdir demek ki henüz vakti var sabredip beklemeliyiz biliyorum gerçekten zor rabbim en kısa sürede sanada banada buradaki tüm isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

9 ay bitti işte.. Ben de yarın gidip progesteron testi yaptırmak zorundayım. Asılma nasıl oluyor
Canım yumurta büyütülür iğne veya hapla.yeterli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyor ve erkekten sperm alınıp rahme enjekte ediliyor aşılamada

Amiiin canım benim biliyorum bizler de anne olacak bazen sabredemiyoruz sadece maalesef..sen ne zamandır istiyorsun canım

Yaaa bu aralar pek giremiyorum sayfaya gece giriyorum konuları konuşmaları kaciriyoru
Kızlar bende çok istiyorum inşallah Allahım hayırlısını nasıp eder
Hoş geldin :) inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder evladına kavuşur sun

Canım yumurta büyütülür iğne veya hapla.yeterli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyor ve erkekten sperm alınıp rahme enjekte ediliyor aşılamada
Ben de iki ay klomen kullandım olmadı ama çatlatma iğnesi yapılmadı şimdi hsg çekilir bu ay bakalım nasip

Uykularım kaçıyor artık. Anne olamayacam korkusu sardı beni. Haftaya doktor randevum var ve çok korkuyorum

Hayıt tohumuna başlıcam bende insallah olur bebişim çok istiyoruz çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…