İnşallah yakında hepimizin bebişleri gelcek ben inanıyorum buna bu sefer de bebiş başlıklarında konuscazBenimde ultrasonda bakarak dedi Dr benim adetim çok düzensiz ve kanama olmuyor yumurtam geç oluştuğu ve buyumedigi için olmuyor sanırsam o yüzden tedaviye başladım oğlum 7 yaşında doğumdan sonra hiç korunmadik ama nasip iste
Canım kendini sıkma evet demesi kolay ama geçen ay da ben moralimi bozduğumda hiçbir işe yaramadı ki aksine o üzüldüğümüz eşlerimize daha da işkence yapıyoruz ağlayıp zırlayarak. Sen moralini yüksek tutmak zorundasın stres de cok etkiliyor dua et Allah tan elinden geleni tedaviyi yap gerisini Allah a bırak bi laf vardır bilirsin işin Allah a kaldıysa olmuş bil diye bu lafın rahatlığıyla beklemek ve sabretmek zorundayız bizKızlar ben bugün adet oldum o kadar üzgünüm ki..kendimi tutamıyorum ağlıyorum sürekli.bu ay da iğne tedavisi gördüm ve olmadı tabiki rabbimin takdiri ama içim acıyor artık eşime çok üzülüyorum benim yüzümden baba olamıyor kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum..başka kadınların yanında ezik ve yetersiz hissediyorum kendimi offf Allahım sen ben ve benim gibilere yardım et
Sağol canım destek olduğun için o kadar haklısın ki gerçekten olması gerekenleri yazmışsın keşke diyorum bu kadar çocuk sevmeseydim bazen :))) yok toparlandim ama dün çok kötü oldum bir de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay daha da sabirsizdim..herşey Allah dan ne yapalım inşallah hayırlısını nasip eder :)Canım kendini sıkma evet demesi kolay ama geçen ay da ben moralimi bozduğumda hiçbir işe yaramadı ki aksine o üzüldüğümüz eşlerimize daha da işkence yapıyoruz ağlayıp zırlayarak. Sen moralini yüksek tutmak zorundasın stres de cok etkiliyor dua et Allah tan elinden geleni tedaviyi yap gerisini Allah a bırak bi laf vardır bilirsin işin Allah a kaldıysa olmuş bil diye bu lafın rahatlığıyla beklemek ve sabretmek zorundayız biz
Allah razı olsun inşallah bu soylediklerini rabbim hepimiz için bütün isteyenler için hayırlı kılar ve güzel kapılar açar gerçekten çok iyisin çok sağol bugün biraz kendime geldimBak çok içten ve samimi olarak yazdım bunu inan ve kendini rahat bırak ilaçlarını düzenli iç doktor verince ama içerken Rabbim şifa si senden Yarabbim de mutlaka ve ilişkiye girmeden mutlaka Besmele çekin Rabbim kolaylik verirsin ve bütün kapılar açılır inşallah evlat kapısında açsın inşallah
Canım inanki ben de senin gibiyim çok iyi anlıyorum seni ve keşke sana dediğim kadar ben de yapabilsem bu gece kocamın canını sıktım mesela sudan sebepten cünkü içim sıkkın kafamda deli sorular adama sardım sonra pişman oldum adam da diyorki şu bebek olsa sen de rahatlıcan ben de yani halbuki kendimizi de eşimizi de boşa üzüyoruz çocuk sevme konusuna gelince benim ergenliğim falan hep komsuların çocuklarına bakmakla onlarla oynamakla geçti ve meslek olarak sırf bu yüzden okul öncesi öğretmenliğini seçtim düşün ne kadar sevdiğimi.. Eskiden bu kadar eğleniyorum üstüne bide para alıyorum yaa diye yaptığım bu iş bile bazen bu süreçte zor geliyor belki de ben hiç bir zaman velilerim gibi olamayacağım diyip mutsuz ediyorum kendimi halbuki elime hiçbir sey geçmiyor bunu yaparken. Yarın gidip kan testi yaptırmak zorundayım beta hcg ve Progesteron ne kadar istemediğimi bilemezsin çünkü evde üç dört test yaptım sonucu biliyorum ama dr um eğer tüp bebeke giderse işin bu progesteron sonuçları işine yarıcak dediği için yaptırıyorum her ay ve ilçemizde de progestron tahlili yok her ay eşimle işimizi gücümüzü bırakıp gebelik olmadığını bile bile tahlil yaptırmaya 1saat yol gidiyoruz dönüşte ben mutsuzluk tiplerine giriyorum bile bile ağla zırla. Dısardan bakınca esime götürüp getirmekten daha zor geliyordur her ay salya sümük ağlayan karısını teselli etmek ama ben esime cocuk veremiyorum diye üzüldüğünü düsünüp kendimi suçlayıp mutsuzluğun dibine girip eşimi daha da mutsuz edersem hem de daha simdiden ohooooooo bu gidişe bir son vermeliyiz sen de ben de bizim gibi tüm kadınlar da.. Mantıklı olan şuki eşlerimizin en kötü senaryoda bile "evet çocuğu olmuyor ama benim karım bitane diyebileceği bir kadın olmak bi kenara dursun biz tersine suratsız ağlak çekilmez mutsuz kadınlar olmayı tercih ediyoruz...Sağol canım destek olduğun için o kadar haklısın ki gerçekten olması gerekenleri yazmışsın keşke diyorum bu kadar çocuk sevmeseydim bazen :))) yok toparlandim ama dün çok kötü oldum bir de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay daha da sabirsizdim..herşey Allah dan ne yapalım inşallah hayırlısını nasip eder :)
Canım yapsana sabah bı test merak ettim inşallah vardırBende istiyorummmm ve 2 gun gecikti kizlar adetim normalde 29 gunde bir oluyorum daha adet olmadim cok heycanliyim ama daha test yapmadim sizce yapmalimiyim erken mi yoksa daha klomen kullanmistim onceki adetimde
Aminnn allah razı olsun kullanıyorum Bebe aspirin ve gynosal kullanıyorumHoşbulduk canımmmm evladını Allah size bağışlasın insallah kardeşi de tez zemanda gelir. Şimdi ilaç kullanıyor musun
Allah razı olsun inşallah bu soylediklerini rabbim hepimiz için bütün isteyenler için hayırlı kılar ve güzel kapılar açar gerçekten çok iyisin çok sağol bugün biraz kendime geldim
Hayirlisi olsun canımKızlar doktordan geldim bu ay olmadı benim kan sonucum negatif tarlusal kullanacağım adet bitimi rahim filmi inş onda da bişey çıkmaz da hayırlısıyla tedaviye baslariz
Bende istiyorummmm ve 2 gun gecikti kizlar adetim normalde 29 gunde bir oluyorum daha adet olmadim cok heycanliyim ama daha test yapmadim sizce yapmalimiyim erken mi yoksa daha klomen kullanmistim onceki adetimde[/
Hadi bakalım inşallah güzel haberler le gel bizede umut ol inşallah
O kadar guzel yazmışsın ki canım yerden göğe kadar haklısın :) sen kaç yaşındasın ne zamandır istiyorsunuz çocuk :) ben 25 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim ve bu süreç içerisinde hep bebek istedim bakalım ne vakit nasip olcak :)Canım i
Canım inanki ben de senin gibiyim çok iyi anlıyorum seni ve keşke sana dediğim kadar ben de yapabilsem bu gece kocamın canını sıktım mesela sudan sebepten cünkü içim sıkkın kafamda deli sorular adama sardım sonra pişman oldum adam da diyorki şu bebek olsa sen de rahatlıcan ben de yani halbuki kendimizi de eşimizi de boşa üzüyoruz çocuk sevme konusuna gelince benim ergenliğim falan hep komsuların çocuklarına bakmakla onlarla oynamakla geçti ve meslek olarak sırf bu yüzden okul öncesi öğretmenliğini seçtim düşün ne kadar sevdiğimi.. Eskiden bu kadar eğleniyorum üstüne bide para alıyorum yaa diye yaptığım bu iş bile bazen bu süreçte zor geliyor belki de ben hiç bir zaman velilerim gibi olamayacağım diyip mutsuz ediyorum kendimi halbuki elime hiçbir sey geçmiyor bunu yaparken. Yarın gidip kan testi yaptırmak zorundayım beta hcg ve Progesteron ne kadar istemediğimi bilemezsin çünkü evde üç dört test yaptım sonucu biliyorum ama dr um eğer tüp bebeke giderse işin bu progesteron sonuçları işine yarıcak dediği için yaptırıyorum her ay ve ilçemizde de progestron tahlili yok her ay eşimle işimizi gücümüzü bırakıp gebelik olmadığını bile bile tahlil yaptırmaya 1saat yol gidiyoruz dönüşte ben mutsuzluk tiplerine giriyorum bile bile ağla zırla. Dısardan bakınca esime götürüp getirmekten daha zor geliyordur her ay salya sümük ağlayan karısını teselli etmek ama ben esime cocuk veremiyorum diye üzüldüğünü düsünüp kendimi suçlayıp mutsuzluğun dibine girip eşimi daha da mutsuz edersem hem de daha simdiden ohooooooo bu gidişe bir son vermeliyiz sen de ben de bizim gibi tüm kadınlar da.. Mantıklı olan şuki eşlerimizin en kötü senaryoda bile "evet çocuğu olmuyor ama benim karım bitane diyebileceği bir kadın olmak bi kenara dursun biz tersine suratsız ağlak çekilmez mutsuz kadınlar olmayı tercih ediyoruz...
Aaaa bukadar insandan bir tek ben mi istiyorum ocak ayında hamile kalmakistemek bizden Rabbim den istiyorum kimseden değil yok mu dua eden yokmu birsey isteyen diye söylüyor Rabbim hayırlı evlat istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?